KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hazalcım çarşaf battaniyegibi bişeye sarabilirsin o poşetlerden yapı malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz

battaniye carsaf olabilir insallah sagsalim tasiriz ya

ohaaa kendin tsiman daha iyiymis o zaman
esimin dolmusu var arkasi kocaman bizimde tasit derdimis yok.. am aev biraz uzak

sahlep isteyen varmı:)))

bende istiimm :89::89:

hosgeldin bitirdinmi islerini

bacim sizin esyalar cok dimi? ondan zorlanirsiniz bayagi yaa benimki 1 yatak odasi bir salon boyle oldugu halde ben cok zorlaniyorum ALLAH sizlere kolaylik versin tabi banada

benimde çok eşyam yok canım bi takıl koltuk var yatak odam bide yemek takımı var masa konsol vitrin falan öyle

benimde çok eşyam yok canım bi takıl koltuk var yatak odam bide yemek takımı var masa konsol vitrin falan öyle

daha ne olsun kiz vitrin konsol yemek masasi hepsi sokulcek dimi ay onlari erkekler filan kurarda bu kucuk esyalari yerlestirmek kafa yoruyor yaa hepsini tek tek yerlestir benim zoruma gidiyor acikcasi....

daha ne olsun kiz vitrin konsol yemek masasi hepsi sokulcek dimi ay onlari erkekler filan kurarda bu kucuk esyalari yerlestirmek kafa yoruyor yaa hepsini tek tek yerlestir benim zoruma gidiyor acikcasi....

ewet canım yerleştirmek nası olcak bende bilmiyorum ya herşey elden geçicek bide yeni evin temizliği beni çok düşündürüyo Allah yardımcımız olsun valla işimiz çok zor evde olsam sorun yokta çalışınca akşamdan akşama yapıcaz artık

sayılır tatlımmm çoğu bitti ama durup durup iş çıkıyo böönn

benimde 1 suru isim var ama ben youtubeden halay muzigi dinliyom yerimde halay cekmeye calisiom
delimiyim neyim

canim kizkardesin yengelerin filan yokmu cagir yardim etsinler sana
hem tasindiktan sonrada gitme ise nolcek esin idare etsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…