KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız sen hangi dersi çalışçanı bilmiyonmu

ayy çok güzel canım ya bende çok seviyorum helvacı kadirdenmi alıyonuz onunki çok güzel oluyo

evt bacım kocama hedaye gelmiş diyorum söyle başka bişi alsınlar alcaklarsa diye ama denmiyo tabisi. yoksa hepsini yiyom kilo alıyom yaaaaa.benim bu güne kadar tek kilo aldığım yiyecek bu peynir helvası...

Bugün ben evleneli 2 yıl 9 ay olmuş yaa ne zaman oldu nan o kadar :97::97:

dilek 10 dak bekleyemicem nen yazmak için. ben haftasonu falan getirrim galiba. siz kendiniz uğraşınoz di mi bu bilgisayar işiyle. adres tel falan yaz da getirelim şu pcnin belini bi doğrultun çok güveniyom size süper yaparsınız siz hey maşşalahhhhhhhhhh.ilk günkü gibi olur işşallahhhhhhhh

puhaa çok gaza geldim şimdi hee yaparız bacım sıfır gibi olar merak etme sen burdanmı yazım kızım adresi teli:44::44:

dilek kı siz bu gazla bilgisayarı hokus pokus yaparak bilem düzeltirsiniz
valla zaman geçiy bacım anlaşılmıyo
benden 5 ay önce evlenmişin hee
evet bebemm 2008 gelinleriyiz :81:

şehnaz hoşgeldin canım hamileymişin çok sevindim hayırlısıyla alırsın inşallh kucağına

kızlar naber:2:

kız sen hangi dersi çalışçanı bilmiyonmu

ayy çok güzel canım ya bende çok seviyorum helvacı kadirdenmi alıyonuz onunki çok güzel oluyo
kitaplar evde. ben netten çalışıyom. iki tane hukuk var bi ticaret hukuku bi iş hukuku ikiasini karıştırmışım.

yükle kısssssssss

ayakkabıların nasıl şu boğulan ayakkabıdanmı
değil. onlardan kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…