KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet cnm onlemini aliolar ALLAH korusun iyiki zamaninda ogrenmisler, amin cnm

unuttumm
kitap alcam şimdi ya. çok uygun fiyatları ama kredi kartıyla almak istemiyom

küçük çocuk üşütmüştür ayağından felan. ayakkabı yada çorap giymiyolarki biizmkilerde öyle .

evet abimin bide 2 yasinda oglu var yengem nere gitse onlarda arkasindan gidio ev dogalgazli ama yinede usutuyor cocuklar

havale ücerti bankanın sayfasında 20 tl yazıyo . yuh
aldığım şeyler 16 lira tuttu

karar verdik bacımda
şimdide vazcayıyom ben ya o kadar para vermesekmi diyorum kararsızım yaaaa:95:
yaprakçım şimdi hava kış ya ondan böyle düşünüyon yaz gelsin sıcaklar gelsin millet giderken tatile seninde için içini yicek gitmek isticen
ayrıca o kadar sene çalış çalış çalış nereye kadar arada moral depolamak lazım yoksa çok yıpranıyor insan bıkıyor herşey para değil 3 günlük te olsa gidin bebişim
bizde çok uzun gidemeyiz bu sene maddi açıdan ama bi 3 günlükte olsa kaçarız biyerlere insan bunalıyo yazın

karar verdik bacımda
şimdide vazcayıyom ben ya o kadar para vermesekmi diyorum kararsızım yaaaa:95:

ne kadar ödeyecektiniz canım
evet cnm onlemini aliolar ALLAH korusun iyiki zamaninda ogrenmisler, amin cnm

evet abimin bide 2 yasinda oglu var yengem nere gitse onlarda arkasindan gidio ev dogalgazli ama yinede usutuyor cocuklar
hee hepsi öyle .bizim kızda sürekli soyunsa. giydirmek istediğimde kaçacak delik arıyo

bnede gitmeyecem bu sene tatile eşimde diyo şimdi böyle diyon , yazın burnumdan getirisin diyo ama getirmeyecem inşallah. sabredecem

bnede gitmeyecem bu sene tatile eşimde diyo şimdi böyle diyon , yazın burnumdan getirisin diyo ama getirmeyecem inşallah. sabredecem
daha baharın gelişiyşe iççin kıpır kıpır olmaya başlayınca görürüm ben seni dur bu sayfayı biyere not edeyim de zamanı gelince alıntı yaparım

haklısın bacım yaaa bu sene bi engelimiz yokken gidelim bariii

ne kadar ödeyecektiniz canım

1.400 bacım

daha baharın gelişiyşe iççin kıpır kıpır olmaya başlayınca görürüm ben seni dur bu sayfayı biyere not edeyim de zamanı gelince alıntı yaparım

kız ben çok severim gezmeyi felan ama eşime inat gitmeyecem . ya adam sürekli benim iteklememle haraket ettiği için bi olumsuzluk çıkıncada otomatikman beni suçluyo. oğlanla bir olup burnumdan getiriyolar. şimdiki kararım böyle bakalım. yaza bi çıkalım hayırlısyla .

Son düzenleme:
anladım canım Allah kolaylık versin sana valla bi tanesi yetmiyo 2. side babaya çekmiş 2siylede uğraşıyon kızda büyüyünce senin tarafını tutar bi tane daha kız doğur bacım 3lenin

anladım canım Allah kolaylık versin sana valla bi tanesi yetmiyo 2. side babaya çekmiş 2siylede uğraşıyon kızda büyüyünce senin tarafını tutar bi tane daha kız doğur bacım 3lenin

yok ben almayım canım.
kızda babsını tutarsa zati benim yerim belli. doğru bakırköyyy

ilk bahar gelince bende otellere bakmaya başlıyom öyle iç geçire geçire

otel tecrübem olmadı hiç. geçen sene evde kaldık. önce ki senelerde zaten ablamlarda yapıyoduk tatilimizi. çocuklarla otel nasıl olur bilemiyom. hele küçük çocukla.

yok ben almayım canım.
kızda babsını tutarsa zati benim yerim belli. doğru bakırköyyy
yok kız her kız evlat anneci olur genelde
otel tecrübem olmadı hiç. geçen sene evde kaldık. önce ki senelerde zaten ablamlarda yapıyoduk tatilimizi. çocuklarla otel nasıl olur bilemiyom. hele küçük çocukla.
oteller çok güzel herşey önüne hazır kilo almak için çok ideal biyer valla sabahtan akşama kadar ye yat güneşlen yüz aslında benlik değil he ne zaman otele gitsem 2 ,3 kilo almış olarak çıkıyorum

ev tutuluncada tatil gibi gelmez bana
yada ailece gitçen büyüklerle onlar yemek yapçak bide çocuğa bakçak öyle olar

yazlık evinizin olmasını istermiydiniz kızlar konu açıyorum size haydin konuşun dövecem he
bak biraz biraz iyileşiyorum dimi

geçen akşam bu konuyu tartıştım yani öyle bi konuştuk eşimlede kendizine ait yazlığınızın olmasını istermiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…