- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.281
teri gelince benimsemiştim canımantony canımo da çok yakışıklıydı emme bence tery daha cool daha yakışıklıydı daha çok beğeniyodum onu
kız ceyda banamı güldün yaprağamı
nen hemen trip atma . gel bakıyım buraya asi ve güzel
siz bilmezssiniz. mariya vardı. erik çalar yerdi. küçük hanım vardı. köyde izlerdik. dayımların eve toplanır perdeleri kapatır bakardık . ahh ahh çok güzel olurd. bzim tv bozulmuştu. ziyaretçileri izlemek için gecenin bi yarısı köpeklerden saklana saklana dayımlara giderdik.
geldimnen hemen trip atma . gel bakıyım buraya asi ve güzel
siz bilmezssiniz. mariya vardı. erik çalar yerdi. küçük hanım vardı. köyde izlerdik. dayımların eve toplanır perdeleri kapatır bakardık . ahh ahh çok güzel olurd. bzim tv bozulmuştu. ziyaretçileri izlemek için gecenin bi yarısı köpeklerden saklana saklana dayımlara giderdik.
evet yavalla bende okudum ama bizim çocuklarımız böyle yaşayamaz ya şimdi varsa yoksa bilgisayar
teri gelince benimsemiştim canımbende beğendiydim
ama o çocuğun ölüm sahnesi hala gözümün önünde ne etkilemiş beni he
at şahlanıyordu attan düşüp ölmüştü o sahneyi hatırlıyorum tamamen ne yer etmiş bende
evet ya ama yarıda kesmişlerdi sonunu getirmemişlerdi kaç yaşıma kadar ne ümitlerle beklediydim çekilmesini sonunuay evet o sahne hala benim de aklımda.. candy gözlerini açıyodu ya kocaman kocamann
he valla benim oğlana bilgisayarı ver geri dur. hiç bir sosyallik yok.valla bende okudum ama bizim çocuklarımız böyle yaşayamaz ya şimdi varsa yoksa bilgisayar
sana güldüm bacım
perdeleri niye kapatıyonuz kı
Çılgın Bediş'i hatırlayan var mı kızlar? yonca evcimik oynuyordu.
aa oda gençliğimzin dizisi:97::97::97:Çılgın Bediş'i hatırlayan var mı kızlar? yonca evcimik oynuyordu.
evet ben hatırlıyom.
he valla benim oğlana bilgisayarı ver geri dur. hiç bir sosyallik yok.60: gerçi tv izlemekte çok sosyallik sayılmaz)
ama bizim zamanımızda o pc oyunları yoktu küçücük çocuklar savaş oyunu oynuyo vurdulu kırdılı beyinlerini öyle şeylerle dolduruyolar
he valla benim oğlana bilgisayarı ver geri dur. hiç bir sosyallik yok.60: gerçi tv izlemekte çok sosyallik sayılmaz)
dışardan güneş düşmesin diye tv ye.
beeeeennnnnnn
hiç kaçırmazdım :97:
aa oda gençliğimzin dizisi:97::97::97:
tabikiiiii
cilgin bedisim yok baska isim dididit didiit
evet ben hatirliyorum cok sevrdim o diziyi hata bedisin arkadasi zeynep varya o simdi cocuklar duymasinda halukun patronu rolunde oynuyor nasil degismis ya sasirdim
çılgın bedişi bende izliyodum ama
en çok böylemi olacaktı diye bi dizi vardı ortaokul zamanında berna laçin falan oynuyodu çok seviyodum:97::97:
tam dumurluk olmuş hetarkan olayını anlatmışımdır belki ama gene anlatıyım.
tarkanın yeni popüler olduğı yıllar. ben orta 2 ye gidiyom .
ama benim tarkandan felan haberim yok. bizde kumanda hep abimde yada babmda. onlarda hep haber yada türk filmi izliyo . gene akşam türk filmi izlendi. ertesi gün gittim okula kızlar Tarkandan bahsediyo. ayyy ne kadar yakışıklıydı , ayy bayıldım felan. bizde akşam tarjanın filmini izlemişiz. kartal tibet, atıl kurt. izledinmi diyolar bana , tarkansa tarkan, hee izledim diyomm:44:
ama o kadar yakışıklı değildi diyom. bu kızlar nesini beğenmiş bu adamın diyom. bi türlü çözemedim. taki gerçek tarkanı izleyene kadar.
he bak şimdi hatırladım. kız bende senin arkadaşın sandımm.evet ben hatirliyorum cok sevrdim o diziyi hata bedisin arkadasi zeynep varya o simdi cocuklar duymasinda halukun patronu rolunde oynuyor nasil degismis ya sasirdim
çılgın bedişi bende izliyodum ama
en çok böylemi olacaktı diye bi dizi vardı ortaokul zamanında berna laçin falan oynuyodu çok seviyodum:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?