- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.301
selam hoş geldin hazal naber
hoşgeldın hazal
:1ninca:herkez burda ama kimse bişey yazmıyo
tamam hazalcım estafirullah
kızlar akşama bi kaç arkadaş gelcek bişeyler hazırlarım işten eve gidince ama ne yapsam ani oldu az önce haber verdiler bende kabul ettim pratik bişeyler bilen varmı:hulya:
bi kamu kuruluşunda canım sen
polyanan ne yemekler döktürdün kocişine
yok yemekten sonra gelcekler
oo ellerine sağlık polyanan mantı çorbasını hiç denemedim
2 kişi olunca uzun süre gidiyo yemekler ama bizim beyimiz 2.günden sonra yemek istemiyor:mymeka:
oo ellerine sağlık polyanan mantı çorbasını hiç denemedim
2 kişi olunca uzun süre gidiyo yemekler ama bizim beyimiz 2.günden sonra yemek istemiyor:mymeka:
tamam hazalcım estafirullah
kızlar akşama bi kaç arkadaş gelcek bişeyler hazırlarım işten eve gidince ama ne yapsam ani oldu az önce haber verdiler bende kabul ettim pratik bişeyler bilen varmı:hulya:
caniniz cekmesin ama haaa
sebze dolmasi,pirinc pilavi,manti corbasi ve salata
yaptim 3 gün yeriz artik
ben bekar oldugum için benım böle sorunlarım yok daha annem yapyor ben yıyorum :)
opuyorumnanaktan ayy anam gilin isi varmis soba kuruolar o yuzden erteledim gorusmeyii
anamm kiz bu yemeklerle butun yopic doyar yaa :1shok: afiyet olsun size benmanti corbasini ilk defa duyuyorum kendinmi actin mantiyi bizde dun yidik manti ama hazir tabi aklinialirimsmile kendim acmadim
hazır pudingli biskivülü bişeymi yapsam acaba:uhm:hmm kek yapabılırsın canım evde olan malzelemelerinle hazır halka falan gıbı bısıler alabılırsın yanına,
ah ah bizde eskiden öyleydik ya şimdi geçen hafta hastaydım ama yine kalkıp yemekleri yaptım anemin evinde olsam nerdeeeben bekar oldugum için benım böle sorunlarım yok daha annem yapyor ben yıyorum :)
evlenince görürümkaydirigubbakcemile3
yok kiz ama gözün korkmasin
benim kocam yemek olmasada hic dert etmez disari cikariz
ama bak söyliyim bastan nasil alisirsa öyle gider aklinda bulunsun
doyar valla yaptimmi tam yapiyom bende uzun sure gidiyor
yok kiz bu halimle mantiyi nasil acayim.hic becerememde zatiii
hazir corbalar var onu yapiyom ama ev yapimini aratmiyor
benimde kaynanam paket paket manti koymus kendi yapmis buzlukta dondurmus onlari yiyoz
aklinda bulunsun hazalcim sende gidince getirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?