KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

tamam hazalcım estafirullah

kızlar akşama bi kaç arkadaş gelcek bişeyler hazırlarım işten eve gidince ama ne yapsam ani oldu az önce haber verdiler bende kabul ettim pratik bişeyler bilen varmı:hulya:

kızlar akşama bi kaç arkadaş gelcek bişeyler hazırlarım işten eve gidince ama ne yapsam ani oldu az önce haber verdiler bende kabul ettim pratik bişeyler bilen varmı:hulya:

yemeklımı geleceklerr canım yoksa çay kahve pasta falanmı ıkram edıceksın

oo ellerine sağlık polyanan mantı çorbasını hiç denemedim
2 kişi olunca uzun süre gidiyo yemekler ama bizim beyimiz 2.günden sonra yemek istemiyor:mymeka:

oo ellerine sağlık polyanan mantı çorbasını hiç denemedim
2 kişi olunca uzun süre gidiyo yemekler ama bizim beyimiz 2.günden sonra yemek istemiyor:mymeka:

saol canim hazir manti corbasi yani tavsiye ederim cok güzel oluyor canim ayran asi corbasida var oda cok güzel oluyor sanki hazir corba deilde kendin yapmissin gibi

aynen 2 kisi olunca kaliyor yemekler
bulmusda istemiyor haa oda güzel cani isterse.

opuyorumnanaktan ayy anam gilin isi varmis soba kuruolar o yuzden erteledim gorusmeyii

caniniz cekmesin ama haaa
sebze dolmasi,pirinc pilavi,manti corbasi ve salata
yaptim 3 gün yeriz artik

anamm kiz bu yemeklerle butun topic doyar yaa :1shok: afiyet olsun size benmanti corbasini ilk defa duyuyorum kendinmi actin mantiyi bizde dun yidik manti ama hazir tabi aklinialirimsmile kendim acmadim

Son düzenleme:
ben bekar oldugum için benım böle sorunlarım yok daha annem yapyor ben yıyorum :)

evlenince görürümkaydirigubbakcemile3
yok kiz ama gözün korkmasin
benim kocam yemek olmasada hic dert etmez disari cikariz
ama bak söyliyim bastan nasil alisirsa öyle gider aklinda bulunsun

doyar valla yaptimmi tam yapiyom bende uzun sure gidiyor
yok kiz bu halimle mantiyi nasil acayim.hic becerememde zatiii
hazir corbalar var onu yapiyom ama ev yapimini aratmiyor
benimde kaynanam paket paket manti koymus kendi yapmis buzlukta dondurmus onlari yiyoz
aklinda bulunsun hazalcim sende gidince getirebilirsin

hmm kek yapabılırsın canım evde olan malzelemelerinle hazır halka falan gıbı bısıler alabılırsın yanına,
hazır pudingli biskivülü bişeymi yapsam acaba:uhm:
ben bekar oldugum için benım böle sorunlarım yok daha annem yapyor ben yıyorum :)
ah ah bizde eskiden öyleydik ya şimdi geçen hafta hastaydım ama yine kalkıp yemekleri yaptım anemin evinde olsam nerdeee

aa ben hic gormedim burda hazir manti corbasi merak ettim tadini simdi gorursem aliyim
bende k.validemle otururken yapip buzluga atiyoduk ama simdi yapmadik hic insallah bi ara yapar buzluga atariz

nihancim düsünüyorumda valla aklima hic pratik seyler gelmiyor hazir yufkadan börek yapabilirsin bide bisküvili tatli yeter galiba

kusura bakmayın ben burdaydım ama arkadaşımla konuştum telde biraz uzun oldu
polyanan ne güzel yemekler yapmışın afiyet olsun şu çorbanda olsada içsek sıcacık içim ısınırdı valla bende knorun terbiyeli tavuk çorbasını çok eğeniyorum tadı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…