- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.341
he bacım kodum
valla her bişey çok güzel oldu Allah' a şükür alnımın akıyla kalktım altından. misafir her zaman geliyo ama insan evine ilk kez gelen kişileri ağırlayınca daha bi heyecan yapıyo sankimsabah poğaçanın hamurunu mayalarken resmen hatim indirdim '' Allah' ım nolur kabarsın hamur' diye
valla tatlı 3 gün dayandı resmen yaa tadı da sanki yeni yapmışım gibiydi aklınızda olsun kızlar
kızlarr bizim bebek olmuş arkadaşın eşi aradı az önce 20 dk önce oldu dedi yaa çok duygulandım ağlıcam geliyoya ortaokuldan arkadaşım okula ilk geldiği günü hatırlıyom kıyıda duruyodu öylece sonradan gelmişti ilk ben laf attımdı nerdensin nerden geliyon diye canım benim anne oldu şimdi yaa
eşimde gelmedi hala ya uyuz şey iyice sinirlerimi oynatıyo geç olmadan gidip dolaşsaydık sonra sokmucaklar
ilk kez deil her misafir gelişte telaşlanıyo insan mahçup olmamak için bende ölüp gebiriyom misafir gelcek zaman bi aksilik çıkmadan atlatmana çok sevindim canım iyi tatlıda bozulmamış rahat ettin hadi çok şükür
canım benim gözünüz aydıninsan yakın arkadaşlarının evlendiklerine, çocuk sahibi olduklarına şahit olunca çok tuhaf oluyo gerçekten Rabbim sana da nasip etsin bacım 50 yaşında falan
aman kız 50 de olmasın bari bee napem o yaşta çocuğu bee bi ayam çukurda olar ozaman1-2 sene sonra falan nasip etsin inşallah en iyisi istediğim zaman kendimi hazır hissettiğimde olsun düşündümde seneye yaza tatile gidelim ondan sonra yaparım bi şey çıkmazsa
napıyon kız yapommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?