KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ay bende böyle adamın birini sıkıştırmıştım. ama ben hemen indim adamla ilgilendim, bilgilrimi verdim. hatta adama para verdik.

ayy canım ya valla Allah korumuş
insan bi inerde özür diler mal karı

kız allah korsun . canımmmm . ağzından yel alsın. allah uzun ömür versin. nasıl olduki
korktunmu çokkkk

2012 de sanırım

hay allah aceminin derdine bak. insan bi iner özür diler aptal karı. madem kullanmayı bilmiyon özür dilemesini bari bil.

korktum kız bu üstümüze doğru geliyo ama görüyoya bizi geçer dedim anam bi baktım hala geliyo hemen yan döndüm geçti gitti
ne özürü dönüpte bakmadı bile bağırındım söylendim ama

korktum kız bu üstümüze doğru geliyo ama görüyoya bizi geçer dedim anam bi baktım hala geliyo hemen yan döndüm geçti gitti

keşke plakasını alsaydın. mal karı haketmiş cezayı.

pişttt nihoo sen nörüyon looooo

hazal günaydın bacım. hayırı sabahlar.
yıkadınmı halılarını

gunaydin bacim yok kiz yikamadim dun misafirlige gittim kaldi oyle bugun yikiim diyorum 3 4 gun sonra regl olcam hic yapamam ayy tam eve tasincagimizda hastalancam hic istemiyorum hicccc.....

ALLAH korumus canim gecmis olsun, plakasini alip polise bildirseydiniz. gerci o telasla plaka insanin gozunde olmuyor..

salak kari bu dangalaklar yuzunuden bir suru insan oluyo trafik kazalarinda

internette araştırma yapıyom bilgoş

bi göğsümde ağrı var :18:annemde meme kanseri geçirdi ya :18:korkuyom :18:bi araştırma yaptım yarın toktura gitçem

yaa dangalak az gelir canım resmen öküz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…