- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.261
yazıyı allatn görünce Brow ni geldi sandımm
hee demin dedim ya ben pazar akşamları banyo yapardık banyoda kazan yanıyodu kışın sonrada bizimkilere bakıyoduk saçım kurusun diye annem çember bağlardı suyunu alsın diye bana abimede bere giydirirdi
ay ne saçma reklammış dimi hatırlıyorum şimdide
bide bu orkid reklamlarında mavi bi su varya orkidin üstüne döküyorlar ben küçükken önce o suyla yıkcaz filan sanıyordum
bitek sen okudun galiba canım sağolnihan cok guzel anlatilmis cocuklugumuz icim bi tuhaf oldu yaa
kız yaprak ne güldüm yaaay çatlıcam şimci
ay koptum valla gülme sesime kizim uyandi
süpersin
iyi ürküttü browni heee
kız yaprak ne güldüm yaaay çatlıcam şimci
bitek sen okudun galiba canım sağol
bu okumayanlara
evet ya bide sevdiği çocuk ölüyordu teri geldiydi diziyeay nihancım yaa Manuela' yı ne merakla izlerdik yaa.. harika bi diziydi. Bi de Marimar vardı. Annem Cesur ve Güzeli, Yalan Rüzgarı' nı izlerdi
Şeker kız candy' nin şarkısını ezberlemeye ne uğraştıydım yaa '' pataşibaa pataşibaa pataşiba Candyy'' diye sölerdim
ben kücükken orkidi anne alt bezi olarak biliyordum cocuk bezi gibi
ben değil dilek o bacım
gülmekten şaşırdın kimin olduğunu
evet ya bide sevdiği çocuk ölüyordu teri geldiydi diziye
o öle çocuğun adı neydi ya:44:
evet ya bide sevdiği çocuk ölüyordu teri geldiydi diziye
antonyevet ya bide sevdiği çocuk ölüyordu teri geldiydi diziye
he öyle bişeydi o ölünce ne ağlamıştım heantonimiydi ne:44:
bu okumayanlara
ay nihancım yaa Manuela' yı ne merakla izlerdik yaa.. harika bi diziydi. Bi de Marimar vardı. Annem Cesur ve Güzeli, Yalan Rüzgarı' nı izlerdi
Şeker kız candy' nin şarkısını ezberlemeye ne uğraştıydım yaa '' pataşibaa pataşibaa pataşiba Candyy'' diye sölerdim
bu okumayanlara
ben de orkid'^in içindeki mavi poşetleri annemde gizli alıp içine pastel boyalarımı kuru boyalarımı falan koyardım. annem oyuncakların içinde görmüştü bi kere. nerden aldınn sen bunu diye bağırmıştı bana
ayy pardon ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?