KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

inşallah.

denize falan girme sorun olmuyomu. sen tesettürlü olarak ilk tatlini yapacan demi bu sene . yani normalde kapalılar için tatilde bi eziyete dönüşüyo.

ya ben istemem çünkü gidince yemekmi yapacan temizlikmi tatilmi

bide akraba eş dost yazları gelmek isteyecek uğraşamam valla

ama annemgilin olsa fena olmaz oraya tatile gidebilirdim

annem yapardı yememizi torunu oluncada ona bakardı bizde tatilimizi yapardık:97:

inşallah.

denize falan girme sorun olmuyomu. sen tesettürlü olarak ilk tatlini yapacan demi bu sene . yani normalde kapalılar için tatilde bi eziyete dönüşüyo.
ben kapanalı 1 yıl oldu bu aylarda kapanmıştım geçen sene

yazın çok bunaldığım dönem olmuştu hatta anlatmıştım burda da sanırsam
tatile gittik biz bu geçtiğimiz yaz 5 günlüğüne orda açmıştım ben
ama bu sene kapalılığa alıştım evet eziyet olur o sıcakta nasıl olur bilmiyorum ayrıca
zaten kocamla görüşemiyoz çalıştığımız için bide o vardiyalı olduğu için göremiyoz birbirimizi
bide tatilde ayrı ayrı kısımlardamı geçirelim zamanımızı
belkide denize gitmem öyle turistik yerlere gideriz bilmiyorum.

ablamlarda iyi oluyodu. yemeği felan brlikte hazılıyoduk. gezmeye birlikte gidiyoduk. çok eğlenceli oluyodu. yeğenlerle felan.

ben yazlığım olsun isterim. şöyle denize nazır. ama buralara deniz kenarları çok uzak. evim yazlığıma yakın olcak. haftasonları , tatillerde kaçabilecem.

biz geçen sene rahat ettik evde tek sorun eşyaların kullanılmış olmasıydı. tencereme tavama kadar götürdüm ama genede içine pek sinmiyo insanın.

ayak bağınız yok. arabada var. tenha yerlerde girersin.
ben de başımı açtım geçen sene (sadee denize girerken) ama sonradan vicdan yapıyo insan. kıyafet çok problem oluyo. kolu kısa giyemiyosun. badi giy üstüne ince bişey giy. puffffffff patlıyo insan.

evet bende öyle düşünüyorum bende istemem

ya ben bide şöyle düşünüyorum sizde öylemisiniz yoksa benmi çok fenayım çokmu bencilim kızlar ya söyleyin bazen düşünüyorumda kendime kızıyorum bazen haklı görüyorum

mesela ben çalışıyorum ve bi çok şeyden yoksunumm kocamdan uykumdan mesela hastayım hasta hasta geliyorum eşim hasta oluyo ona bakamıyorum evimde doğrudürüst yemek pişmiyo vs vs sizde biliyonuz neler çektiğimizi çalışanlar

he ben bu kadar uğraştan sonra yazlık alcam o kadar cefa çekecem ve başka biri benim yazlığımın anahtarını isteyip benim evime tatile gitçek cefasını ben çekçem sefayı millet sürcek

ben buna gelemem işte

mesela araba konusunda da kaynıma bile vermem derim cefasını ben çekiyom sefasını sürdütmem millete ben sürecem sefayıda çokmu bencilim ben yoksa haklımıyım:78:

anladım canım
eğer bi gün yazlığım olursa kimseye söylemem yakınlarıma
banane banane
çok bencilim çok
evet insan vicdan yapıyo valla bende pişman oldum
bide o sıcakta eşarpla çok zor oluyo

araba konusuna katılmayacam ama yazlık onusunda sonuna kadar haklısın. bende vermek istemem. hem rahat edemem benim evimde başkasının klamsına hemde değin gibi. o yüzden baştan tavrımı koyarım.
arabaya gelince acil durumlar için verebilirm ama uzun yol için aynı şeyi söyleyemem. mal canın yongası derler allah korusun bişey felan olur diye.

haklısın bacım zaman zaman bende öyle düşünüyorum

ben çalışıyorum ediyorum sabahın bi köründe sıcacık yatağımı bırakıp yollara düşüyorum akşam eve git iş güç uğraş ne kendine ne eşine vakit ayır doğru dürüst

Son düzenleme:
anladım canım
eğer bi gün yazlığım olursa kimseye söylemem yakınlarıma
banane banane
çok bencilim çok

evet insan vicdan yapıyo valla bende pişman oldum
bide o sıcakta eşarpla çok zor oluyo

eşarba alışkınımda giysi beni mahvediyo. ne giyeceğimi şaşırıyorum.
ama katlanıyoz ne yapalım.
çok ince bi eşarbım vardı tee evlendiğimzde almıştık hiç takınmamıştım geçen sene hep onu kullandım o kadar rahat olduki. başımda varlığını dahi unuttum.

bilge acil durumlar ayrı kız o zaman bende veririm
ama bende isteyenler çevresine veya kızlara hava atmak için gezmek amaçlı istemeleri halinde acil haller apayrı bişey

bilge acil durumlar ayrı kız o zaman bende veririm
ama bende isteyenler çevresine veya kızlara hava atmak için gezmek amaçlı istemeleri halinde acil haller apayrı bişey

oo öyle durumlarda bend evermek istemem canınm. oh ne ala . sen borcunu öde o hava atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…