KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

niye öle didin bacımm

heralde kimse yoktu o zaman anca 15 seneyi bulur diye tahmin ettin

ben o ara merdivenim kırk ayak dinliyodum tam denk geldi
kıvır kıvır sağaaa, solaaaaaa
merdivenim kırık ayakkkkk
:118::118::118:
beğendinmi kuşum
her daim çalıştırıyom işçilerimi

:118::118::118:
iviit bebişim

özelle atarım linki canım
bunlarda top adam olmuş ama olsun. güzel

niye öle didin bacımm

kız kocası asker yaaa delüüüüü

niye öle didin bacımm

yok nen benimkş subay ya binbaşı oldu geçen ağustos. daha emekliliğe çok var süresinin dolmasına da o yüzden öle didiydim.
bu arada bana hava atar hep neymiş binbaşıymış ben de aşçıbaşıymısım yeri geldiğinde subaşı oluyorum yeri gelince de yatak başı hehehehehehhehehehe

anladım bacım bilgoş bilgilendirdi

yatakbaşıııı

kız altınparkta havuz var diye gitmiştik bikaç arkadaş kapalımıydı yok muydu neydi anlamadık.kış günüydü hevesimiz kursağımızzda kaldı bu arada çok severim ben havuzu denizi ffalan yüzmeyi

he var kız kapalı yüzme havuzu

niye kapalı dedilerki acaba:44:

belki haftanın belli günleri açıktır

ya kızlar bişi dicem ya benim kocam çok kıskanç.mesela bak dar giyiniyim bişey demez ilginç ama böyle boynu azıcık çok az minnacık açılan bişey giydirmez.açılan bişey dediysem de sıfır yakaya bile mıymıy eder yani..
kısa kollu giydirmiyodu bu sene zorla giydim valla pişiyodum yoksa..
dizaltı etek giycekmişim.çorap kalın olursa bacak gözükmğcekse tunik bile giyebilirim..
ilginç kriterleri var
sizin kocalar da karışıyo mu böle...

bende mesela kot giyerim dar olur ona bişi demez ama japone kollu badiler kesinlikle giydirmez kısa kolluya bişi demez

kısa kolluyla japone arasında çok az bi fark var yani az bi mesefa niye giydirmiyo anlamıyorum

he var kız kapalı yüzme havuzu

niye kapalı dedilerki acaba:44:

belki haftanın belli günleri açıktır

olabilir biz gittiğimizde hiç kimse yoktu hava buz gibiydi..
bu beytepede askeri lojmanlar tesisler varya orda benim bi arkadaş kalıyodu babası astsubaydı.neyse gittik oraya aman allahım olimpik yüzzme havuzu tramplen 5 metre su derinliği dedim süper ya manyak gibi yüzdük ha derimiz yaşlı yaşlı olana kadar

yok kız link yazmak yasak ya istersen sanada atayım
tribini yirim nen

at tabe bakalim

sen kapalimisin?
ben kapali olmama ragmen boynumu acik gorse kapat istersen der oyle beni cok SIKMAZ bide misafirlige gitcegimde makjay yaparsam engellemeye calisir cok gereksiz bisimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…