- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.361
gözünüz aydın olsun canım. allah analı babalı büyütsün. darısı olmayalnların başınakızlarr bizim bebek olmuş arkadaşın eşi aradı az önce 20 dk önce oldu dedi yaa çok duygulandım ağlıcam geliyoya ortaokuldan arkadaşım okula ilk geldiği günü hatırlıyom kıyıda duruyodu öylece sonradan gelmişti ilk ben laf attımdı nerdensin nerden geliyon diye canım benim anne oldu şimdi yaa
eşimde gelmedi hala ya uyuz şey iyice sinirlerimi oynatıyo geç olmadan gidip dolaşsaydık sonra sokmucaklar
he bacım kodum
valla her bişey çok güzel oldu Allah' a şükür alnımın akıyla kalktım altından. misafir her zaman geliyo ama insan evine ilk kez gelen kişileri ağırlayınca daha bi heyecan yapıyo sankimsabah poğaçanın hamurunu mayalarken resmen hatim indirdim '' Allah' ım nolur kabarsın hamur' diye
valla tatlı 3 gün dayandı resmen yaa tadı da sanki yeni yapmışım gibiydi aklınızda olsun kızlar
günaydın hanımlar sabah , sabah yoğun başladım bugün. bi selam vereyim diye girdim.
günaydın bilge kolay gelsin canım
günaydın cadummm
günaydın canlarım. yapoo sen öteki hafta perşembe cuma mı izinliydin kıı
he bacım önümüzdeki hafta perşembe cuma izinli değilim ama fuar var oraya katılacağız:89:
hee neyle katılıyonuz fuara
ısıtma sistemleri fuarıymış
pek anlamam işte bende konu mankeni olarak gidicem
çıkın çıkın gelin
kız hızlı tren gelsin devamlı yolcu bileti alcam. o zaman çıkıp çıkıp gelirim
günaydın canım kankalarım nasılsınız
cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
cuma namazına mütakip kaldırcaktınız cenazemi benim araba çarpıyodu kız bana sabah son kılpayı kurtuldum valla Allah korudu
günaydın kızz
ne diyon kız mannak Allah korusunnn
kız allah korsun . canımmmm . ağzından yel alsın. allah uzun ömür versin. nasıl oldukigünaydın canım kankalarım nasılsınız
cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
cuma namazına mütakip kaldırcaktınız cenazemi benim araba çarpıyodu kız bana sabah son kılpayı kurtuldum valla Allah korudu
2012 de sanırımhe bacım yaa valla gel kız kocikinsiz gel
çocukları al gel bize gelin hatta otururuz demetteki arkadaşınıda çağırırız:97:
ne zaman geliyomuş hızlı tren
valla kız eşimle simit aldık gidiyoz yolun kenarından salak karı üstümüze üstümüze geliyo eşimi geçti beni sıkıştırdı iyice yanımdada park etmiş bi araba yan döndün sıyırdı gitti yanımdan patlattım bi tane arkadan tampona eşim ben söylendik dönüpte bakmıyo bile gerizekalı hayvan
kız allah korsun . canımmmm . ağzından yel alsın. allah uzun ömür versin. nasıl olduki
korktunmu çokkkk
2012 de sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?