KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşbuldum tatlım, napim kuşşum ya uykusuzum :97: sabaha karşı 4 de yattım. eşimin ateşi falan çıktı ben uyurken bişey olur dye falan yatamadım oturdum sabaha kadar.

misafirlerim de yarın geliyor :97:
bu yorgunlukla nasıl ağarlayacan misafirlerini , eşinde düzelseydi iyicede öyle kabul etseydin ya kız.

eşi getiirdi hava çok soğuk diye gelmedi kızı varya küçük

müstakbel tokturunan karşılaştın heee sena resimlerinizi göstermişti ordan tanıyom deseydin

kizlar annem ile konustum daha yeni abimin oglu var 5 yasinda idrarinda kan gozukmus dra goturmusler. bobrek rahatsizligi baslangici demis dr. cok morelim bozuldu ya.. ilac tedavisine basliyacaklarmis.. insaallah ilerlemeden duzelir..

selam kızlar ben gelmişem:92:

huuhuu ben geldim nerdesiniz hanımlar bacılar
sena gelemez pc sine el koydum

kizlar annem ile konustum daha yeni abimin oglu var 5 yasinda idrarinda kan gozukmus dra goturmusler. bobrek rahatsizligi baslangici demis dr. cok morelim bozuldu ya.. ilac tedavisine basliyacaklarmis.. insaallah ilerlemeden duzelir..

Allah şifa versin tatlım çok geçmiş olsunnn

çok geçmiş olsun canım. erken teşhis edilmiş inşallah ilerlemeden tedavisini yaparlar

bu yorgunlukla nasıl ağarlayacan misafirlerini , eşinde düzelseydi iyicede öyle kabul etseydin ya kız.

müstakbel tokturunan karşılaştın heee sena resimlerinizi göstermişti ordan tanıyom deseydin

hee karşılaştım nası diyem delüü zaten aklıma geldikçe zor tuttum kendimi gülmemek için

Ayy canım ya kıyamam ama erken teşhis atlatır kuzum inş
Allah acil şifalar versin

Allah şifalık versin canım önemli bişey deildir inşallah ilaçla geçer sen merak etme senin sıkıntın sana canım annende niye söylemişki sana uzaksın zaten iyice merak ediceksin

çok geçmiş olsun canım. erken teşhis edilmiş inşallah ilerlemeden tedavisini yaparlar

Allah şifalık versin canım önemli bişey deildir inşallah ilaçla geçer sen merak etme senin sıkıntın sana canım annende niye söylemişki sana uzaksın zaten iyice merak ediceksin

saolun kizlar
annemi ben aradim sesi cok kotuydu aglamisti ben cok korkunca soylemek zorunda kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…