- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #23.221
baktım baktım bulamadım kız kaçıncı sayfada sordun ne sordun canım:44:
ben hiç silkeleyemiyom . hepsi eşşek ölüsü gibi.
zaten ne görse tekarar ediyo. sabah abisine, mınyak, geri diyo
abiside akşamları tek tek ezber yaptırdığını unutmuş, kimden öğrendin sen bunları nen diye kızıyo.
ilk gördüğümde gerçekten öyle sandım
bi alemler yaa seni sinirlendirselerde eminim bu kavgaları çok eğlencelidirrr:97:
alıntını içinie yazmışın kız ondan görmemişim
gül nihal di o zehirledi hürrem onu
2. ye sülümanla halvete girdiği için hürrem yaptı onu canım
evet ya pislik karıay bu hürremden korkulur yaaa:18:
kendine gelince bilinç altıyla alakası olmayan rüya diyon kızkız hürrem mürrem deyincek aklıma rüyam geldi. rüyamda padişahın haremindeyim. padişah beni seçiyosonra ben baıylma numarası yapıyom. bi çocuğum var
ne kadar intersan değilmiii. bilinçaltıyla kesinlikle alakası olmayan bi rüya. hadi yorumlayınnn ne olırrrr
kız hürrem mürrem deyincek aklıma rüyam geldi. rüyamda padişahın haremindeyim. padişah beni seçiyosonra ben baıylma numarası yapıyom. bi çocuğum var
ne kadar intersan değilmiii. bilinçaltıyla kesinlikle alakası olmayan bi rüya. hadi yorumlayınnn ne olırrrr
evet ya pislik karı
kendine gelince bilinç altıyla alakası olmayan rüya diyon kızpes yani
bal gibide bilinç altı
dün show tv göstermediği için hürremi izleyemediğin için onu düşünerek yattığın için bilinçalı bi nevi
kız hürrem mürrem deyincek aklıma rüyam geldi. rüyamda padişahın haremindeyim. padişah beni seçiyosonra ben baıylma numarası yapıyom. bi çocuğum var
evet ya pislik karı
kendine gelince bilinç altıyla alakası olmayan rüya diyon kızpes yani
bal gibide bilinç altı
nen tebirk ederim seni. o sayfayı iki kere inceledim ve 3. de buldum nereye yazdığını.
yaprak bu kadar olur bacım. nasıl becerdin o nu oraya saklamayı
ne kadar intersan değilmiii. bilinçaltıyla araf kesinlikle alakası olmayan bi rüya. hadi yorumlayınnn ne olırrrr
dün show tv göstermediği için hürremi izleyemediğin için onu düşünerek yattığın için bilinçalı bi nevi
sorma 2.de buldumnen tebirk ederim seni. o sayfayı iki kere inceledim ve 3. de buldum nereye yazdığını.
yaprak bu kadar olur bacım. nasıl becerdin o nu oraya saklamayı
tabi tabieee teessüf ederim yanı. hiçte bilinçaltı değilllllll.
hazalcım geldiğinde günaydın didim bebikim ama görmedin
selam kankito hosgeldin
selam ceydoooo
kimlerle buluşçan kaç kişiHoşbuldum fıstıklar...
Kızlar İstanbul' da buluşma var 5 mart Cumartesi günü..Keşke sizler de gelebilseydiniz ya :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?