- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.401
internette araştırma yapıyom bilgoş
bi göğsümde ağrı var :18:annemde meme kanseri geçirdi ya :18:korkuyom :18:bi araştırma yaptım yarın toktura gitçem
100 lira verdik. ben ayağından geçmişim ayağı şişmiş adamın.
o an insanın nutku tutuluyo. neyse çok geçmiş olsun. allah esirgesin
ke kız sizin oraya gelmiş çanakkaleye
gunaydin bacim yok kiz yikamadim dun misafirlige gittim kaldi oyle bugun yikiim diyorum 3 4 gun sonra regl olcam hic yapamam ayy tam eve tasincagimizda hastalancam hic istemiyorum hicccc.....
ALLAH korumus canim gecmis olsun, plakasini alip polise bildirseydiniz. gerci o telasla plaka insanin gozunde olmuyor..
salak kari bu dangalaklar yuzunuden bir suru insan oluyo trafik kazalarinda
allah korusun kız. yel girmiştir.internette araştırma yapıyom bilgoş
bi göğsümde ağrı var :18:annemde meme kanseri geçirdi ya :18:korkuyom :18:bi araştırma yaptım yarın toktura gitçem
internette araştırma yapıyom bilgoş
amin canım Allah hepimizi korusunkolay geslin o zaman canım
allah korusun kız. yel girmiştir.
annemin ağrı olmadıydı hiç ağrı olunca korkma diyorlar ama önlemide almak şartdoktora git canım sakın ihmal etme ama ağrıyla deilde kitle falan oluyo sanırsam Allah korusun inşallah yoktur bişey
saol canım
sende ucuz atlatmışsın hee adamın ayağından geçmişin valla iyii bişey olmamış
Allah korusun bidaha göstermesin valla 2 taraf içinde çok zorben o caddeye ilk defa giriyodum. bi tur attım çok hoşuma gitti bi tane daha atayım dedim. hamileyimde bi yandan.
arabalr iki taraflı park etmiş bu adamda tam arabanın yanında karşıdanda geliyo araba bende geçmeye çalışınca aynayı kırdım ve adamın ayaklarından geçmişim. hala o caddeden geçemiyom şimdi
sanki içini oyuyorlar bi giriyo birden bir dakka sürüyo sonra geçioyo sonra bi daha 2-3 gündür böyle
dün akşam bi bakayım dedim bişey varmı alt kısımda bi sertlik var ama kitle değil anneminki gibi anneminki memenin içinde geziyodu ceviz gibi ama benimki kalıp gibi sertlik
sanırsam süt bezesi filan
geçen yıl tam emziremedim ya ondan mı ki diyorum kafamda soru işareti kalmasın diye gitmek istiyorum yarın bi doktora muayene etsin koltuk altıma kadar vuruyo ağrısı
sanki içini oyuyorlar bi giriyo birden bir dakka sürüyo sonra geçioyo sonra bi daha 2-3 gündür böyle
dün akşam bi bakayım dedim bişey varmı alt kısımda bi sertlik var ama kitle değil anneminki gibi anneminki memenin içinde geziyodu ceviz gibi ama benimki kalıp gibi sertlik
geçen yıl tam emziremedim ya ondan mı ki diyorum kafamda soru işareti kalmasın diye gitmek istiyorum yarın bi doktora muayene etsin koltuk altıma kadar vuruyo ağrısı
Amin canım inş benim kuruntumdurcanim gecmis olsun oenmli bisi deildir insaallah. emzirmediginden olabilir belki benimde gogsumde kitle vardi ameliyat oldum ama sukur bisi cikmadi. insaallah seninde bisi cikmaz..
İnş yoktur canım sağolinşallah yoktur bişey canım ya git doktora sakın ihmal etme
kızlar cnm çarşıya çıkmak istio ama çalışmam gerek
Amin canım inş benim kuruntumdur
sanada geçmiş olsun canım
İnş yoktur canım sağol
kızlar cnm çarşıya çıkmak istio ama çalışmam gerek
sagol cnm
brnimdr uykum geliyor ama evi toplamam gerekkk
valla benimde çok canım istiyo şimdi deniz kenarında bi çay içseydik ne güzel olardı
evet ya . çocuk insanın elini ayağını bağlıyo.sagol cnm
hazal Allah yardımcın olsun valla canım çocukla çok zor ona bakıcak biri olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?