- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.041
yok nen sehnazdan once gordum ben o ruyayi ve aklimda hic yprk yoktu
günaydın canım naber
nasıl geçti hafta sonun
inş güzel bi hafta geçiririz
hosgeldin canim nasilsin?
hoşbulduk canlarım cumarteside evdeydim gitmedim dükkana kar yağdı burda çok soğuktu ondan gitmedim evdeydim temizlik yemek falan yaptımkız sehnaz hamileymiş belki onu görmüşündür.
hoş geldin canım
tamam işte malum olmuş sana.
hazal ev tutmuşsunuz hayırlı olsun canım Rabbim içinde güzel sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
şehnazda hamileymiş ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kızlar şuna bakın fazla ilgiden sıkılınca böyle yerlere saklanıyomuş bu kedi sahibi görünce şaşırıp çekmiş bu pozu
hep değişik yerlere saklanıyomuş
Eki Görüntüle 148258
kendi küçükmüş kedinin tüğleri kabarıkmış ondan kolay girip çıkıyomuşanamm nası çıkmışki ordan
kızlar şuna bakın fazla ilgiden sıkılınca böyle yerlere saklanıyomuş bu kedi sahibi görünce şaşırıp çekmiş bu pozu
hep değişik yerlere saklanıyomuş
Eki Görüntüle 148258
SAĞOL CANIMcadım angaralara gitmiş ne güzel senin adına çok sevindim canım deişiklik olmuştur cicilerinide güle güle giy canım
apdala malum olurmus diyosun yani oylemii
sagol canim amin insaallah
herkes gitti yine yaa
bende kalkiim islerimi hallediim camsir icin asagiya inmem gerekecek yorgan yastiklari yikicam hepsini paketlicem yavas yavas toparlaniim isim bittimi gelebilirsem gelirim kizlar cok opuldunuz arada bakarim size
SAĞOL CANIM
evet canım abdala malum olurmuş. yalnız abdal ile aptalı karıştırmayalım
abdal Genel olarak gezginci dervişlere verilen ad. 2. Yetmiş ermişe verilen ad. 3. Anadolu'da göçebe bir halkın adı. 4. Afganistan'da bir Türk boyunun adı.
aptal ise Zekâsı pek gelişmemiş, zekâ yoksunu, alık, ahmak, alık salık
hoop dur bakalımmesajımı okuda öyle gitttttttttt
kiz yprk iki gun once seni ruyamda gordum hamileydin 7 aylik hamisdin ve oflanip puflaniyordun. zaman cabul gecsede dogurayim diee..
hayirdir insaallah
datlum bi yorum getir ruyaya ama bilincalti deme hic alakasi yok...
internetten rüya tabirlerine bakın :76::76::76:
iyi canım sen bilirsincadum duruken bakarmıyım heç internetten yorumlaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?