KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceyda çok komikmiş kızz bunlar puhaa bizde annemle abime derdik sen evlende ben seni ozaman görcem diye gelinde aynı abim gibi çıktı

sen giderken anahtarı bize ver. canım.

şaka yaptım canım ben istersen ekle ama nası bi insanlar ya ne akla hizmet böyle giyinip süsleniyolarsa anlamadım ya

yok kı ne eklicem daha yeter bünye kaldırmıyo
sen giderken anahtarı bize ver. canım.
tebi kuzu ni demek :82:
ceyda çok komikmiş kızz bunlar puhaa bizde annemle abime derdik sen evlende ben seni ozaman görcem diye gelinde aynı abim gibi çıktı

abin gibi derken

kız julia barim alıntı yapma kı ben bi halt edip bunları ekledim buraya tükkanın bereketi kaçıcak

kızlar karar aldım bugün size dünyanın bütün toplarını tanıtıcam. puhahaaaaa

İŞte yeni ikoncanımız kızlarr

Tipe bakın yaa

noldu kızzz:26:

Bu da Fatih Ürek' in ablasıymış

kız julia barim alıntı yapma kı ben bi halt edip bunları ekledim buraya tükkanın bereketi kaçıcak

millet topların kulübü sancak burayı

Son düzenleme:
hani el kızı diye bişey koydunya bacım abimde çok dağınıktı bizde ona diyoduk sen evlende elin kızı bizim gibi arkanı toplucakmı bakalım diye

tahmin ettim kuzu

benim erkek kardeşim çok takıntılıdır dağınıklık ve temizlik konusunda. annem de diyo ki senin karın kesin çok pasaklı olur ama ona bişey demezsin

tahmin ettim kuzu

benim erkek kardeşim çok takıntılıdır dağınıklık ve temizlik konusunda. annem de diyo ki senin karın kesin çok pasaklı olur ama ona bişey demezsin

benim abimde cok temiz ve titizdir ama esi o kadar degil... abim cok soyler ama kadinin icinde omadimi olmuyor iste

ceydaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

icim bulandi canim karnim acti gitti butun istahim yaaa :120: :120:

valla kızlar hakkınızı helal edin ben azcıkın gülün diye şeyettiydim. :26:benim de midem kalktı valla
benim abimde cok temiz ve titizdir ama esi o kadar degil... abim cok soyler ama kadinin icinde omadimi olmuyor iste

evet canım insanın içinde olması lazım.

benim abim dağınıktı hiç dikkat etmezdi bende yazık karısı çok uğraşçak bunla diyodum ama karısıda onun gibi çıktı boşuna üzülmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…