- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #23.261
ne yolladın ki çok merak ettim kızkız sorma fikir kasası gibiyim. ne fikirler var bnede. ama ilgilenen yok. geçen bi fikrimi lcw ye yolladım ama şuanda ilgilenmiyıolarmış. salaklar anlamdıklarki ilgilensinler.
bi kere mi kere banı yedin nehaberrrr
ne dil çıkarıyon nen ben yaşadığımı söledim sende dene şansını biz destek veririz:97:
kız sorma fikir kasası gibiyim. ne fikirler var bnede. ama ilgilenen yok. geçen bi fikrimi lcw ye yolladım ama şuanda ilgilenmiyıolarmış. salaklar anlamdıklarki ilgilensinler.
heeoğlumm ben senin oynunu oynamayalnlara dil çıkarıyom dlüü.
akşam misafirlere hizmet edecem diye çok yoruldun galibaaa
kız sorma fikir kasası gibiyim. ne fikirler var bnede. ama ilgilenen yok. geçen bi fikrimi lcw ye yolladım ama şuanda ilgilenmiyıolarmış. salaklar anlamdıklarki ilgilensinler.
ne yolladın ki çok merak ettim kız
ne fikir yolladın kız lcw yee
akşam benim başımda çok kalablıktı gülüm.hee
yoruldum kız birinizde gelmediniz yardıma
Ben banladım hem de seni bannnnnnnnnnnnn
şöyle: vitrinlere el atmak istiyom. mesela iç çamaşırı satan bi dükkan var. ben olsam o dükkanın vitrinini şöyle döşerdim.
bi tane seksi bi sandalye. sandalye ye asılmış çamaşırlar. sütyen, külot felan yerde mumlar, loş ıışık. gül yaprakları.
yada kıyafet tükanı. mankenler giydirmek yerine. bi çamaşır ipi asarım kıyafetelri ona dizerim. maksat insanların ilgsini vitrine çekmek.
akşam benim başımda çok kalablıktı gülüm.
benim ev aldı başını gidiyo bugünden başlayıp temizlemem lazım ama her akşam diyorumki bugün kalsın yarın yaparım bugün kalsın yarın yaparımdemekten haftanınsonuna geldik anam her akşam üşenirmi bi insan ya bu bana
hemde ne nankör bacım bi toz alıyom akşama kadar bakmışsın hiç el sürülmemiş sanki
yine senin küçük çocuğun var ama bende oda yok 2 kişi bi evi bu kadar kirletebilirmi ya
hele şu shaggy halıyı keşke almasaymışım koridora çok toz hapsediyo gibi içine yaaa
yok kız sadece boğuşuyoz bazen yerde o kadar
ay valla ben pişman oldum ya salon için tmm iyide koridora almasaymışım bide ağır valla zor çırpılıyo...zaten onun temizliği çırpılarak daha iyi yapılıyomuş ama onuda biz 2 kişi yapamıyoruz işte bide binada olduğun için herhafta çırpamıyorumda kaldım öle belki ilerde anneme veririm oda bana yenisini alsın:86: zatn bu halılarıda anacım almıştı:97:
hee sende de vardı dimi misafir:97:şöyle: vitrinlere el atmak istiyom. mesela iç çamaşırı satan bi dükkan var. ben olsam o dükkanın vitrinini şöyle döşerdim.
bi tane seksi bi sandalye. sandalye ye asılmış çamaşırlar. sütyen, külot felan yerde mumlar, loş ıışık. gül yaprakları.
yada kıyafet tükanı. mankenler giydirmek yerine. bi çamaşır ipi asarım kıyafetelri ona dizerim. maksat insanların ilgsini vitrine çekmek.
akşam benim başımda çok kalablıktı gülüm.
karıştırdın gülummmm, burası kankilerini bulanların yeriiiii:76::76:
woowwwwsss fikre bak heleee
kız senle ticaret yapmak isterdim heeeeeeee
işleri biraz azalttım ve geri geldim efsane geri döndü kızlar :82::82:
ne o culi 3 kere yazmışın
girişimci ruha dayakhee sende de vardı dimi misafir:97:
fikir çok güzelmiş evetama bunu gibi mağazalar yapmaz
diğer topikte banladım yaaa kızım alla alllaaa
üşenir üşenir,insan bazen hakikaten istemiyor hemde evde oturdugum halde.
neyseki bugün yaptım rahatladım kurtuldum
offfofff yarama tuz bastın benim evin tüm halıları shaggy toz pislik hepsı içinde
eski evde cırpıyordum bu binada yasak birde teee 6. kattan nasıl cırpayım
çırpamıyoruz süpürüyorum guyya ama süpürülmüyor cırpamıyorumda neyapacam bilmiyorum
bende pişmanım aldıgım için,görüntüsüne aldandım gördüm günümü
girişimci ruha dayak
hadi yaaa
bende isterdim ama eşim sen beceremen çok zordur ticaret diyo. her zamnaki gibi köstekkk
nen ben mağazalara dayak attım lcw yegirişimci ruha dayak
hadi yaaa
aynen bacım yaaa
felaket toz varmış gibi geliyo bana huylanıyorum artık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?