KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

üff benimde bulasik makinem bosaltilacak camasir makinama camasir atilacak kahvalti masasi toplanacak ay öyle üseniyorumki

hıı olsun canım napalım bebişler için insan herşeye katlanıyo düşünmemeye çalış onu
işlerde çokmuş yavaş yavaş yap akşama kadar çok var dahazemuszemus:hulya:

hıı olsun canım napalım bebişler için insan herşeye katlanıyo düşünmemeye çalış onu
işlerde çokmuş yavaş yavaş yap akşama kadar çok var dahazemuszemus:hulya:

katlaniyom bende zaten canim ya dr bayan deil bide esimle beraber gidiyoz cok cekiniyom vallaohaoldumsmile
is hicbir zaman bitmezki zati evet yavas yavas yaparim artik

hiç bişey oturuyorum seda sayana bakıyodum bakırköy pazarını gezmişler off ben o pazarı çok seviyorum gidince hep giderim bu haftada ist gidicektik yine gitçektim ama düğün varmış gidip gitmicemiz belli deil ya sinir oldum çok bide şimdi pazarı görünce iyice gitmek istiyorum yamafoldumben:çok üzgünüm:

istanbula o kadar gittim oraya hiç gitmedim
haftaya gidersiniz canım diğer hafta sonu

bu hafta cebit fuarı vardı eşimin onun için gidicektik off bilmiyorum ya hayırlısı nediyim nasipse gideriz hayırlısı olsun sen napıyosun sende nevar ne yok

bende oturuyorum dükkanda eşim eve gitti bizm yatağın dikiş yerleri açılma yapmış onu gelip alcaklarmış inşallah güzelce tamir ederler mobilyayla birlikte olan yatağı almadık evlenirken iyisi olsun dedik iyisini aldık 2 senede dikişleri sökülmüş

zaten iyisini aradıkça hep böyle şeyler geliyor insanın başına
ben mobilyayla olan yatağı aldım memnunum ama ortopedk olsa daha iyi olurdu tabi ozaman akıl edemedi.
kaynanama kalsa yün yatak vercekti:umursamaz: o zamnında öyle güzel yatak görmemiş bende yün yatakta yatçakmışım
ilginç dimi
ne zaman yatak ve baza muhabbeti açılsa bu geliyor hep aklıma

Son düzenleme:

kayınvalidende abartmış biraz yani artık yün yatakmı lmaz:kaldı valla çok enteresanlar benimkide vermeye kalkardıda yatak odasını biz aldığımız için hiç sesi çıkmadı
sen nekadarlık evlisin nihan

çok soğuk bugünya çok üşüyorum kalın giyindim genede donuyorum kışın napıcaz ya şimdiden böyleyse bide bu kış çok soğuk olacakmış ben yandım çok üşüyorum kansızlık var bende ellerim ayaklarım hep buz gibidir

yün yatak mı sempatiksalakcinni

3yıl bitçek ocak ayında
oo eskilerde hala
yün yatak mı sempatiksalakcinni

evet tatlım
nerlerdesin kız senklava::mymeka:

yine amacına ulaştı verdi yün yatağı bende kilere koydum orda duruyo
çok ağır anacım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…