KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kı niye konuşmuyonuz. sorabilrmiyimmmm

Son düzenleme:
ben çıkıyom nen gacılar. yarına bomba gibi bulacm sizi hee. yoksa patlatırım burayı
iyi akşamlar. polyannacım sanada iyi uçuşlar

ceydada şimdi biten çayları dolduruyodur hee çay koyemmi deyze koy yewrum koy pek iyi koyuyon maşallah

ne dedikodumu yapıyon nann

küççük başlarda evin altını üstüne getimişlerdir
ayy heç sormayın ya 3 tane erkek çocuk vardı hepisi de azman gibin :84: oturma odamın altı üstüne geldi resmen neyse sonra bi çıkıştım bunlara oturup yumurcak izlediler.. bi de rüşvet teklif ettim tabe.. bi çikolataya kandılar
yuhhh yani pislik karı

aboowwwww bacım hastaların iktidarsızlıı neyim mi avrmış da böle tedavi ediyomuş manyak ya

ceyda koydunmu çayları bacımnaptınız kıı nasıl geçti tatlı bozulmamıştı dimi yidilermi
ay o çocuklara çok sinir oluyom ben ya analarıda salıveriyolar çocuklarını nolursa olsun analarında kabahat

kızlarr bizim bebek olmuş arkadaşın eşi aradı az önce 20 dk önce oldu dedi yaa çok duygulandım ağlıcam geliyoya ortaokuldan arkadaşım okula ilk geldiği günü hatırlıyom kıyıda duruyodu öylece sonradan gelmişti ilk ben laf attımdı nerdensin nerden geliyon diye canım benim anne oldu şimdi yaa
eşimde gelmedi hala ya uyuz şey iyice sinirlerimi oynatıyo geç olmadan gidip dolaşsaydık sonra sokmucaklar

he bacım kodum

valla her bişey çok güzel oldu Allah' a şükür alnımın akıyla kalktım altından. misafir her zaman geliyo ama insan evine ilk kez gelen kişileri ağırlayınca daha bi heyecan yapıyo sankim sabah poğaçanın hamurunu mayalarken resmen hatim indirdim '' Allah' ım nolur kabarsın hamur' diye

valla tatlı 3 gün dayandı resmen yaa tadı da sanki yeni yapmışım gibiydi aklınızda olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…