- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.301
tam dumurluk olmuş he
bide yüzleşme vardı :97::97::97:Eki Görüntüle 148409
bak bunlardı canım hande ataizini hatırlamıyom ben
kız onuda izliyodum hande ataizide oynuyodu:97:
dimi yanlış hatırlamıyosam
Eki Görüntüle 148409
bak bunlardı canım hande ataizini hatırlamıyom ben
buna benzer bi tiyatroda oynamıştım.
lise sonda.
5 kız arkadaş lher sene bulşuyolardı. ben zengin kızıydım. çok havalı banu. sonradan kötü kadın oluyodummmherkez doktor avukat ben kötü kadın. şımarığım ya haniiii
evet bu senoryayla ilgili bi türk silimi var ıtır esen necla nazır oynuyodubuna benzer bi tiyatroda oynamıştım.
lise sonda.
5 kız arkadaş lher sene bulşuyolardı. ben zengin kızıydım. çok havalı banu. sonradan kötü kadın oluyodummmherkez doktor avukat ben kötü kadın. şımarığım ya haniiii
role bak yaa
herkeze açık oynamıştık. tiyatro yarışması vardı. hatta salona erkeklerin alınması yasaklanmıştı. öğrtemenimiz çok kızmıştı. bizd ekızmıştık niye alınmıyo diye.
sonra tepkiler üzerine almışlardı
buna benzer bi tiyatroda oynamıştım.
lise sonda.
kazandınızmı yarışmayı barii
3. olmuştuk. bu oyundan sonra baya teklif aldım. fatih sultan mehmeti canlandırdım bi kerede. (eeccik böbürleniyim )
oyunculuğa bakın. bir birine zıt iki karakter
3. olmuştuk. bu oyundan sonra baya teklif aldım. fatih sultan mehmeti canlandırdım bi kerede. (eeccik böbürleniyim )
kötü kadın müzeyyenmi oldun
bu rolden sonra teklif aldın he3. olmuştuk. bu oyundan sonra baya teklif aldım. fatih sultan mehmeti canlandırdım bi kerede. (eeccik böbürleniyim )
yok bide olsaydı nenuyuşturucu felan alıyodum . bekaretimi teslim ediyodum. ama tabi bunlar sadace anltılıyodu sahnede olmuyodu yaniii.
hee .fatih sultan mehmetmi erkek kılığınamı girdin
öğretmenlerimde çok dedi. ama benim babam liseye zor yazdırdı benibacım yeteneğinde varmış ne güzel değerlendirseydin keşkem gız dizilerde görürdük belkim seni
bu rolden sonra teklif aldın he
erkeklerdeki zihniyete bak her yaşta aynı pislik şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?