KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

olsun yorulunuluyo ister istemez ama mecbur yapılmak zorunda

tekrar geçmi şolsun inşallah bildiğimiz bi hayvandır:26:

geçmiş olsun ceydo:2::2::2::2:

ceydacım kuşum geçmiş olsunnn

gunaydin kizlar nihanim ceydosum gecmis olsun kizlarr

sağolun kızlar doktordan geldik şimci. eşim yatak döşek yatıyo
belimi ağrıtmışım diorum :95::95:

nettin kız.. geçmiş olsun

taşınmak çok zor oluyo gerçekten ama değişiklikte oluyo bi yandan, yeni ev yeni eşya. senin için daha iyi olur inşallah canım. burdanda kendi evine çıkarsın inşallah.
gecmis olsun canim agirmi kaldirdin?

nie nen tek evlilerinmi beli agrir :44::44:
şimdi evliler sen de de görüldüğü gibi taşınıyo maşınıyo ya . ev iş çocuk mocuk derken bel daha çok yoruluyo tabi. o bakımdan yaneee

Kızlar bişey soracağım. Şimci ben dün gece yaprak sarması pişirdim, limonlu kek yaptım bi de tatlımı yaptım borcama (sütlü tatlı). Börek için yufkalarımı da aldıydım. Misafirleri Perşembe günü çağırsam o güne kadar kek falan bayatlar mı yaa :26::26:

sarmaya bişi olmaz canım ama
kek bayatlar
sütlü tatlınında tadı değişebilir canım bencee
keki buzluğa atarsan belki onu kurtarabilirsin kuşum

sarmaya bişi olmaz canım ama
kek bayatlar
sütlü tatlınında tadı değişebilir canım bencee
keki buzluğa atarsan belki onu kurtarabilirsin kuşum

Keki buzluğa atayım canım evet ne olur ne olmaz yani :97: sütlü tatlıya yazık oldu off ne yapıcam şimid ben onu. koca bayılır normalde ama hasta olduğu için o da yiyemez ki :95:

ceyda keki havasnı alabilceğin bi kaba koyabilirsin o zaman bişey olmaz. mesela braunun bi aparatı vardı cam borcam gibi kapları falan ona koyup o aparatla havasını çekip nerdeyse 15gün falan saklayabiliyordum ben

ceyda keki havasnı alabilceğin bi kaba koyabilirsin o zaman bişey olmaz. mesela braunun bi aparatı vardı cam borcam gibi kapları falan ona koyup o aparatla havasını çekip nerdeyse 15gün falan saklayabiliyordum ben

bebeğim o tarz bi aparatım yok maalesef. vakumlu kabım var 2 tane ama onlar da kek sığacak kadar büyük değil :97:

sagolasin cnm insaallah kendi aldigim evede tasinmak nasip olur...

kiz sen oyle diyince benimde aklima paris geliyor malum cok enerji sarfediyoruz o esnada

cok pis fikirliyim dimi

sagolasin cnm insaallah kendi aldigim evede tasinmak nasip olur...

kiz sen oyle diyince benimde aklima paris geliyor malum cok enerji sarfediyoruz o esnada

cok pis fikirliyim dimi

valla benim de aklıma o geldiydi.

hazalım yalnız değilsin bacım rahat ol

Nhan nerde, bilge nerde, dilek nerde,yaprak nerdee ortaya çıkın az bi yaaa :84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…