- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.401
bu haftasonu deil diger hafta sonu badana olacak ev esimin iki gunu var badana ve tasinmasi nasil olcak dusunuyorum badanayi cuma yapmalari lazim ama esim isten sonra badana yapabilirmi diye dusunuyorum cok yorgun olacak..
mecbur yapilmasi gerekecek biraz yorulcaz ama ne yapalim
günydın kızlar. ben döndüm..
birilerine kötü haber olacak bu ama napalım
günaydın sena hoşgeldin bacım nörüyon özledik seni gıı
tekrar geçmi şolsun inşallah bildiğimiz bi hayvandır:26:
geçmiş olsun ceydo:2::2::2::2:
ceydacım kuşum geçmiş olsunnn
gunaydin kizlar nihanim ceydosum gecmis olsun kizlarr
belimi ağrıtmışım diorum :95::95:
günydın kızlar. ben döndüm..
birilerine kötü haber olacak bu ama napalım
olsun yorulunuluyo ister istemez ama mecbur yapılmak zorunda
iyiyim canim sen nasilsin
dedigin gibi bi yandan ev bi yandan oglum yavas yavas hallediyorum herseyi bugun esyalarin bi kismini koliledim daha cok kololencekler var.
dunde beyaz esyalarin tumunu aldik..
cok guzeldi hepsi indirimliydi..
yeni evime yeni esyalar
sagol canim benim
evin icinde simdi kiraci var o ciktiktan sonra esim ve kardesleri evin tumunu badana yapcaklar bende oglumu k.valideye vercem eltimi filan cagiririm evi temizleriz..
simdi kiyafet ortuleri filan kolilemeden once yikiyorum sonra kolileyim eve tasindigimzda temiz temiz sercem..
dun nevresim takimlarini yikadim bugunde ortulerimi sonrada gardroptaki kiyafetleri yikicam cok isim var cokkkkk
şimdi evliler sen de de görüldüğü gibi taşınıyo maşınıyo ya . ev iş çocuk mocuk derken bel daha çok yoruluyo tabi. o bakımdan yaneeegecmis olsun canim agirmi kaldirdin?
nie nen tek evlilerinmi beli agrir :44::44:
sağolun kızlardoktordan geldik şimci. eşim yatak döşek yatıyo
nettin kız.. geçmiş olsun
dikkat etde sana bulaşmasın. bak nihan kapmış şifayı. bu arada bende hapşurmaya başladım:2:
Kızlar bişey soracağım. Şimci ben dün gece yaprak sarması pişirdim, limonlu kek yaptım bi de tatlımı yaptım borcama (sütlü tatlı). Börek için yufkalarımı da aldıydım. Misafirleri Perşembe günü çağırsam o güne kadar kek falan bayatlar mı yaa :26::26:
hosgeldin cnm kime kotu haber olcak kii
evet cnm tatli yorgunluklar burda
sarmaya bişi olmaz canım ama
kek bayatlar
sütlü tatlınında tadı değişebilir canım bencee
keki buzluğa atarsan belki onu kurtarabilirsin kuşum
ceyda keki havasnı alabilceğin bi kaba koyabilirsin o zaman bişey olmaz. mesela braunun bi aparatı vardı cam borcam gibi kapları falan ona koyup o aparatla havasını çekip nerdeyse 15gün falan saklayabiliyordum ben
bebeğim o tarz bi aparatım yok maalesef. vakumlu kabım var 2 tane ama onlar da kek sığacak kadar büyük değil :97:
taşınmak çok zor oluyo gerçekten ama değişiklikte oluyo bi yandan, yeni ev yeni eşya. senin için daha iyi olur inşallah canım. burdanda kendi evine çıkarsın inşallah.
şimdi evliler sen de de görüldüğü gibi taşınıyo maşınıyo ya . ev iş çocuk mocuk derken bel daha çok yoruluyo tabi. o bakımdan yaneee
sagolasin cnm insaallah kendi aldigim evede tasinmak nasip olur...
kiz sen oyle diyince benimde aklima paris geliyor malum cok enerji sarfediyoruz o esnada
cok pis fikirliyim dimi
o kendini biliyorrrrheheheh
valla benim de aklıma o geldiydi.
hazalım yalnız değilsin bacım rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?