KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ilk kez deil her misafir gelişte telaşlanıyo insan mahçup olmamak için bende ölüp gebiriyom misafir gelcek zaman bi aksilik çıkmadan atlatmana çok sevindim canım iyi tatlıda bozulmamış rahat ettin hadi çok şükür

canım benim gözünüz aydın insan yakın arkadaşlarının evlendiklerine, çocuk sahibi olduklarına şahit olunca çok tuhaf oluyo gerçekten Rabbim sana da nasip etsin bacım 50 yaşında falan

sağol canım ben de paralıyorum kendimi resmen ama napim başka türlü içim rahat etmiyo ki

canım benim gözünüz aydın insan yakın arkadaşlarının evlendiklerine, çocuk sahibi olduklarına şahit olunca çok tuhaf oluyo gerçekten Rabbim sana da nasip etsin bacım 50 yaşında falan

aman kız 50 de olmasın bari bee napem o yaşta çocuğu bee bi ayam çukurda olar ozaman1-2 sene sonra falan nasip etsin inşallah en iyisi istediğim zaman kendimi hazır hissettiğimde olsun düşündümde seneye yaza tatile gidelim ondan sonra yaparım bi şey çıkmazsa

kız sen de benim kocam gibin önce tatili aradan çıkarayım diyosun bizimki de diyo ki ''aşkım bu yaz tatile gidemeyiz malum ev aldık falan taşınma masrafları.. seneye yazın tatile gidelim, gelince sen hamile kalırsın.'' he oldu du bi mail atayım öle ayarlasınlar diyrum ben de. kızıyo bana benimki de ödü patlıyo tatile gidemeden hamile kalcam diye

selam kızlarrrr ben geldimmmm bayadır yoktum iş yerinde kafayı yiyorum :83: Ne nörüyonuz bakem :92:

evet çanakkale assosa gitmiş moteli varmış orda uzaklaşmak istemiş birderdim var bölümünde biri konu açmış ordan okudum bende

günaydın hanımlar sabah , sabah yoğun başladım bugün. bi selam vereyim diye girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…