KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

pazar günü eşimle yürüyüşe çıktık kızın biri anket yapmak istedi yaptırdık afyonda bir termal otelle ilgili çekilişe girceksiniz dedi kazanırsanız tesisimizde 2gece 3 gün konaklama hediye dedi.tel no istedi benimkini verdim az önce aradı işte kazandınız çeklişi bilmem kaç aile arasından seçilen şanslı ailesiniz filan dedi ee dedim işte otelde istediğiniz zaman kalabilirsiniz dedi ama ve bunun için sizi yarın akşam afyondaki otele yemeğe götürüp getireceğiz hemde bilet vereceğiz dedi inegölden afyona yemeğe götürüp getirceklermiş inandırıcı gelmedi biraz düşüneyim dedim yarım saat sonra arıcak eşimde boşver diyor tanımıyoruz diyor kafam karıştı

tatlım bence arastır bı hangı otelmıs ögren otelı ara böle bı uygulama varmıymıs sor,yanı ortam o kadar kötukı ınsanlara guven olmyr

nihann deli misin sen
sakın haa sakın gitmeyin
tamamen dolandırıcılık ve sinir bozucu bu işler

canım bende kuşkulandım açıkçası niye yemeğe götürüyolarki direk şu otele gidip tatilinizi yapabilirsiniz demiyolar otele gitmek için bilet verilmiyoki bence bi araştır eşinle 2 nizi bi araca bindirip götürcekler ne oldukları belli deil bence gitme internetten falan bi araştır bakalım otelin adını biliyosan bi tel aç ama otelle işbirliği yapmış olabilirler

oteli aradım bunu taşeron firmalar yapıyor dedi bu şekilde gelinen tatilde sağlanan imkan nasıl olur bilemem dedi şimdi bayan aradı siz niye yapıyorsunuz bunu dedim işte hotelin tanıtımı için siz memnun kalcaksınız ve çevrenize anlatçaksınız dedi bende yok istemiyorum hiç gelmeyi düşünmüyorum başka aileyle görüşün dedim

aman ıyı yapmısn tatlım ya dunyanın kırk turlu halı var ınsanlar artık turlu turlu oyunlar yapıyor dolandırıyor mılletı.bıraz evvelkı lınkıde okudum bu tarzdurumlar çok kısının basına gelmıs çok dıkkat etmk gerekıyor

evet ya aman kendi paramla giderim paşalar gibi tatil yaparım çekilşle gidince insanı eziklerler bide heelmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…