KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nihan milföy hamurundan börek yapabilirsin tatlıda etimek tatlısı yada hazır pasta keki oluyoya ondan al krem şantiyle pasta yapabilirsin makarna haşlayıp yoğurt garnitürle karıştırıp servis edebilirsin bak 4 çeşit oldu bile

aa ben hic gormedim burda hazir manti corbasi merak ettim tadini simdi gorursem aliyim
bende k.validemle otururken yapip buzluga atiyoduk ama simdi yapmadik hic insallah bi ara yapar buzluga atariz

türk marketlerinde bulabilirsin canim cikinca bakarsin.
rahat oluyor bikerede yapip atiyorsun sonra afiyetle tek tek yiyorsun
benim hic böyle yufka acma gibi marifetlerim yok ne yazikki
kaynanam gel ögreteyim demisti ama ben beceremem demistim keske ögrenseymisim

siz yapabiliyormusunuz kizlar

bana burda herşey serbest patronum sağolsun kendisi kocam olurda:asigim: canım sıkılmasın diye kendi gidip tivibu aboneliği yaptırmış bende izliyorum tv

ay canim olsaydinda icseydik karsilikli
bak ben bunu hic denemedim cikinca alayim hemen deniyim bende

ben evlenmeden önce aklıma gelince tek başıma yufka açıp börek falan yapıyodum ama evlenince hiç bişey yapmıyorum çalıştığım için :çok üzgünüm:evde merdane oklava bile yok

teo keske hic tasinmasaydi yada hamileligi bu kadar ilerlemeden tasinsaydi isi cok zor yakininda olsaydikda yardim etseydik keske

nihancim düsünüyorumda valla aklima hic pratik seyler gelmiyor hazir yufkadan börek yapabilirsin bide bisküvili tatli yeter galiba
sağol canım bisküvili aklıma yatıyor

milföy vardı evde onu çıkarayım eve gidince buzluktan sağolun canlar:1hug:

ben evlenmeden önce aklıma gelince tek başıma yufka açıp börek falan yapıyodum ama evlenince hiç bişey yapmıyorum çalıştığım için :çok üzgünüm:evde merdane oklava bile yok

merdane oklava bile yok hakaydirigubbakcemile3 aynen valla bendede yok
bi eriste kesme makinam var oda bi isime yaramiyor herseyin haziri var artikkaydirigubbakcemile5
yine sen bekarken yapiyormussun börek bile aciyormussun masallah
benim annem acardi ben haslardimopuyorumnanaktancanim annem yaa

hem evli olup hem ev hanımı olup hemde çalışmak çok zormuş yahu:hulya:

sağol canım bisküvili aklıma yatıyor

milföy vardı evde onu çıkarayım eve gidince buzluktan sağolun canlar:1hug:

bisi deil canim ne demek bence bunlari ap yanina bide ask böcügümün garnitürlü makarnasindan yap süper olur valla

teo keske hic tasinmasaydi yada hamileligi bu kadar ilerlemeden tasinsaydi isi cok zor yakininda olsaydikda yardim etseydik keske

ewet ya çok zor bide hamileliğin son günlerinde niye taşındıki mecbur kaldı heralde taşınması bi dert yerleşmesi bidert Allah yardımcısı olsun yakın olsaydı giderdik çabucak yerleştiriverirdik ama sadece dua edelimde kolaylıkla yerleşsin hemen ama sende hamişsin kaydirigubbakcemile3siz otururdunuz hamiş olmayanlarda işleri yapardı:hulya:

hem evli olup hem ev hanımı olup hemde çalışmak çok zormuş yahu:hulya:

valla canım çok zor ya Allah yardımcımız olsun bide biz geç gidiyoruz bütün gece mutfakta yemek yap çamaşır yıka ütü yap :hulya:ben çocuk olmadığı halde zor yetişiyorum bazen bide çocuk olsa napıcam bilmem diyorum eyvahedigeldismileinsan yetişemiyo bide hem çalışıp hem ev hanımı hemde anne olanların işi dahada zorgamyoncuiremsu

o zaman bütün is size kalirdikaydirigubbakcemile3
yok kiz hamileyiz diye hep oturacazmi ben hic dogru düzgün oturmuyom mutfak yatak odasi cocuk odasi gezip toplayip duruyom ha bire hem hareket etmek dogumu kolaylastirir

hazır pudingli biskivülü bişeymi yapsam acaba:uhm:

ah ah bizde eskiden öyleydik ya şimdi geçen hafta hastaydım ama yine kalkıp yemekleri yaptım anemin evinde olsam nerdeee

aaa evettt pudıngı pişir buskıvılerı dız uzerne dökkk çok guzel olur bende çok severım

evde olmakta sıkıcı çalışmakta yorucu ortası yok bu işin ya sıkılcan ya yorulcan

tabi çocuk faktörüyle işler daha da çıkmaza girer ama olsun o tatlı şey insanın yorgunluğunu alıverir

o zaman bütün is size kalirdikaydirigubbakcemile3
yok kiz hamileyiz diye hep oturacazmi ben hic dogru düzgün oturmuyom mutfak yatak odasi cocuk odasi gezip toplayip duruyom ha bire hem hareket etmek dogumu kolaylastirir

olsun şekerim yaparız biz çokta gezinme canım ya dikkat et kendine bu son günlerin tadını çıkar bebiş olunca çok koşturcan peşinde yavaş yavaş yap işlerini annen yakın olsaydı gelip yapardı işlerini kayınvaliden ordamı yakınsanız o gelip yapsın acık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…