- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #24.941
saolun kizlar
annemi ben aradim sesi cok kotuydu aglamisti ben cok korkunca soylemek zorunda kaldi.
seni bekledik örtmenim
konuşanları tahtaya yazdım
seni bekledik örtmenim
konuşanları tahtaya yazdım
konuşmayanları diyecektin yavrumm
yazdım işte nen birilerini karıştırma orasınıkimse konuşmadıki kimi yazdın bi ben konuştum durdum kendim çalıp kendim oynadım
kızlar ya ben de rüyamda sık sık yılan görüyorum evin içinde ama nası korkuyorum her seferinde uyanıyorum sanki böyle evde varmış gibi nası korkuyom yaa
yılan düşmen demektir evimde düşmen mı varki yaa yoksam kaynanamamı işaret ediy bu rüyalar:44::44:
hayrolsun inşallah. sana düşmanlık besleyen birinin varlığına işaret. içten içe kimden sezinliyosan odur . sana dokunmuyo zarar vermiyosa korkma ama tedbiride elden bırakma
bende eve girince çok asabi oluom ya. hele eşimi görünce adam gözüme düşman gibi görünüyo bazen. korkuyom aca ba biri bişey yapmış olabilirmi diye.
onlar duyunca çok üzülmüş demekki. tam olarak neymiş hastalığı canım. hani böbrek yetmezliği felanmı oluyomuş allah korusun yoksa başka bişeymi
evet maalesef sonucunda bobrek yetmezligi olabilirmis
ilacla gecer insaalah
kız yaprak fuardamı görev alcan bacım eve niye gitmicen
evet canım gözleri var demekki.çok şükür canım bi zararı yok heralde bilmiyomda gözleri var sanki kaynananım o büyük kızını çok sever bizimde çok şükür eşimle çok mutluyuz rahatız onun gözü kalıyo gibi biz ev aldık hemen kızına başladı eve bizde olmasını istemez herşeyin kızında olmasını ister hep evimin içinde görüyom yılanı eşim olmıcana göre odur diye düşünüyom
bişey yapmamıştır canım kimse Allah korusun aklına getirme öyle şeyler işte yoruluyonya bütüngün eve gidince yine iş telaş seni bekliyo ondan sinir oluyosundur
evet maalesef sonucunda bobrek yetmezligi olabilirmis
ilacla gecer insaalah
eve gitcem bacımda cumartesi pazarda çalışacam yani
Allah korusun canım erken fark edilmiş inşallah ilaçlarla düzelir
evet canım gözleri var demekki.
allah korusun. inşallah en kısa zamnda atlatır.
bilmiyomki canım hiç ben bişey almadım öylekızlar netten bişey alırken havale ödemesi yaptırınca bankaya havale ücreti ne kadar ödeniyo biliyonuzmu
kızlar netten bişey alırken havale ödemesi yaptırınca bankaya havale ücreti ne kadar ödeniyo biliyonuzmu
önlem alınmazsa olur demek istedi sanırım doktor kimi aileler duyarsız olur ilgilenmez diye düşünmüştür canım ondan öyle dedi demekkiabimle konustum kotu bisi yok dedi. sadece idrar yolu enfeksiyonu demisler. surup kullaniyormus.
dr ilerde bobrek hastasi olabilir deince annem ve yengem korkmuslar....
skur yarabbim kimsenin evladina cresiz hastaliklar vermesin...
icim biraz rahatladi..
unuttummbilmiyomki canım hiç ben bişey almadım öyle
sena olsaydı bilirdi o ama
ne alcan
hani aldıklarını çektinmi resmini
küçük çocuk üşütmüştür ayağından felan. ayakkabı yada çorap giymiyolarki biizmkilerde öyle .abimle konustum kotu bisi yok dedi. sadece idrar yolu enfeksiyonu demisler. surup kullaniyormus.
dr ilerde bobrek hastasi olabilir deince annem ve yengem korkmuslar....
skur yarabbim kimsenin evladina cresiz hastaliklar vermesin...
icim biraz rahatladi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?