- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.921
hadi ya geldimi pchuuhuu ben geldim nerdesiniz hanımlar bacılar
sena gelemez pc sine el koydum
hoşgelmişen aybalam
kendimi getirdi tanıştınızmı yüzyüzee
hadi ya geldimi pc
eşi getiirdihava çok soğuk diye gelmedi kızı varya küçük
dilek siz niye buluşmuyonuz kız yüzyüze yakınsınızda galiba
bu yorgunlukla nasıl ağarlayacan misafirlerini , eşinde düzelseydi iyicede öyle kabul etseydin ya kız.hoşbuldum tatlım, napim kuşşum ya uykusuzum :97: sabaha karşı 4 de yattım. eşimin ateşi falan çıktı ben uyurken bişey olur dye falan yatamadım oturdum sabaha kadar.
misafirlerim de yarın geliyor :97:
eşi getiirdihava çok soğuk diye gelmedi kızı varya küçük
niye kimse bişey yazmıyoya :95::95::95:
selam kızlar ben gelmişem:92:
huuhuu ben geldim nerdesiniz hanımlar bacılar
sena gelemez pc sine el koydum
kizlar annem ile konustum daha yeni abimin oglu var 5 yasinda idrarinda kan gozukmus dra goturmusler. bobrek rahatsizligi baslangici demis dr. cok morelim bozuldu ya.. ilac tedavisine basliyacaklarmis.. insaallah ilerlemeden duzelir..
kizlar annem ile konustum daha yeni abimin oglu var 5 yasinda idrarinda kan gozukmus dra goturmusler. bobrek rahatsizligi baslangici demis dr. cok morelim bozuldu ya.. ilac tedavisine basliyacaklarmis.. insaallah ilerlemeden duzelir..
bu yorgunlukla nasıl ağarlayacan misafirlerini , eşinde düzelseydi iyicede öyle kabul etseydin ya kız.
müstakbel tokturunan karşılaştın heeesena resimlerinizi göstermişti ordan tanıyom deseydin
Ayy canım ya kıyamam ama erken teşhis atlatır kuzum inşkizlar annem ile konustum daha yeni abimin oglu var 5 yasinda idrarinda kan gozukmus dra goturmusler. bobrek rahatsizligi baslangici demis dr. cok morelim bozuldu ya.. ilac tedavisine basliyacaklarmis.. insaallah ilerlemeden duzelir..
Allah şifa versin tatlım çok geçmiş olsunnn
Ayy canım ya kıyamam ama erken teşhis atlatır kuzum inş
Allah acil şifalar versin
hee karşılaştım nası diyem delüü zaten aklıma geldikçe zor tuttum kendimi gülmemek için
çok geçmiş olsun canım. erken teşhis edilmiş inşallah ilerlemeden tedavisini yaparlar
Allah şifalık versin canım önemli bişey deildir inşallah ilaçla geçer sen merak etme senin sıkıntın sana canım annende niye söylemişki sana uzaksın zaten iyice merak ediceksin
seni bekledik örtmenimbenim gelmemi bekliyolar herzaman ki gibi. ne kadar terbiyeli çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?