- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.601
doğur gı artık sende anam daha ne zamana kadar erteliyecen bak herifinde istiyimiş
yeni eve taşınana kadar hazırla kendini bacım
bu ceyda gacısıda ne zaman baksam hep ist buluşması topiğinde hee hanım ne giyceni bilemiyomuş baksanızya şuna pek heyecanlımış sankim sefgilisiyle buluşçak gibinmiş
görüm ben sen baksana benim gözlerime:86::86::86:
ne gezmesi kıı 2 dk komşuya geçtiydim
valla kız tam cevat kelle hee araştırmacı gazeteceii göriyi hemennn kim nerde ne yapmışş
aman tikkat et bacım bundan sona çalıların arkasından bakalım görmez belki
kızlar akşam eşim yeni eve gidince çocuk yaparız artık:18::18::18: ddidi bende olmaz yapamam daha didim
olduuu eşşek kadar oldun artık dedi yaşıtların 2.yi doğuruyo dedi
ceydayıda gördüm temin çocuk istemeyenler topiğine gelmiş hemen arkamdan cevap yazıyodu ama vazgeçtin heralde ceyda noldu bacım
yok bacım doğuramam daha kendimü hazır hissetmim heçdaha ben küçücüğüm büyücem daha
valla kı iyi bi kamuflaj lazım bize. yok yok ben çözümü buldum yaprak, tez vakitte para biriktirip kk pro kart alacaz ve casper takılıcaz
wuuhhuuuuuu ahanda diloş ayvayı yedin kızım
deseydin kı 30' a hatta 50' ye kadan yolu var diye
e maşallahhh yani kızm senden korkulur yeminle
ticker yapmaya calisiyorum ama olmuyoooooooooooooooooooooooooooo
deli oldum
selam hatunlar
allaha sükür bütün icimizi bitirdik passaport falan yani.
bi kizimin asisi kaldi onuda yarin yaptiricaz valizleri hazirlamaya basladim simdiden
kizima birsürü ciciler aldim görseniz cüs dersiniz ama napim dayanamiyom insallah giydirmeden kücülmezler
kendimede 2 pantul 2 akka 2 buzgülü kollu badi ve 1 yakasi kürklü hirka aldim indirimde görünce dayanamadim
kocam pantollonumun birine el koydugiyinemezmisim kiskanc sey
yolculuk ne zaman canımcım
cicilerinide güle güle kullan resim çekde ekleyebilirsen bakalımkızınınki ve kendinikilerine
ya kızlar ne olacak benim bu halimmm:95:
öğlenden beri olmayan bi derse çalışmışım yaaaaaa:84:
o kadarda test çözmüştümmm
cuma insallahhh
he kiz dur cekeyim bari ekliyim zaman alabilir ama tammiiii
ya kızlar ne olacak benim bu halimmm:95:
bu ceyda gacısıda ne zaman baksam hep ist buluşması topiğinde hee hanım ne giyceni bilemiyomuş baksanızya şuna pek heyecanlımış sankim sefgilisiyle buluşçak gibinmiş
ceydaaaaaaaaaa
oraya gidince muhabbetten bizide unutur heç aklına gelmeyizzz o gün benim bi kankitolarım vardı diyeee
he kız kaç paradırki bu kk proo:44:
selam hatunlar
allaha sükür bütün icimizi bitirdik passaport falan yani.
bi kizimin asisi kaldi onuda yarin yaptiricaz valizleri hazirlamaya basladim simdiden
kizima birsürü ciciler aldim görseniz cüs dersiniz ama napim dayanamiyom insallah giydirmeden kücülmezler
kendimede 2 pantul 2 akka 2 buzgülü kollu badi ve 1 yakasi kürklü hirka aldim indirimde görünce dayanamadim
kocam pantollonumun birine el koydugiyinemezmisim kiskanc sey
Allah seni ne etmeye Bilgeya kızlar ne olacak benim bu halimmm:95:
ayy ne güzel bacımmm az kalmış güle güle git gel inşallah
sen tekrar almanyaya dönene kadar girmiyicenmi bacım kk ya orada giremessin sanırım dimi
tmm sen ekle bekliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?