- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.561
benim abim dağınıktı hiç dikkat etmezdi bende yazık karısı çok uğraşçak bunla diyodum ama karısıda onun gibi çıktı boşuna üzülmüşüm
ayy hazal koptum hee
önce masayı göster karnımı doyur sonraanahtarı teslim et. çok iyiiiiiooooooooooooooo bilge hanımlarda gelmişler hoşgelmişler efendim buyrun masanız hazır buyrun buyrun
bende verimmi anahtarı
bencede. kesinlikle kimse alıntı yapmasınnnnkız julia barim alıntı yapma kı ben bi halt edip bunları ekledim buraya tükkanın bereketi kaçıcak
valla kızlar hakkınızı helal edin ben azcıkın gülün diye şeyettiydim. :26:benim de midem kalktı valla
olsun canım olurmu öylr şey
evet canım insanın içinde olması lazım.
ceydaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
icim bulandi canim karnim acti gitti butun istahim yaaa :120: :120:
cık gelmedi
valla kızlar hakkınızı helal edin ben azcıkın gülün diye şeyettiydim. :26:benim de midem kalktı valla
evet canım insanın içinde olması lazım.
benim abim dağınıktı hiç dikkat etmezdi bende yazık karısı çok uğraşçak bunla diyodum ama karısıda onun gibi çıktı boşuna üzülmüşüm
tiksinç bişiy ama yaaaaa :120::120:
annane rahatsızdıya acaba bişimi oldukii:44:
telefonuda yok kimsede tuğbanın
tiksinc dionda alinti yapim yine gozumuze sokuyon
canim helal olsunda bidaha yapma nolurrr
ilk ekledigin komikti tamam ama ensondakiler felaket :100:
hadi ya amann olede zor be iki daginik bir arada ayy evlerini dusunemiyorum
yok okadarda kötü deilde mesela ben biyerde fazla bişey varsa hemen yerine götürüp koyarım ama gelin pek önemsemez ütüleri falan biriktirir günlerce ütü yaptığı olmuştur söylüyorum hep çamaşırı ütüyü bekletme hemen yap diye ama öyle alışmış heralde kendine zararı
dogru cnm kendine zarariyok okadarda kötü deilde mesela ben biyerde fazla bişey varsa hemen yerine götürüp koyarım ama gelin pek önemsemez ütüleri falan biriktirir günlerce ütü yaptığı olmuştur söylüyorum hep çamaşırı ütüyü bekletme hemen yap diye ama öyle alışmış heralde kendine zararı
''IşıkLarda indirir misin..
NiYe.. KaranLıktan mı korkuyon=)=) ''
Türk Olmak; Aldığı Şampuanı 1 Haftada Bitirip, Kalan Azcık Kısmına Suyla Karıştırarak 1 Ay İdare Etmektir.
Çekirge,1 Sıçrar,2 Sıçrar,3 Sıçrar,4 Sıçrar,5 Sıçrar...Sıçrar Yani Çekirge Bu...
ceyda seninle yeteri kadar ilgiølenmiyormuyuz cnm :44::44::44:
yada icine brownimi kacti
ceyda seninle yeteri kadar ilgiølenmiyormuyuz cnm :44::44::44:
yada icine brownimi kacti
kızlar ya kazen oyun bitti falan yazmış günlüğe sitemi kapanıcak yerine başka birimi gelcek yoksa noluyor bilen varmı
kızlar ya kazen oyun bitti falan yazmış günlüğe sitemi kapanıcak yerine başka birimi gelcek yoksa noluyor bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?