- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.381
valla kız eşimle simit aldık gidiyoz yolun kenarından salak karı üstümüze üstümüze geliyo eşimi geçti beni sıkıştırdı iyice yanımdada park etmiş bi araba yan döndün sıyırdı gitti yanımdan patlattım bi tane arkadan tampona eşim ben söylendik dönüpte bakmıyo bile gerizekalı hayvan
ay bende böyle adamın birini sıkıştırmıştım. ama ben hemen indim adamla ilgilendim, bilgilrimi verdim. hatta adama para verdik.
kız allah korsun . canımmmm . ağzından yel alsın. allah uzun ömür versin. nasıl olduki
korktunmu çokkkk
2012 de sanırım
hay allah aceminin derdine bak. insan bi iner özür diler aptal karı. madem kullanmayı bilmiyon özür dilemesini bari bil.
korktum kız bu üstümüze doğru geliyo ama görüyoya bizi geçer dedim anam bi baktım hala geliyo hemen yan döndüm geçti gitti
ne özürü dönüpte bakmadı bile bağırındım söylendim ama
ay bende böyle adamın birini sıkıştırmıştım. ama ben hemen indim adamla ilgilendim, bilgilrimi verdim. hatta adama para verdik.
keşke plakasını alsaydın. mal karı haketmiş cezayı.
işte şööferr dediğin böle olcek
bilge:80::80::80: geldim nen
sen çağırırsında ben gelmemmi
nan ben size demedimmi kazen gidiyomuş diye daha kaç gün önceden gördünüzmü
pişttt nihoo sen nörüyon looooo
hazal günaydın bacım. hayırı sabahlar.
yıkadınmı halılarını
günaydın canım kankalarım nasılsınız
cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
cuma namazına mütakip kaldırcaktınız cenazemi benim araba çarpıyodu kız bana sabah son kılpayı kurtuldum valla Allah korudu
korktum kız bu üstümüze doğru geliyo ama görüyoya bizi geçer dedim anam bi baktım hala geliyo hemen yan döndüm geçti gitti
ne özürü dönüpte bakmadı bile bağırındım söylendim ama
ya akisni düşünmiyom bile ben. karşıdaki can ya can. nasıl bırakıp gider insan. hadi bişey yaptıysan. insanlar ne kadar duyarsız oldu.
nen nerdesin sen. bak arkadaşımız kaza atlatmış.
ke kız sizin oraya gelmiş çanakkaleye
100 lira verdik. ben ayağından geçmişim ayağı şişmiş adamın.cadım benide sıkıştırsana biikaç para verdin kıı
hiç aklıma gelmedi plakasını almak valla
yaa dangalak az gelir canım resmen öküz yaagunaydin bacim yok kiz yikamadim dun misafirlige gittim kaldi oyle bugun yikiim diyorum 3 4 gun sonra regl olcam hic yapamam ayy tam eve tasincagimizda hastalancam hic istemiyorum hicccc.....
ALLAH korumus canim gecmis olsun, plakasini alip polise bildirseydiniz. gerci o telasla plaka insanin gozunde olmuyor..
salak kari bu dangalaklar yuzunuden bir suru insan oluyo trafik kazalarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?