KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

türkiye her konuda oldugu gibi bu konuda da coook geri:sinifsinif:
gercekten cok üzülüyorum ben:gitme:
burdaki engellilere devlet bedavadan veriyor ihtiyaclarini,tekerlekli sandalyelerini.boshayallersmile
ama türkiye:umursamaz:

türkiye her konuda oldugu gibi bu konuda da coook geri:sinifsinif:
gercekten cok üzülüyorum ben:gitme:
burdaki engellilere devlet bedavadan veriyor ihtiyaclarini,tekerlekli sandalyelerini.boshayallersmile
ama türkiye:umursamaz:

evet katılıyorumvereliniortak

ben hep burdaydım ama kimse yokklava:
şimdi de benim mesai bitti gidiyorum:dilcikar::dilcikar:
hadi görüşmek üzere kankiler

burdayım hayatım yok daha malesef tekme atmıyo..
bende bekliyorum ama hissettiğim bi hareketi yok...
19.haftama girdim:)))

bende geldiim ama gidicem birazdan ne var ne yok
elacim hic hissetmiyormusun oynamasini

normal endiselenme ilk gebeliklerde hep böle oluyormus.
benim hep sol tarafimdaydi kizim halende öylede kücük kücük pit pit yapardi ama simdi disari cikicak diye korkuyorum.
seninde pit pitlari hissetmene az kaldi

evt cnm ilk gebelerde böle olması normalmiş hatta 22.haftadan sonra hissedilmeye başlıyolarmış..
inş bende hissederim en kısa zamanda

elacim gecende lekelerle ilgilik bi formda yorumunu okudum sende leke falanmi var

polyanan cnm ne kadar doğru bunu konuşmak bilmiyorum ama hamilelikten midir bilmiyorum öledir die düşünüyorum eşimle aramda cinsel isteksizlik çok var..yani anlayışlıda biri beni sıkmaz ben son 2 hafta önce beraber olduk bu süre bazen uzayadabiliyo bu konu yüzünden dün tartıştık...
onu anlıyorum bu konuda onu çok ihmal ediyorum ama napim..yaa uff normal heralde bu..

selam kizlar
elacim tamamen hamilelik ile ilgili cnm isteksiz olman bende ilk haftalarimda dusuk riski var die esimle birlikte olmuyoduk ama sonra normale donduk esim bu konuda cok anlayisli sizdede bole sorunlar olur tartismaniz buyumesin esinin seni daha iyi anlamasi gerekir ben bulantilarim yuzunden esimi opmuyordum bile ilk bes ay opemedim yaklasdigi anda lavobaya kaciodum ama ALLAH razi olsun cok sabirliydi ama simdide dogumu dort gozle beklioo bide 40 gun var diorum ne 40 gunu ya dioo
lohusalik donemide var artik nasil zapdetcem bilmiorumm kaydirigubbakcemile3

çok şirinsin hazalcım yaa
benim eşimde bu konuda çok anlayışlı kaç ay geçti..oda farkında ama ilgi de bekliyo işte çok da haksız görmüyorum ama biran önce normale dönmesini sitiyorum

ah canim yaa eslerimizde fedakarlik yapio aslinda bi bakima onlarida anlioz ama elimizde olan bisey deilki hormonlar alt ust oluo iste .

ama bizim isimiz daha zor tabi onlar bi seyden sikayetci biz bir cok seyden sikayetciyiz hamilelik ile ilgili hem bebek ile ilgili endiseler hem esleri kirip uzmeden nasil mutlu etcez dusuncesi hamilelikte o kadar seyi dusunuyoruzki bence eslerimiz bunlari goz onune alarak sabirli olmalari gerekir

ya bi laf vardir kadinin 9 nefsi var ayri seylere erkegin bi nefsi var oda yatak isi iste cok sabirsizlaniolar cokkk
keske bir kac ayda onlar tasisa bebekleri bizi daha iyi anlaarlar o zaman kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…