KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende mesela kot giyerim dar olur ona bişi demez ama japone kollu badiler kesinlikle giydirmez kısa kolluya bişi demez

kısa kolluyla japone arasında çok az bi fark var yani az bi mesefa niye giydirmiyo anlamıyorum

ya benimkinin kriteri çok komik heryeri kapansın ama dapdar olsa hiçbişey demez. bi de tabi içine giycen tabisi südgeni. yoksa kat kat da giyinsem üstüme montu da giysem dışarı 2 dak biyere gitsem bellli olmasa bile dünyanın lafını sayar

benimki o kadar değil Allahtan yoksa fururdum kafasına

at tabe bakalim

sen kapalimisin?
ben kapali olmama ragmen boynumu acik gorse kapat istersen der oyle beni cok SIKMAZ bide misafirlige gitcegimde makjay yaparsam engellemeye calisir cok gereksiz bisimis

yok kı kapalı değilim hem askeriyedeyiz nası kapancam ki..
açığım ama benle evlenmeden önce de mesela kot falan giyiyodum kısa kollu giyiyodum anam evlendik adam bana kot giydirmez pantolon giydirmez sıcakların içinde uzun kolluyla gezdirir. ne işkenceler. ya bi de çanakkalede yok öle kapalı kıyafet satan yerler. kapalı istiyosan kıştan alcan yünlü falan sıcaklarda pişik olana kadar giycen...
valla ben makyaj yapıyom çok da yakıştığını beni değiştirdiğini söylüyo snra da paris o yüzden o varken yapmıyom makyaj ancak dışarı çıkarken
bi de parfümsüz olmaz asla çok seviyorum parfümlerimi

bende mesela kot giyerim dar olur ona bişi demez ama japone kollu badiler kesinlikle giydirmez kısa kolluya bişi demez

kısa kolluyla japone arasında çok az bi fark var yani az bi mesefa niye giydirmiyo anlamıyorum
karışırlar canım benimki de karışıyor
at tabe bakalim

sen kapalimisin?
ben kapali olmama ragmen boynumu acik gorse kapat istersen der oyle beni cok SIKMAZ bide misafirlige gitcegimde makjay yaparsam engellemeye calisir cok gereksiz bisimis
bende kapalıyım
kadınlar arasında bi oturmaya giderken açık giyinirim ona bile laf yapmaya kalkar yok artık derim kadınlar arasında ya bi erkek gelirseymiş olduuu derim
makyajıma karışmaz çok pahalı alırım makyaj malz bide çok alırım çöpe mi gitsin derim okadar para verdim alıştı artık ona

bende parfüm hastasıyım bayılıyorumm parfümsüz hayat düşünemem

kız bide sen geçen bi isim yazmıştın bruno babani diye doldurmamı ne

kız senşnkş en azından erkek girerse diye giydirmiyo benim hiç öle kadın arası giyilcek b kıyafetim yok dışarda neyle geziyosam içerde de onla. çünkü alsam da giydirmez...
seninki erkek için giydirmiyo benimki de kadınlar arası bişey olabilir bi lezzo falan diyo manyak ya

hadi ya

bende parfüm hastasıyım bayılıyorumm parfümsüz hayat düşünemem

kız bide sen geçen bi isim yazmıştın bruno babani diye doldurmamı ne

evt cnm türkiyede yok bruno banani doldurmasını alıyom ben giray parfümeri diye bi yer var burda.başka satan da var mı bilmiyorum.. çok güzel değişik bi koku...
bende orjinal olarak jadore, blv, sjp covet pure bloom mor şişe, bond gitl, dkny be delicious daha bikaç tane daha var..
ancak geçen doldurma chance aldım süper ya orjinalini almak istiiyoruma ama çok pahalı

geçen sordum bi kaç yere brunoyu kimse bilmiyo

bi kaç yer daha var oralara sorayım merak ettim kokusunu

chance çok güzel bi koku kullandım onu

ama ben hemen sıkılıyorum bi parfümden daha tam aradığım kokuyu bulamadım:97:

ben de bulamadım cnm. ancak bu sitede takas topiği vardı ordan takas falan yapıyoduk ama l-şimdi kapandı o topik yasaklandı falan. ama msn falan olanlarla yapıyo biz arada.
sende neler var..
ben de artık işte bu deyip bir parfümde duraklamak istiyorum.
ben kenzo floweri çok beğenmiştim ama kocam hiç beğenmedi

chance herkeste var aslında onu da kullanmak istemiyorum sürekli stradan alışveriş yapıyom üf artık bulmak istiyorum hem herkesde olmayan hem de işte bu diyebileceğim bi koku olsun istitiyorum

kenzoyu bende hiç beğenmedim

bende şuan gıvenchynin bi kokusu var
d&g the one var
fantasy var jennıfer lopezin kokusuymuş
avonun pur balnca,surrender,celebre bi kaç kokusu daha varda aklıma gelmiyo
baya var birazınıda kardeşime dağıttım

sanırım bendeki hastalık bilmiyorum takıntılıyım yani
beni mutlu etmek istiyosanız bana parfüm alın diyorum çevremdekilere

gıvenchyin amergia süper bi koku
100ml 260mı ne demişti tam hatırlamıyorum yanlış olmasın
ben clınıqe happy aldım ıhlamur gibi kokuyo 100 ml 160 mı ne vermiştim o bitsin bu gıvenchyi alcam

ya ben o doldurma yerlerinden hiç almadım onlar iyimi kalıcımı

d&p nin doldurmaları çok kalıcı ben en çok onu beğeniyorum bi çok doldurma markası çıktı ama d&p daha iyi gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…