KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

geçmiş olsun ceydo:2::2::2::2:

Son düzenleme:
günaydın hazalcım napıyosunn
toparlanabiliyomusun bebekle zor oluyodur gerçiii

iyiyim canim sen nasilsin
dedigin gibi bi yandan ev bi yandan oglum yavas yavas hallediyorum herseyi bugun esyalarin bi kismini koliledim daha cok kololencekler var.

dunde beyaz esyalarin tumunu aldik..

cok guzeldi hepsi indirimliydi..
yeni evime yeni esyalar

ohhh sevindim senin adına canım benimmm
güle güle iyi günlerde kullan inşallah

ne zaman taşınacaksınız evi falan ne zaman temizleyeceksin
gelsede kayınvaliden yada görümcenler yardım etse keşke tatlım

ohhh sevindim senin adına canım benimmm
güle güle iyi günlerde kullan inşallah

ne zaman taşınacaksınız evi falan ne zaman temizleyeceksin
gelsede kayınvaliden yada görümcenler yardım etse keşke tatlım

sagol canim benim

evin icinde simdi kiraci var o ciktiktan sonra esim ve kardesleri evin tumunu badana yapcaklar bende oglumu k.valideye vercem eltimi filan cagiririm evi temizleriz..

simdi kiyafet ortuleri filan kolilemeden once yikiyorum sonra kolileyim eve tasindigimzda temiz temiz sercem..

dun nevresim takimlarini yikadim bugunde ortulerimi sonrada gardroptaki kiyafetleri yikicam cok isim var cokkkkk

Son düzenleme:

bencede canım yıka hepsini temiz temiz ser bi güzel misss

yavaş yavaş yaparsın canım ya nasıl olsa kiracı varmış çıkması badanası boyası zaman alır zaten baya
sende kendini yormadan yaparsın

bencede canım yıka hepsini temiz temiz ser bi güzel misss

yavaş yavaş yaparsın canım ya nasıl olsa kiracı varmış çıkması badanası boyası zaman alır zaten baya
sende kendini yormadan yaparsın

bu haftasonu deil diger hafta sonu badana olacak ev esimin iki gunu var badana ve tasinmasi nasil olcak dusunuyorum badanayi cuma yapmalari lazim ama esim isten sonra badana yapabilirmi diye dusunuyorum cok yorgun olacak..

mecbur yapilmasi gerekecek biraz yorulcaz ama ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…