- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.081
yarın kayınvalidemin komşuları, onların kızları gelinleri geliyor canım. 10 büyükbaş 4 küçükbaşayy kursa heç hevesim kalmadı hee gitmiyorum valla :97:
2 kişi var canım. Ben bazen geceleri de kk ya giriyorum ya, geceelri kocalarını yatırıp kk' da muhabbet eden bi grubumuz varoradan bi arkadaşla gideceğiz zaten buluşmaya -ki o arkadaş da benim evime çok yakın oturuyor. Bir de annemlerin mahallede oturan bi kız var kk' da karşılaştık tesadüfen. annemlerin orda oturuyomuş ama ben kızı tanımıyorum. Cumartesi tanışıcaz yüzyüze artıkın Diğerlerini tanımıyorum canım ama daha önceden buluşup da çok ii kanki olanalr var aralarında onların gelmesi de iyi olacak ortama ayak uydurmamızı kolaylaştırırlar diye düşünüyorum bakalım
2 kişi var canım. Ben bazen geceleri de kk ya giriyorum ya, geceelri kocalarını yatırıp kk' da muhabbet eden bi grubumuz varoradan bi arkadaşla gideceğiz zaten buluşmaya -ki o arkadaş da benim evime çok yakın oturuyor. Bir de annemlerin mahallede oturan bi kız var kk' da karşılaştık tesadüfen. annemlerin orda oturuyomuş ama ben kızı tanımıyorum. Cumartesi tanışıcaz yüzyüze artıkın Diğerlerini tanımıyorum canım ama daha önceden buluşup da çok ii kanki olanalr var aralarında onların gelmesi de iyi olacak ortama ayak uydurmamızı kolaylaştırırlar diye düşünüyorum bakalım
bugün icimde cok kötü bir sikinti var ya
gecede cok kötü bir rüya gördüm
bugün kendimi cok kötü hissediyorum ben
45miii masaallahh hepsi takmi gelecek yoksa coluk cocukta varmi
siz bir yer ayirtsaymissiniz ya
maşallah çok kalabalık olcaksınız Allah kolaylık versin canım
başka kankitolar bulup bizi unutmaaa
tabi bulursun artık ordan kendine bi kanki dimi
ceyda küçükken az değilmişin kız ne güldüm yazdıklarına
çok şeker ya
hele hasan dedene ağlaman koptum valla
ceyda küçükken az değilmişin kız ne güldüm yazdıklarına
çok şeker ya
hele hasan dedene ağlaman koptum valla
ben öyle okudum canımonlar ceydanın küçüklüğümü bende biyerden alıntı yaptı zannettim
onlar ceydanın küçüklüğümü bende biyerden alıntı yaptı zannettim
galiba hep görürüm böyle sacma rüyalar ama bugun cok sikildimhayır olsun canımmm rüyan
rüyadan etkilendiğin için kendini kötü hissediyorsundur
noldu canım hayırdır yoktur bişey ya hayır olsun gördüğün rüyalar sıkma canını
ben öyle okudum canım
galiba hep görürüm böyle sacma rüyalar ama bugun cok sikildim
amin canim hayirdir insallah.
rüyami anlatayim size kizlar.
bn rüyamda arada bir üc harflileri görürüm
hic korkmuyorum onlardan düsünmüyorumda ama nasil oluyorsa rüyama giriyor.
dün gece yine rüyamda gördüm onlari ve bir psikologa gidiyorum sonra hastanenin koridoru öyle uzunki git git bitmiyor.neyse variyorum sonra psikologun yanina anlatiyorum derdimi bana diyorki sana cok iyi bi hoca buldum git ona ben sana yardimci olamam.
sonra diyorumki benim bi sorunum daha va cok kiskancim kocami cok kiskaniyorum bunu cözmeliyiz diyorum sonra kendimi kapida buluyorum asansörle asagi iniyorum böyle bi rüyaydi:97:
öyleymiş canım ben yanlış anlamışım
ceyda kız çok komikmişin küçükken hee
he baıcm onlar benim marifetlerim
Canım benim kesinlikle yatarken Felak ve nas surelerini oku bidenem.. Rabbim içini ferahlatsın inş.
bi de ben çok oynakmışım.. ee ne de olsa Trakya kızanıyızannem patates kızartırken falan tavadaki çıkan yağ sesine bile oynarmışım
Allah seni ceydaaaaaaaa ne güldümmmm
Canım benim kesinlikle yatarken Felak ve nas surelerini oku bidenem.. Rabbim içini ferahlatsın inş.
bi de ben çok oynakmışım.. ee ne de olsa Trakya kızanıyızannem patates kızartırken falan tavadaki çıkan yağ sesine bile oynarmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?