- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.361
slm kızlar ben geldim cezam bitti...
bazılarına ii bazılarına da kötü haber olsa gerek....
yanlız bende hata veriyo sayfa. bazı sitelerde de oluyo.
sanırım yine formatlamak lazım pcyi
sağol bebişim :2::2::2:hastayımgünayınnnn günaydın sizlereeeeee günaydınnnnnnnnnnnn
senacım hoşgeldin
nihancım çokyaşa
pek sanmıyorum eşim hastaydı onun geçti bana bulaqştı sanırsam :2:hadi ya üşüttünmü kuşum
pek sanmıyorum eşim hastaydı onun geçti bana bulaqştı sanırsam :2:
çokta dikkat ettim aynı havluyu aynı bardağı kullanmadım öpmemeye çalıştım ama yinede geçti işte :2:aynı evde olunca kaçınılmıyor
sen napıyon bebişim
dün eve gittim :2:yemek yaptım:2: yedik sonra uyuydum:2: hep bütün akşam:2::2:geçmiş olsun canım benim keçi gribi değildir inşallah inatçıymış ya
napıyım tatlım bende dün kayınvalidede kaldık bugün geldim işe işte çay içicemm herzamanki gibi fix yani
sen nettin dün
günaydın dilek sağol canım inş hemen atlatırım ya :2::2::2:günaydın cankuşlarım nihan geçmiş olsun bebem yaprak keçi gribi dedi ya bu seneki olan grip keçi gibi inatçımız bi yapıştımı geçmek bilmiyomuş browni nası hasta olmuştu
öyle yani inşallah biran önce atlatırsın canım
sena hoşgeldin cezanın bitmesine sevindim canım
browni nerdeki dünde yoktu
yaprak cadum günaydınnn:86::86:
günaydın hanımlar, nihan geçmiş olsun, yaprak selam, dilek selam, culya selam sena hoş geldin
Günaydın kızlar..
Misafirler iptal, kocişim çok kötü fena hasta olduKahvaltıdan sonra doktora gideceğiz.
senacım hoşgeldin, cezanın bitmesine sevindimmapıs maceralarını kitap yapcan mı kızzz
dilek,culya.cadım ve ceyda hoşgeldiniz
hoşbulduk bebemmdilek,culya.cadım ve ceyda hoşgeldiniz
geçmiş olsun. odamı keçi gribi oldu.
hoşbulduk bebemm
sağol canım.. ne bilem kı keçi mi domuz mu toktur söleyecek bakalım :97:
okudum nen ama seni döfçek halim bile yok kendi ensene bi tokat atıver hadi bebişim beni yorma tatlım hadi kuşum hadinihanım geçmişi okuma sakın emi bebem, geçmiş adı üstünde geçmiş:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?