KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın canım naber
nasıl geçti hafta sonun
inş güzel bi hafta geçiririz

hosgeldin canim nasilsin?

kız sehnaz hamileymiş belki onu görmüşündür.

hoş geldin canım
hoşbulduk canlarım cumarteside evdeydim gitmedim dükkana kar yağdı burda çok soğuktu ondan gitmedim evdeydim temizlik yemek falan yaptım
pazar yine evdeydim eşim çalışmaya gitti sıkıntıdan patladım evde valla çalışmak çok güzelmiş ya evde olmak çok sıkıcı geldi pazar eşim akşam geldi 8 de dışşarı çıktık babam evi görmemişti eve gittik sonrada eşimle bi cafeye gittik biraz oturduk sonra arkadaşlara gittik bi kahve içip eve geldik bu kadar işte bide pazar günü saat 3 e kadar arkadaşım geldi 1-2 saat oturduk

hazal ev tutmuşsunuz hayırlı olsun canım Rabbim içinde güzel sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
şehnazda hamileymiş ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin

cadım angaralara gitmiş ne güzel senin adına çok sevindim canım deişiklik olmuştur cicilerinide güle güle giy canım

kızlar şuna bakın fazla ilgiden sıkılınca böyle yerlere saklanıyomuş bu kedi sahibi görünce şaşırıp çekmiş bu pozu
hep değişik yerlere saklanıyomuş

herkes gitti yine yaa
bende kalkiim islerimi hallediim camsir icin asagiya inmem gerekecek yorgan yastiklari yikicam hepsini paketlicem yavas yavas toparlaniim isim bittimi gelebilirsem gelirim kizlar cok opuldunuz arada bakarim size

cadım angaralara gitmiş ne güzel senin adına çok sevindim canım deişiklik olmuştur cicilerinide güle güle giy canım
SAĞOL CANIM

apdala malum olurmus diyosun yani oylemii

sagol canim amin insaallah

evet canım abdala malum olurmuş. yalnız abdal ile aptalı karıştırmayalım
abdal Genel olarak gezginci dervişlere verilen ad. 2. Yetmiş ermişe verilen ad. 3. Anadolu'da göçebe bir halkın adı. 4. Afganistan'da bir Türk boyunun adı.
aptal ise Zekâsı pek gelişmemiş, zekâ yoksunu, alık, ahmak, alık salık

herkes gitti yine yaa
bende kalkiim islerimi hallediim camsir icin asagiya inmem gerekecek yorgan yastiklari yikicam hepsini paketlicem yavas yavas toparlaniim isim bittimi gelebilirsem gelirim kizlar cok opuldunuz arada bakarim size

hoop dur bakalım mesajımı okuda öyle gitttttttttt

hoop dur bakalım mesajımı okuda öyle gitttttttttt

okudum yazarken tereddut ettim, aptalmi, abdalmi die.
abdalin manasini biliyorum ama bu sozun onlarin uzerine soylendigini bilmiyordum .
bilgim oldu sagol canim

kiz yprk iki gun once seni ruyamda gordum hamileydin 7 aylik hamisdin ve oflanip puflaniyordun. zaman cabul gecsede dogurayim diee..

hayirdir insaallah

datlum bi yorum getir ruyaya ama bilincalti deme hic alakasi yok...

kız bacım hayır olsun cadum yorumla hele kız ni demek
bende annemi rüyamda hamile gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…