- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.441
annemin bir arkadasi var hamileyken show tvnin reklamlarindan midesi bulaniyordu ne ilginc demikaydirigubbakcemile3
okuyalim canim yaa allah kabul etsin insallah.
annemin bir arkadasi var hamileyken show tvnin reklamlarindan midesi bulaniyordu ne ilginc demikaydirigubbakcemile3
okuyalim canim yaa allah kabul etsin insallah.
polyanan nasılsın canım bebiş nasıl
amin canım inşallah:Saruboceq:
bu arada rüyalar filan derken sormayı unuttum nasılsınız kızlar herşey yolundamı
yemek reklamlarından mı yani sadece show tvnin olması ilginç:roflol::roflol:
reklamdanmı midesi bulanıyomuş hadi ya kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım çok şükür ev iş koşturuyoruz akşam annemlerdeydim eşim arkadaşlarıyla buluştu bende yeğenlerimi sevdim oynadım büyük yeğenimle küçüğü sadece sevdim çünkü bugün tam kırk günlük oldu sen nasılsın
iyim canim sen nasilsin
bebiste iyi cok sükür bugun yürümekte cok zorlaniyorum bebek alt tarafima cok baski yapiyor cikicak sanki
yarin dr kontrolüm var bakalim bebisim deismismi.
selam kizlar nasilsiniz opuyorumnanaktan
bende acayip bi ruya gordum iki dugun gordum birini hic tanimiyorum davul zurna calio halay cekiolar birindede amcam gil akrabalar var ama calgi yok olece oturuyolar ne olaki?
selam kizlar nasilsiniz opuyorumnanaktan
bende acayip bi ruya gordum iki dugun gordum birini hic tanimiyorum davul zurna calio halay cekiolar birindede amcam gil akrabalar var ama calgi yok olece oturuyolar ne olaki?
ay masallah 40 günlük minnaciktir simdi.
valla hayırlara vesile olur umarımselam kizlar nasilsiniz opuyorumnanaktan
iyiyim bende canım bu hafta pek yoğunum salı akşamı misafirim vardı cuma ve cumartesi akşamıda olcakben iyiyim canım çok şükür ev iş koşturuyoruz akşam annemlerdeydim eşim arkadaşlarıyla buluştu bende yeğenlerimi sevdim oynadım büyük yeğenimle küçüğü sadece sevdim çünkü bugün tam kırk günlük oldu sen nasılsın
yok kiz yemek reklami deil hani normal reklamindan müzigini falan duymak istemiyordukaydirigubbakcemile3
bencede cok ilginc hamilelik iste:bbo:
ah cnmm hadi gozun aydin yarin gorcen prensesini deismistir annesi tosuncuk olmustur
bende yururken ayaklarimi acarak yuruyorum cok tuhaf yaa sekilden sekle giriyoruz ama az kaldi cikcak yavrucaklar belki hamileleik donemlerini bile ozleriz sempatiksalakcinni
kızlar ya siz geldiniz ben gidicem şimdi:gitme:
Öğle yemeğine
Öğleden sonra burdamısınız
iyiz canim sen nasilsin
hayirdir insallahzemuszemus
hoşgeldin hazal rüyaların hayırlara çıksın inşallah akşamda amma çok rüya görmüşüz bak bende hatırladım şimdi bende hamile bi bayan gördüm kocaman karnı vardı hayır olsun
saol canim kiz zaten iri bebek demisti doktor iyice büyümüsse nasil dogururum beneyvahedigeldismile
özleriz valla kiz tabi ama bebegimiz yanimizda olacak kaydirigubbakcemile5
ben hep sagima dönüyom uyurken cok rahat oluyom o zaman bacaklarinin arasina yastikda koyabilirsin canim rahat oluyor.
iyi sayilirim cnm dun belim agriodu regl sancisi gibi bide oglum dondukce cis yapma hissi geliodu ama tuvaletim gelmio cok acayipti bugun ole bi agri yok ama bakalim gun icinde yine tekrari olurmu dunku sanci.
hosbuldum cnm herkesde ruya gormus yaa hayirlara gelsin insaallah
ahh cnm yaa cokta iri olmasi iyi deil valla normal kiloda dogsunlarda biz onlari sonra tosuncuk yapariz umarim normal dogum olur yaaa iri bebek olursa normale izin yok sezeryan yapiolar hayirlisi olsun bakalim
kizlar benim biraz islerim var camasirlari makinaya atcam markete inip ekmek almam lazim tabi bide kahvalti yemem gerek islerim bittimi gorusuruz yine tabi burdaysanizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?