- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.541
sen giderken anahtarı bize ver. canım.
benim eşim dün gece rahatsızlandı canım. girp olmuş. gece 3de bi uyandı ki boğaz ağrısından durammıyoo saatten beri uyuyamadık. doktora gittik sabah, ilaçlarını falan içirdim de uyuyor şimdi
paris arkadaşım
ben de nasıl taşınacağımı düşünüyorum yaaben tatile gitsem, 1 hafta sonra gelsem. bi baksam ki ev taşınmış, eşyalar yerleşmiş oohh
Gerçekten insan dışı yaratık gibi görünüyorlar
tamma kuzu daha eklemicem
sen giderken anahtarı bize ver. canım.
askerimiz çok özledimnoldu kızzz:26:
şaka yaptım canım ben istersen ekle ama nası bi insanlar ya ne akla hizmet böyle giyinip süsleniyolarsa anlamadım ya
tebi kuzu ni demek :82:sen giderken anahtarı bize ver. canım.
ceyda çok komikmiş kızz bunlar puhaa bizde annemle abime derdik sen evlende ben seni ozaman görcem diye gelinde aynı abim gibi çıktı
yok kı ne eklicem daha yeter bünye kaldırmıyo
tebi kuzu ni demek :82:
abin gibi derken
ceydaa google dünyanın bütün toplarımı yazıp arattın bacım o nerden geldi aklına
nihan Allah yardımcın olsun canım başındakilerede insaf versin biraz iyi insan olsalardı eve gidip dinlenirdin hastayken iş yerinde durmak çok zor bilirim canım
noldu kızzz:26:
kız julia barim alıntı yapma kı ben bi halt edip bunları ekledim buraya tükkanın bereketi kaçıcak
hani el kızı diye bişey koydunya bacım abimde çok dağınıktı bizde ona diyoduk sen evlende elin kızı bizim gibi arkanı toplucakmı bakalım diye
ceydaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:millet topların kulübü sancak burayı
tahmin ettim kuzu
benim erkek kardeşim çok takıntılıdır dağınıklık ve temizlik konusunda. annem de diyo ki senin karın kesin çok pasaklı olur ama ona bişey demezsin
ceydaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
icim bulandi canim karnim acti gitti butun istahim yaaa :120: :120:
ceydaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
icim bulandi canim karnim acti gitti butun istahim yaaa :120: :120:
benim abimde cok temiz ve titizdir ama esi o kadar degil... abim cok soyler ama kadinin icinde omadimi olmuyor iste
benim abimde cok temiz ve titizdir ama esi o kadar degil... abim cok soyler ama kadinin icinde omadimi olmuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?