- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.321
ceydada şimdi biten çayları dolduruyodur hee çay koyemmi deyze koy yewrum koy pek iyi koyuyon maşallah
ceydada şimdi biten çayları dolduruyodur hee çay koyemmi deyze koy yewrum koy pek iyi koyuyon maşallah
newyorkta bi psikolog hastalarını striptiz yaparak soyunarak tedavi ediyomuşşş
çüşşş
yuhhhhhhhhhnewyorkta bi psikolog hastalarını striptiz yaparak soyunarak tedavi ediyomuşşş
çüşşş
yuhhh yani pislik karı
geldim kollarım koptu valla
nihan haber yok canım daha olsa ararlardı heralde
polyanan canım çok güzel olmuş ya bu maşallah yirim ben onu yaa maşallah
ben çıkıyom nen gacılar. yarına bomba gibi bulacm sizi hee. yoksa patlatırım burayı
iyi akşamlar. polyannacım sanada iyi uçuşlar
ben kaçtım iyi akşamlar kızlar
ben çıkıyom nen gacılar. yarına bomba gibi bulacm sizi hee. yoksa patlatırım burayı
iyi akşamlar. polyannacım sanada iyi uçuşlar
ayy heç sormayın ya 3 tane erkek çocuk vardı hepisi de azman gibin
küççük başlarda evin altını üstüne getimişlerdir
yuhhh yani pislik karı
ne dedikodumu yapıyon nann
ayy heç sormayın ya 3 tane erkek çocuk vardı hepisi de azman gibin:84: oturma odamın altı üstüne geldi resmen neyse sonra bi çıkıştım bunlara oturup yumurcak izlediler.. bi de rüşvet teklif ettim tabe.. bi çikolataya kandılar
aboowwwwwbacım hastaların iktidarsızlıı neyim mi avrmış da böle tedavi ediyomuş manyak ya
ceyda koydunmu çayları bacımnaptınız kıı nasıl geçti tatlı bozulmamıştı dimi yidilermi
ay o çocuklara çok sinir oluyom ben ya analarıda salıveriyolar çocuklarını nolursa olsun analarında kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?