- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.341
bikerede yap sende dolaba at
logusaliginda yemegi kim yapacak:sinifsinif:
evet böcüğüm diyip duruyozbenimde adım dilek söylemedimdimi adımla hitap edebilirsinizsempatiksalakcinni
ece nerde evemi gitti şehnazda gelmedi hiç ewet elada gelmiyo
evet bende o tatlıyı sever nefertiti isim neydi bu arada
kızlar size bişey anlatçam
pazar günü eşimle yürüyüşe çıktık kızın biri anket yapmak istedi yaptırdık afyonda bir termal otelle ilgili çekilişe girceksiniz dedi kazanırsanız tesisimizde 2gece 3 gün konaklama hediye dedi.tel no istedi benimkini verdim az önce aradı işte kazandınız çeklişi bilmem kaç aile arasından seçilen şanslı ailesiniz filan dedi ee dedim işte otelde istediğiniz zaman kalabilirsiniz dedi ama ve bunun için sizi yarın akşam afyondaki otele yemeğe götürüp getireceğiz hemde bilet vereceğiz dedi inegölden afyona yemeğe götürüp getirceklermiş inandırıcı gelmedi biraz düşüneyim dedim yarım saat sonra arıcak eşimde boşver diyor tanımıyoruz diyor kafam karıştı
nihann deli misin sen
sakın haa sakın gitmeyin
tamamen dolandırıcılık ve sinir bozucu bu işler
oteli aradım bunu taşeron firmalar yapıyor dedi bu şekilde gelinen tatilde sağlanan imkan nasıl olur bilemem dedi şimdi bayan aradı siz niye yapıyorsunuz bunu dedim işte hotelin tanıtımı için siz memnun kalcaksınız ve çevrenize anlatçaksınız dedi bende yok istemiyorum hiç gelmeyi düşünmüyorum başka aileyle görüşün dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?