- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.641
kız sen hangi dersi çalışçanı bilmiyonmu
ayy çok güzel canım ya bende çok seviyorum helvacı kadirdenmi alıyonuz onunki çok güzel oluyo
yüklemeyecem işte yüklemeyecemmmmmm:95:
yükle yükle yükle yükleeee
:92::92::92::92::92:
Bugün ben evleneli 2 yıl 9 ay olmuş yaane zaman oldu nan o kadar :97::97:
yükle canım ben dicektim dün sana yükle diye ama şimdi uğraşamam dersin diye demedim
dilek 10 dak bekleyemicem nen yazmak için. ben haftasonu falan getirrim galiba. siz kendiniz uğraşınoz di mi bu bilgisayar işiyle. adres tel falan yaz da getirelim şu pcnin belini bi doğrultun çok güveniyom size süper yaparsınız siz hey maşşalahhhhhhhhhh.ilk günkü gibi olur işşallahhhhhhhh
dilek 10 dak bekleyemicem nen yazmak için. ben haftasonu falan getirrim galiba. siz kendiniz uğraşınoz di mi bu bilgisayar işiyle. adres tel falan yaz da getirelim şu pcnin belini bi doğrultun çok güveniyom size süper yaparsınız siz hey maşşalahhhhhhhhhh.ilk günkü gibi olur işşallahhhhhhhh
evet bebemm 2008 gelinleriyiz :81:valla zaman geçiy bacım anlaşılmıyo
benden 5 ay önce evlenmişin hee
puhaa çok gaza geldim şimdi hee yaparız bacım sıfır gibi olar merak etme sen burdanmı yazım kızım adresi teli:44::44:
pardon ama bilge ne yüklücekk onu bilmiyrum ben :44: yükle yükle diye tezahurat yaptım ama fransız kaldım bu konuda
kitaplar evde. ben netten çalışıyom. iki tane hukuk var bi ticaret hukuku bi iş hukuku ikiasini karıştırmışım.kız sen hangi dersi çalışçanı bilmiyonmu
ayy çok güzel canım ya bende çok seviyorum helvacı kadirdenmi alıyonuz onunki çok güzel oluyo
değil. onlardan kalmamışyükle kısssssssss
ayakkabıların nasıl şu boğulan ayakkabıdanmı
şehnaz hoşgeldin canım hamileymişin çok sevindim hayırlısıyla alırsın inşallh kucağına
kızlar naber:2:
kitaplar evde. ben netten çalışıyom. iki tane hukuk var bi ticaret hukuku bi iş hukuku ikiasini karıştırmışım.
değil. onlardan kalmamış
şehnaz hoşgeldin canım hamileymişin çok sevindim hayırlısıyla alırsın inşallh kucağına
kızlar naber:2:
yükle canım ben dicektim dün sana yükle diye ama şimdi uğraşamam dersin diye demedim
iyiyiz canım sen nasılsın açılmadınmı hiç
şu ana kadar 6 çay bardağı ıhlamur içtimnasıl oldun bebişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?