KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hee demin dedim ya ben pazar akşamları banyo yapardık banyoda kazan yanıyodu kışın sonrada bizimkilere bakıyoduk saçım kurusun diye annem çember bağlardı suyunu alsın diye bana abimede bere giydirirdi

kız yaprak ne güldüm yaa ay çatlıcam şimci

ay ne saçma reklammış dimi hatırlıyorum şimdide

bide bu orkid reklamlarında mavi bi su varya orkidin üstüne döküyorlar ben küçükken önce o suyla yıkcaz filan sanıyordum

ben kücükken orkidi anne alt bezi olarak biliyordum cocuk bezi gibi

ay nihancım yaa Manuela' yı ne merakla izlerdik yaa.. harika bi diziydi. Bi de Marimar vardı. Annem Cesur ve Güzeli, Yalan Rüzgarı' nı izlerdi

Şeker kız candy' nin şarkısını ezberlemeye ne uğraştıydım yaa '' pataşibaa pataşibaa pataşiba Candyy'' diye sölerdim

evet ya bide sevdiği çocuk ölüyordu teri geldiydi diziye
o öle çocuğun adı neydi ya:44:

ben kücükken orkidi anne alt bezi olarak biliyordum cocuk bezi gibi

ben de orkid'^in içindeki mavi poşetleri annemde gizli alıp içine pastel boyalarımı kuru boyalarımı falan koyardım. annem oyuncakların içinde görmüştü bi kere. nerden aldınn sen bunu diye bağırmıştı bana

ben değil dilek o bacım
gülmekten şaşırdın kimin olduğunu

ayy pardon ya

bitek sen okudun galiba canım sağol

bu okumayanlara

nen hemen trip atma . gel bakıyım buraya asi ve güzel

siz bilmezssiniz. mariya vardı. erik çalar yerdi. küçük hanım vardı. köyde izlerdik. dayımların eve toplanır perdeleri kapatır bakardık . ahh ahh çok güzel olurd. bzim tv bozulmuştu. ziyaretçileri izlemek için gecenin bi yarısı köpeklerden saklana saklana dayımlara giderdik.

onlari ben sisirir patlatirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…