- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.321
aa ben hic gormedim burda hazir manti corbasi merak ettim tadini simdi gorursem aliyim
bende k.validemle otururken yapip buzluga atiyoduk ama simdi yapmadik hic insallah bi ara yapar buzluga atariz
ohh ne guzel yaa :)) bızımde iş olmadıgı zaman sıkıla bunala oturyoruz cunku iş yerımızde butun sıteler engellı vıdeo ızleyemıyosun radyo dnlyemıyosun hersey yasaklı ama neyse burası acık :)kaydirigubbakcemile3
kusura bakmayın ben burdaydım ama arkadaşımla konuştum telde biraz uzun oldu
polyanan ne güzel yemekler yapmışın afiyet olsun şu çorbanda olsada içsek sıcacık içim ısınırdı valla bende knorun terbiyeli tavuk çorbasını çok eğeniyorum tadı çok güzel
türk marketlerinde bulabilirsin canim cikinca bakarsin.
rahat oluyor bikerede yapip atiyorsun sonra afiyetle tek tek yiyorsun
benim hic böyle yufka acma gibi marifetlerim yok ne yazikki
kaynanam gel ögreteyim demisti ama ben beceremem demistim keske ögrenseymisim
siz yapabiliyormusunuz kizlar
sağol canım bisküvili aklıma yatıyornihancim düsünüyorumda valla aklima hic pratik seyler gelmiyor hazir yufkadan börek yapabilirsin bide bisküvili tatli yeter galiba
nihan milföy hamurundan börek yapabilirsin tatlıda etimek tatlısı yada hazır pasta keki oluyoya ondan al krem şantiyle pasta yapabilirsin makarna haşlayıp yoğurt garnitürle karıştırıp servis edebilirsin bak 4 çeşit oldu bile
ben evlenmeden önce aklıma gelince tek başıma yufka açıp börek falan yapıyodum ama evlenince hiç bişey yapmıyorum çalıştığım için :çok üzgünüm:evde merdane oklava bile yok
ben evlenmeden önce aklıma gelince tek başıma yufka açıp börek falan yapıyodum ama evlenince hiç bişey yapmıyorum çalıştığım için :çok üzgünüm:evde merdane oklava bile yok
sağol canım bisküvili aklıma yatıyor
milföy vardı evde onu çıkarayım eve gidince buzluktan sağolun canlar:1hug:
teo keske hic tasinmasaydi yada hamileligi bu kadar ilerlemeden tasinsaydi isi cok zor yakininda olsaydikda yardim etseydik keske
hem evli olup hem ev hanımı olup hemde çalışmak çok zormuş yahu:hulya:
hem evli olup hem ev hanımı olup hemde çalışmak çok zormuş yahu:hulya:
ewet ya çok zor bide hamileliğin son günlerinde niye taşındıki mecbur kaldı heralde taşınması bi dert yerleşmesi bidert Allah yardımcısı olsun yakın olsaydı giderdik çabucak yerleştiriverirdik ama sadece dua edelimde kolaylıkla yerleşsin hemen ama sende hamişsin kaydirigubbakcemile3siz otururdunuz hamiş olmayanlarda işleri yapardı:hulya:
hazır pudingli biskivülü bişeymi yapsam acaba:uhm:
ah ah bizde eskiden öyleydik ya şimdi geçen hafta hastaydım ama yine kalkıp yemekleri yaptım anemin evinde olsam nerdeee
aaa kizlar ben acikmaya basliorum yaaa yemek yapmak bile zor gelio valla
o zaman bütün is size kalirdikaydirigubbakcemile3
yok kiz hamileyiz diye hep oturacazmi ben hic dogru düzgün oturmuyom mutfak yatak odasi cocuk odasi gezip toplayip duruyom ha bire hem hareket etmek dogumu kolaylastirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?