KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benim bi fikrim yok canım ama bende regl günlerim hep bir iki gün ya önce ya sonra olurum hiç aynı tarihte olmam bi sorunmu var acaba bendede:44:

benim bi fikrim yok canım ama bende regl günlerim hep bir iki gün ya önce ya sonra olurum hiç aynı tarihte olmam bi sorunmu var acaba bendede:44:

belki normali odur canım ya,ben amelıyat öncesinde yıllardır bu kıst yuzunden düzensiz oldugum için

amelıyat sonrasını baz alıyorum ilk defa adet gören kız gibiyim son 4 ayı baz alıyorum.

ondan öncesi cünkü olurdum olmazdım,günündeymiş değilmiş bellı değildi.

4 gün 2 gün onlar o kadar önemli gecikmeler değil canım benimde bazen 3 gün gecikir bazen 6 gün
bence sorun yoktur Allah vermeyince düzenli adet olanların bile olmuyo sen bunu düşünme pozitif düşün İnş aynı zamanlarda hamiş oluruz kız
ana kız bende simitlen zeytin yiyom:86:
bi peynirim yok
du benimkileride getirimde yiyek beraber
hadi ya aynı şeyleri yiyoz he hadi topla da gel
yok canım normal

İnşallah bebişim aynı döneme denk gelir

Ohh içimi rahatlattın,dedim yine kıst falan mı oldu acaba.

birde ben zannediyordumki her ay aynı tarıhte olunur

cevremdekı bazı arkadaslarım öyle diyince bizimki hep aynı tarıhte olur

dedim ozaman bende bir sorun var:26:

ohhh rahatladım şimdi ha

he kız inşallah aynı zamanlarda hamile kalırsınızzz:97:

geliyom bacım aç kapıyı
brownim sende gel bacım reçel neyim varsa al kız yeriz

yok kız herkezin aynı olcak diye bişey yok kimi 28 günde bir kimi 34 günde bir olur
he kız inşallah aynı zamanlarda hamile kalırsınızzz:97:

geliyom bacım aç kapıyı
brownim sende gel bacım reçel neyim varsa al kız yeriz
evet hadi piknik yapak

nihan ne yaptın bacım misafirlerin geldimi
evini süpürebildinmi yetiştirdin mi ne yaptın menü olarak üfff çok soru sordum biliyom

nihan ne yaptın bacım misafirlerin geldimi
evini süpürebildinmi yetiştirdin mi ne yaptın menü olarak üfff çok soru sordum biliyom

eşim süpürdü toz aldı ben yerleri sildim patates salatası yaptım bitek diğerleriniz hazır aldım
simit gofret ve püsküüüt aldım canım zaten onları bile hazırladım diye kızdılar

eşim süpürdü toz aldı ben yerleri sildim patates salatası yaptım bitek diğerleriniz hazır aldım
simit gofret ve püsküüüt aldım canım zaten onları bile hazırladım diye kızdılar

he iyi yapmışsın kız zaten dediğin gibi çok şey beklememişlerdirki çalıştığını biliyolarr
maksat sohbet etmektir onlar içinn
annemle bende giderdim ne güzel konu komşuyaaa ahhh ahhhh:97:
annemle gezmeyi çok severdimm:97::97::97:

evet canım öyle
yine gez kız biz gideriz hala :97::97:

günaydın culi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…