KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız bacım hayır olsun cadum yorumla hele kız ni demek
bende annemi rüyamda hamile gördüm
annein bi sıkıntısı var canım. inşallah sorunsuz kurlur sıkıntısından

internetten rüya tabirlerine bakın :76::76::76:

cadum duruken bakarmıyım heç internetten yorumlaraa
nihan yaprakta yıkama yağlama öğren
şaka şaka

iyi canım sen bilirsin
:76::76::76::76::76::76:

Selam hatunlar.. ayy işten güçten ancak fırsat bulup geldim. :84:

Daha alışverişe gidicem :97:

Herkes yemekte tabii kimsecikler yok

çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?! diye bi topik vardı. dün gece oraya benim anılardan bikaç tanesini yazmıştım. Buraya da kopyalayayım da anneciğimin çıldırma anlarına tanık olun :84::84::84:

Merhaba hanımlar..

Ben uslu bir çocukmuşum ama yine de ara sıra da olsa annemi bitkisel hayata soktuğum anlar olmuş

3 yaşlarındayım, babaannemlerin salonunda baş köşede babamın rahmetli dedesinin fotoğrafı var. Sürekli gördüğüm fotoğraf birden bire gözüme takılıyor ve soruyorum;

- anne bu kim? :44:
- hasan deden kızım.
- o kim? :44:
- babanın dedesi.
- o nerde peki? niye hiç görmedim ben? :44:
- o öldü kızım yaşamıyor artık.
- hasan dedem öldü mü?
- evet kızım öldü.
o anda bende bi feryat bi figan başlamışım hönküre hönküre ağlamaya..

- benim dedem nasıl ölür, niye öldürdünüz benim dedemi, toprağa nasıl gömdünüz, benim dedem orda üşür, hasan dedem benim, ben dedemi çok seviyodum ama niye öldü ki o??

tabii bu arada ben hasan dedeyi hiç görmemiş tanımamışım ben doğmadan önce vefat etmiş adamcağız bendeki hasan dede aşkı nerden doğduysa aratık 2 saatt bu şekilde ağlamışım tabi annem de bu sırada beni susturmaya uğraşıyo

yine 3 yaşlarındayken, annem bigün ben uyurken burnumda bişey parladığını farkediyo. epey uğraştan sonra çıkarıyor tabi bi bakıyor ki sigara paketlerindeki parlak gümüş renkli kağıt onu burnuma sokmuşum

amcamınoğlu ile balkondayız bigün. domates poşetini balkona taşımışız, aşağıya bir bir fırlatıyoruz domatesleri. annem birden farkediyor ve balkona koşuyor. o sırada aşağıdan bi adam bağırmaya başlamış :18::18::18: annem attı domatesi zannetmiş meğersem annem bi taraftan adama derdini anlatmaya uğraşıyo bi taraftan da bize kızgın bakışlar fırlatıyo :18:

5 yaşlarındayım, salondaki halı yıkanmak üzere toplamış. yerler marley tabii fırsat bu fırsat benim kuzenle fır fır koşup kayıyoruz marleyde. derken ayağım takılıyor ben güüüüüüüm diye sandalyelere uçuyorum. kaşım yarılıyor ve beni apar topar hastaneye götürüyorlar. dikiş atacakmış doktor, yüzüme bi bez örtmüşler, kaşımı dikecekleri yer açıkta sadece. yüzümü örtmeleriyle ben bağırmaya başlamışım.

- anneeeeeeeeee ben hiçbişey göremiyorumm doktor beni kör etti aneeeeeeeee ben kör olduuuuuuuuuuummmmm

doktor bana gülmekten dikişi atamamış

sonra doktor benim gözleirmin olduğu kısmı da kesmiş de anca öyle ikna olmuşum kör olmadığıma

Son düzenleme:
ceyda selam canım hoşgeldin nasılsın

selam bebişim.. iyiyim canım çok şükür sen nasılsın bakalım?

annemler dün bendeydi.. çarşı pazar yaptık azcık anneciğimle çok özlemişim yaa

bugün de işte temizlik falan, birazdan alışverişe gitmem lazım. Akşamdan hazırlayacağım birkaç şeyi. Yarın misafir var malum :82:

ne güzel canım gezmişsiniz yarın kim geliyo
kız bide sen kursa gitmiyonmu artık dikiş kursuna gidiyodunya

ne güzel canım gezmişsiniz yarın kim geliyo
kız bide sen kursa gitmiyonmu artık dikiş kursuna gidiyodunya

yarın kayınvalidemin komşuları, onların kızları gelinleri geliyor canım. 10 büyükbaş 4 küçükbaş ayy kursa heç hevesim kalmadı hee gitmiyorum valla :97:

Buluşmamız Cumartesi günü Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi' nde olacak bidenemm.. 45 kişi olduk valla nasıl sığacaz bilmiyorum

45miii masaallahh hepsi takmi gelecek yoksa coluk cocukta varmi
siz bir yer ayirtsaymissiniz ya

amanın baya kalabalıkmışsınız kuşum yaaa

varmı tanıdığın aralarında topikte kaynaştığın yani yabancılık çekme

2 kişi var canım. Ben bazen geceleri de kk ya giriyorum ya, geceelri kocalarını yatırıp kk' da muhabbet eden bi grubumuz var oradan bi arkadaşla gideceğiz zaten buluşmaya -ki o arkadaş da benim evime çok yakın oturuyor. Bir de annemlerin mahallede oturan bi kız var kk' da karşılaştık tesadüfen. annemlerin orda oturuyomuş ama ben kızı tanımıyorum. Cumartesi tanışıcaz yüzyüze artıkın Diğerlerini tanımıyorum canım ama daha önceden buluşup da çok ii kanki olanalr var aralarında onların gelmesi de iyi olacak ortama ayak uydurmamızı kolaylaştırırlar diye düşünüyorum bakalım

bugün icimde cok kötü bir sikinti var ya
gecede cok kötü bir rüya gördüm
bugün kendimi cok kötü hissediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…