- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.421
iyi aksamlar elecim bende cikcam birazdan
Günaydın canlar...
Rüyamda gebelik testi yaptım
Testin gösterge bölümünde 6 tane çizgi çıktı:1shok: bide yanıp sönüyor
Bozuk herhalde dedim 2.yi yaptım oda aynı şekil buda bozuk galiba derken uyandım
İlginç:uhm:
ay nihancim valla sabah sabah gülmekten öldümkaydirigubbakcemile3
allahda seni güldürsün emizemuszemus
6 cizgi ve yanip sönuyor hasırnaşık şey
ilk yorumum su oldu benim
3ücüzün falan olacak heralde yada 3 cocugun hani cift cizgi 1 gebelik sayarsakCADIARZU
polyanan cnm ne kadar doğru bunu konuşmak bilmiyorum ama hamilelikten midir bilmiyorum öledir die düşünüyorum eşimle aramda cinsel isteksizlik çok var..yani anlayışlıda biri beni sıkmaz ben son 2 hafta önce beraber olduk bu süre bazen uzayadabiliyo bu konu yüzünden dün tartıştık...
onu anlıyorum bu konuda onu çok ihmal ediyorum ama napim..yaa uff normal heralde bu..
valla sabah sabah kalkınca bende güldüm ilerlemiş bi gebelik testiydi galiba şimdiden kaç çocuğun olcanı gösteriyo
cok iyi fikir.
bende ne gördüm biliyormusun cok ilginc ve beni cok etkiledi hicbir yorumda yapamadi kendi kendime.
KURANI-KERIM gördüm altinda altin bi saat gördüm ve yanindada ikiye ayrilmis cam bi nazar boncugu vardi fisfisfis
hamilelikte çok normal bende de olmuştu öpmesini bile istemiyordum ama geçci bişey tabi
altın iman demek zaten çok güzel bi rüyaymış ama nazar boncuğunun ikiye ayrılmış olması ilginç demekki nazar varmış ama seni etkilememiş bu nazar direk taşı çatlatmış.
bendede ilk 3 ay olmustu bayildigim parfümünün kokusuna bile tahammül edemiyordum kac ay sikamadi benim yüzümden bazen dis kapidan sikip kaciyordu
güzel bi yorum yaptin canimopuyorumnanaktan
bide nezamandir kuran okumuyorum rüyama girdi galiba bugün okuyayim birazolumunekankayizsmile
dış kapıdan he
ben en sevdiğim yemekten tiğsinmiştim hiç yiyememiştim
Annem derdi insan en sevdiği yemekten tiğsinir hamileyken
gerçekten başıma gelmişti
oku canım bi yasin bende evde olsam keşke yasin adaklarım var okumam lazım benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?