- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.961
hadi yaa o kötü olmuş iişte karar verebildinmi otele martta erken rezervasyon bitiyo söyliyim
önlem alınmazsa olur demek istedi sanırım doktor kimi aileler duyarsız olur ilgilenmez diye düşünmüştür canım ondan öyle dedi demekki
zaten senin ailende önlemi almışlar ilgileniyorlar bişey olmaz İlerde de Allahın izniyle canım
Amin Allah kimseye dermansız hastalık vermesin
unuttumm
kitap alcam şimdi ya. çok uygun fiyatları ama kredi kartıyla almak istemiyom
küçük çocuk üşütmüştür ayağından felan. ayakkabı yada çorap giymiyolarki biizmkilerde öyle .
canim ben netten alisveris yaptim aldiklarim ve posta ucreti odedim sadce ama turkiyede nasil hic bi fikrim yok..:26:
yaprakçım şimdi hava kış ya ondan böyle düşünüyon yaz gelsin sıcaklar gelsin millet giderken tatile seninde için içini yicek gitmek isticenkarar verdik bacımda
şimdide vazcayıyom ben ya o kadar para vermesekmi diyorum kararsızım yaaaa:95:
karar verdik bacımda
şimdide vazcayıyom ben ya o kadar para vermesekmi diyorum kararsızım yaaaa:95:
hee hepsi öyle .bizim kızda sürekli soyunsa. giydirmek istediğimde kaçacak delik arıyoevet cnm onlemini aliolar ALLAH korusun iyiki zamaninda ogrenmisler, amin cnm
evet abimin bide 2 yasinda oglu var yengem nere gitse onlarda arkasindan gidio ev dogalgazli ama yinede usutuyor cocuklar
yaprakçım şimdi hava kış ya ondan böyle düşünüyon yaz gelsin sıcaklar gelsin millet giderken tatile seninde için içini yicek gitmek isticen
ayrıca o kadar sene çalış çalış çalış nereye kadar arada moral depolamak lazım yoksa çok yıpranıyor insan bıkıyor herşey para değil 3 günlük te olsa gidin bebişim
bizde çok uzun gidemeyiz bu sene maddi açıdan ama bi 3 günlükte olsa kaçarız biyerlere insan bunalıyo yazın
daha baharın gelişiyşe iççin kıpır kıpır olmaya başlayınca görürüm ben seni dur bu sayfayı biyere not edeyim de zamanı gelince alıntı yaparımbnede gitmeyecem bu sene tatileeşimde diyo şimdi böyle diyon , yazın burnumdan getirisin diyo ama getirmeyecem inşallah. sabredecem
haklısın bacım yaaa bu sene bi engelimiz yokken gidelim bariiiyaprakçım şimdi hava kış ya ondan böyle düşünüyon yaz gelsin sıcaklar gelsin millet giderken tatile seninde için içini yicek gitmek isticen
ayrıca o kadar sene çalış çalış çalış nereye kadar arada moral depolamak lazım yoksa çok yıpranıyor insan bıkıyor herşey para değil 3 günlük te olsa gidin bebişim
bizde çok uzun gidemeyiz bu sene maddi açıdan ama bi 3 günlükte olsa kaçarız biyerlere insan bunalıyo yazın
ne kadar ödeyecektiniz canım
evet canım çocuk filan yokken bu zamanları değerlendirmek lazımhaklısın bacım yaaa bu sene bi engelimiz yokken gidelim bariii
1.400 bacım
daha baharın gelişiyşe iççin kıpır kıpır olmaya başlayınca görürüm ben seni dur bu sayfayı biyere not edeyim de zamanı gelince alıntı yaparım
evet canım çocuk filan yokken bu zamanları değerlendirmek lazım
haklısın bacım yaaa bu sene bi engelimiz yokken gidelim bariii
1.400 bacım
anladım canım
kız ben çok severim gezmeyi felan ama eşime inat gitmeyecem . ya adam sürekli benim iteklememle haraket ettiği için bi olumsuzluk çıkıncada otomatikman beni suçluyo. oğlanla bir olup burnumdan getiriyolar. şimdiki kararım böyle bakalım. yaza bi çıkalım hayırlısyla .
anladım canımAllah kolaylık versin sana valla bi tanesi yetmiyo 2. side babaya çekmiş 2siylede uğraşıyon kızda büyüyünce senin tarafını tutar bi tane daha kız doğur bacım 3lenin
ilk bahar gelince bende otellere bakmaya başlıyom öyle iç geçire geçire
yok kızyok ben almayım canım.
kızda babsını tutarsa zati benim yerim belli. doğru bakırköyyy
oteller çok güzel herşey önüne hazır kilo almak için çok ideal biyer valla sabahtan akşama kadar ye yat güneşlen yüzotel tecrübem olmadı hiç. geçen sene evde kaldık. önce ki senelerde zaten ablamlarda yapıyoduk tatilimizi. çocuklarla otel nasıl olur bilemiyom. hele küçük çocukla.
ev tutuluncada tatil gibi gelmez banaotel tecrübem olmadı hiç. geçen sene evde kaldık. önce ki senelerde zaten ablamlarda yapıyoduk tatilimizi. çocuklarla otel nasıl olur bilemiyom. hele küçük çocukla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?