KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceydayıda gördüm temin çocuk istemeyenler topiğine gelmiş hemen arkamdan cevap yazıyodu ama vazgeçtin heralde ceyda noldu bacım

bu ceyda gacısıda ne zaman baksam hep ist buluşması topiğinde hee hanım ne giyceni bilemiyomuş baksanızya şuna pek heyecanlımış sankim sefgilisiyle buluşçak gibinmiş

bu ceyda gacısıda ne zaman baksam hep ist buluşması topiğinde hee hanım ne giyceni bilemiyomuş baksanızya şuna pek heyecanlımış sankim sefgilisiyle buluşçak gibinmiş

ceydaaaaaaaaaa

oraya gidince muhabbetten bizide unutur heç aklına gelmeyizzz o gün benim bi kankitolarım vardı diyeee

görüm ben sen baksana benim gözlerime:86::86::86:
ne gezmesi kıı 2 dk komşuya geçtiydim

valla kız tam cevat kelle hee araştırmacı gazeteceii göriyi hemennn kim nerde ne yapmışş

aman tikkat et bacım bundan sona çalıların arkasından bakalım görmez belki

valla kı iyi bi kamuflaj lazım bize. yok yok ben çözümü buldum yaprak, tez vakitte para biriktirip kk pro kart alacaz ve casper takılıcaz
kızlar akşam eşim yeni eve gidince çocuk yaparız artık:18::18::18: ddidi bende olmaz yapamam daha didim
olduuu eşşek kadar oldun artık dedi yaşıtların 2.yi doğuruyo dedi

wuuhhuuuuuu ahanda diloş ayvayı yedin kızım
deseydin kı 30' a hatta 50' ye kadan yolu var diye

ceydayıda gördüm temin çocuk istemeyenler topiğine gelmiş hemen arkamdan cevap yazıyodu ama vazgeçtin heralde ceyda noldu bacım

e maşallahhh yani kızm senden korkulur yeminle

he kız kaç paradırki bu kk proo:44:

selam hatunlar

allaha sükür bütün icimizi bitirdik passaport falan yani.
bi kizimin asisi kaldi onuda yarin yaptiricaz valizleri hazirlamaya basladim simdiden
kizima birsürü ciciler aldim görseniz cüs dersiniz ama napim dayanamiyom insallah giydirmeden kücülmezler
kendimede 2 pantul 2 akka 2 buzgülü kollu badi ve 1 yakasi kürklü hirka aldim indirimde görünce dayanamadim
kocam pantollonumun birine el koydu giyinemezmisim kiskanc sey

kızlar bizim pcye virüs girmiş sürekli hata vermesi sitelerin ondenmış. yapılmaz inşallah da yenisini alırız.
bu arada bizim internetten maaş olan siteye girip nerdeyse paralarımızı çekeceklermiş. kocama msj gelmiş tek kullanımlık şifre. ucuz atlattık
salak pc virüs programını kaldırmıyo açmıyo diye yükleyemiyoz... hep bu yüsden oluyo

yolculuk ne zaman canımcım

cicilerinide güle güle kullan resim çekde ekleyebilirsen bakalım kızınınki ve kendinikilerine

ya kızlar ne olacak benim bu halimmm:95:

öğlenden beri olmayan bi derse çalışmışım yaaaaaa:84:
o kadarda test çözmüştümmm

nen dilek bu çanakkalenn peynir helvası nası bi illet ya yedikçe yiyesim geliyo manyak bişi.şimdi elimde yiyom heheheh.
bırakamıyom bağımlıklık yapıyo arkasından da tabi kilo yapıyo

ceydaaaaaaaaaa

oraya gidince muhabbetten bizide unutur heç aklına gelmeyizzz o gün benim bi kankitolarım vardı diyeee

ule söyleyin kimin adına çalışıyosunuz bakim..

he kız kaç paradırki bu kk proo:44:

30 tl bacım

hoşgeldin kuzum naberçç özledik seni valla :81:

oh oh iyi etmişin alışveriş gibisi yok

ya kızlar ne olacak benim bu halimmm:95:

öğlenden beri olmayan bi derse çalışmışım yaaaaaa:84:
o kadarda test çözmüştümmm
Allah seni ne etmeye Bilge

ayy ne güzel bacımmm az kalmış güle güle git gel inşallah

sen tekrar almanyaya dönene kadar girmiyicenmi bacım kk ya orada giremessin sanırım dimi

tmm sen ekle bekliyoz

ankaradakilerin interneti yok ama bizimkilerin var arada bi girer yazarim size insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…