- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.501
hazalcım çarşaf battaniyegibi bişeye sarabilirsin o poşetlerden yapı malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz
kız onu diyosunn benim kardeşim lüleburgazda okuyor.. dedemler de babaeski' de oturuyor. babaeskiden lüleburgaz arası 20 dk falan sürüyor. kardeşim yurttan ayrıldı eve çıktı arkadaşlarıyla. 2 tane halı, koltuk, yuvarlak masa 4 tane sandalye taşımaya adam 300 tl istemişyuh dedim o ne öyle
bizde de araba sorunu yok Allah' tan bi de mesafe çok yakın 5 dk anca sürer
sen ne zaman düşünüyosun bebiş?
sahlep isteyen varmı:)))
selamben geldim
bacim sizin esyalar cok dimi? ondan zorlanirsiniz bayagi yaa benimki 1 yatak odasi bir salon boyle oldugu halde ben cok zorlaniyorum ALLAH sizlere kolaylik versin tabi banada
hoşgeldin gülümm
benimde çok eşyam yok canım bi takıl koltuk var yatak odam bide yemek takımı var masa konsol vitrin falan öyle
hosgeldin bitirdinmi islerini
daha ne olsun kiz vitrin konsol yemek masasi hepsi sokulcek dimi ay onlari erkekler filan kurarda bu kucuk esyalari yerlestirmek kafa yoruyor yaa hepsini tek tek yerlestir benim zoruma gidiyor acikcasi....
özledim sizi kankitolarım benim yaaa
nihann noldu kuşum iyimisin
ceydacım bn seneye okul bıtınce dusunuyorum:)
sayılır tatlımmm çoğu bitti ama durup durup iş çıkıyo böönn
ewet canım yerleştirmek nası olcak bende bilmiyorum ya herşey elden geçicek bide yeni evin temizliği beni çok düşündürüyo Allah yardımcımız olsun valla işimiz çok zor evde olsam sorun yokta çalışınca akşamdan akşama yapıcaz artık
nihann noldu kuşum iyimisin
evet bi sorun yok dimi nihocummm
yemekten geldim şimdi aynıyım ya sabahki gibi:2::2::2:
siz napıyonuz
yemekten geldim şimdi aynıyım ya sabahki gibi:2::2::2:
siz napıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?