KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Ben banladım hem de seni bannnnnnnnnnnnn

kız sorma fikir kasası gibiyim. ne fikirler var bnede. ama ilgilenen yok. geçen bi fikrimi lcw ye yolladım ama şuanda ilgilenmiyıolarmış. salaklar anlamdıklarki ilgilensinler.

kı onlara fikir mikir sölemeyeceksin burunları havada oluyo o tip mağazaların ne söyledin kı de hele merak ettim

ne yolladın ki çok merak ettim kız

ne fikir yolladın kız lcw yee

şöyle: vitrinlere el atmak istiyom. mesela iç çamaşırı satan bi dükkan var. ben olsam o dükkanın vitrinini şöyle döşerdim.
bi tane seksi bi sandalye. sandalye ye asılmış çamaşırlar. sütyen, külot felan yerde mumlar, loş ıışık. gül yaprakları.
yada kıyafet tükanı. mankenler giydirmek yerine. bi çamaşır ipi asarım kıyafetelri ona dizerim. maksat insanların ilgsini vitrine çekmek.
hee
yoruldum kız birinizde gelmediniz yardıma
akşam benim başımda çok kalablıktı gülüm.

woowwwwsss fikre bak heleee
kız senle ticaret yapmak isterdim heeeeeeee

üşenir üşenir,insan bazen hakikaten istemiyor hemde evde oturdugum halde.
neyseki bugün yaptım rahatladım kurtuldum

offfofff yarama tuz bastın benim evin tüm halıları shaggy toz pislik hepsı içinde

eski evde cırpıyordum bu binada yasak birde teee 6. kattan nasıl cırpayım

çırpamıyoruz süpürüyorum guyya ama süpürülmüyor cırpamıyorumda neyapacam bilmiyorum

bende pişmanım aldıgım için,görüntüsüne aldandım gördüm günümü

hee sende de vardı dimi misafir:97:

fikir çok güzelmiş evet ama bunu gibi mağazalar yapmaz

aynen bacım yaaa
felaket toz varmış gibi geliyo bana huylanıyorum artık yaaaa

aynen bacım yaaa
felaket toz varmış gibi geliyo bana huylanıyorum artık yaaaa

Çırptığım zaman gördüğüm manzaraya inanamıyorum leşş gibi toz moz hersey dökülüyor

çokta para verdik aldık insan kıyamıyor atmaya birine vermeye falan napcaz bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…