- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.421
hadi ya kıyamam canım benim yacanim kimsede durmuyor oglum cok anneci oldu bu sipa dun misafirlige gittik cok kalabalikti kimin ne konustugu belli deil. hepsi konusuyo cocuklar gurultu yapiyor.
bide kadinlar bir kahkaha atti oglum cok korktu 15 dk. durmadan agladi. k. valideye gectik ordan ordada durmadi cok yabancilik cekio evi temizlerken k.valideye birakcam ama hic durmuyorki cocuk anca bende duruyo offf :97:
hadi ya kıyamam canım benim ya
Allah kolaylık versin hazal zor ya en azından senden başka bi kaçkişiyede alışsa senini için iyi olur
oyy kıyılırmı hiç kuzuya kıyamazsın tabievet cnm alissa iyi olcakti ama alisamio oglum bi gorsen gozlerinden nasil yas gelio yaa kiyamiyom ogluma hic
evet cnm alissa iyi olcakti ama alisamio oglum bi gorsen gozlerinden nasil yas gelio yaa kiyamiyom ogluma hic
kızlar biz akşam bebişi görmeye gittik ya daha yağları duruyodu yüzünde yaa çok tatlı ağlayıp duruyodu cadı şimdidenRabbim isteyen herkese versin çok güzel bi duygu
ewet canım küçücüktüküçücük yeni doğmuş bebekler çok tatlı oluo kızlar ya
hadi gözünüz aydın canım
kızdı dimi adına karar vermişlermi ne koyacaklar
hadi ya mis gibi kokuyordur şimdi okızlar biz akşam bebişi görmeye gittik ya daha yağları duruyodu yüzünde yaa çok tatlı ağlayıp duruyodu cadı şimdidenRabbim isteyen herkese versin çok güzel bi duygu
ewet canım küçücüktü
saol canım ecrin olucak kızımızın adı aylar öncesinden hazırdı adı
hadi ya mis gibi kokuyordur şimdi o
Allah analı babalı büyütsün
ismide çok güzel adıyla yaşasın minik melek:97:
okadar çok istiyorum ki
Allahım banada gönder bi melek bi an önce
hadi ya mis gibi kokuyordur şimdi o
Allah analı babalı büyütsün
böücüğüm diğer topikteee seni kıskandılar hemen kanka dedik die
okadar çok istiyorum ki
oyy kıyılırmı hiç kuzuya kıyamazsın tabi
hadi ya kıyamam ama bütün gün seninleya pek biyerede gitmediğiniz için yabancı bilir çok canım sık sık kayınvalidene falan gitsen alışır ama
ewet canım küçücüktü
saol canım ecrin olucak kızımızın adı aylar öncesinden hazırdı adı
okadar çok istiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?