KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

antony canım o da çok yakışıklıydı emme bence tery daha cool daha yakışıklıydı daha çok beğeniyodum onu
teri gelince benimsemiştim canım bende beğendiydim
ama o çocuğun ölüm sahnesi hala gözümün önünde ne etkilemiş beni he

at şahlanıyordu attan düşüp ölmüştü o sahneyi hatırlıyorum tamamen ne yer etmiş bende

kız ceyda banamı güldün yaprağamı

sana güldüm bacım

perdeleri niye kapatıyonuz kı

geldim
valla bende okudum ama bizim çocuklarımız böyle yaşayamaz ya şimdi varsa yoksa bilgisayar
evet ya

ay evet o sahne hala benim de aklımda.. candy gözlerini açıyodu ya kocaman kocamann

çılgın bedişi bende izliyodum ama
en çok böylemi olacaktı diye bi dizi vardı ortaokul zamanında berna laçin falan oynuyodu çok seviyodum:97::97:

he valla benim oğlana bilgisayarı ver geri dur. hiç bir sosyallik yok. 60: gerçi tv izlemekte çok sosyallik sayılmaz)

dışardan güneş düşmesin diye tv ye.

beeeeennnnnnn

hiç kaçırmazdım :97:

aa oda gençliğimzin dizisi:97::97::97:

tabikiiiii

cilgin bedisim yok baska isim dididit didiit

evet ben hatirliyorum cok sevrdim o diziyi hata bedisin arkadasi zeynep varya o simdi cocuklar duymasinda halukun patronu rolunde oynuyor nasil degismis ya sasirdim

valla mı kız

Kızlar ben kaçtım canlarım..

markete gitmem lazım. bi de borcamım var kaynanamda onu almaya gidicem. tatlı falan yapıp götürüyorum orda kalıyor borcam. kaynanam bana gelirken hiç aklına gelmiyo getirmek hep ben gidip almak zorunda kalıyorum ya ufff :84::84:

tarkan olayını anlatmışımdır belki ama gene anlatıyım.
tarkanın yeni popüler olduğı yıllar. ben orta 2 ye gidiyom .
ama benim tarkandan felan haberim yok. bizde kumanda hep abimde yada babmda. onlarda hep haber yada türk filmi izliyo . gene akşam türk filmi izlendi. ertesi gün gittim okula kızlar Tarkandan bahsediyo. ayyy ne kadar yakışıklıydı , ayy bayıldım felan. bizde akşam tarjanın filmini izlemişiz. kartal tibet, atıl kurt. izledinmi diyolar bana , tarkansa tarkan, hee izledim diyomm:44:
ama o kadar yakışıklı değildi diyom. bu kızlar nesini beğenmiş bu adamın diyom. bi türlü çözemedim. taki gerçek tarkanı izleyene kadar.

Eklentiler

• $6239-1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 16
tam dumurluk olmuş he

evet ben hatirliyorum cok sevrdim o diziyi hata bedisin arkadasi zeynep varya o simdi cocuklar duymasinda halukun patronu rolunde oynuyor nasil degismis ya sasirdim
he bak şimdi hatırladım. kız bende senin arkadaşın sandımm. o yaşlı duruyo diyecektimmmm
çılgın bedişi bende izliyodum ama
en çok böylemi olacaktı diye bi dizi vardı ortaokul zamanında berna laçin falan oynuyodu çok seviyodum:97::97:

onu bende izlerdim. ama o zamanlar kaç yaşındaydım hatırlamıyom. sankim evliydimm yaaa:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…