KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

buyrunnn
desti kebabı

Eklentiler

• $image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $iiii.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $imag.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $images.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 27
yapooooo sen en iyisi bi test al yap bacim bu ihtimaller bitmezzz kaza kursunu yidinmi ondanmi suphelenionn :44::44::44:

he yimiş gibiydim eme yimemişte olabilirdim emin değildik

hap içmiştim ben ama ertesi gün hapı bişi olcanı zannetmiyom heralde regl belirtileri çünkü çok gerginimmmmmmmmmm bu aralarr:95::95: regl öncesi böle oluyom hep

yok indirdiğini söyleme canım muhtemelen ilgilenmiyodur zaten o ama sen ben söylediğim şeyi hallettim haber verim dedim diye bi ara istersen
öyle dersemde girer bakar kk ya hata hala verdiğini anlar
hosgeldin tekrar cnmm

a.s kendim gitmis kadar sevindim valla..

cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendi adima soliim
hoşbuldum canm
yapooooo sen en iyisi bi test al yap bacim bu ihtimaller bitmezzz kaza kursunu yidinmi ondanmi suphelenionn :44::44::44:

adetinden 1 hafta geçmesi lazım testte çıkması için canım

gecikirsede o haptan dolayı gecikir canım

hoşbuldum canm

bence niho bişi sölemee sorarsa dersinnn
önemsiz bişi olduğunu anlasın söylersen bak uğraşmış girmek için diye falan düşünürr
sorarsa sana bilmem net giriyomu ilgilenmedim bakmadım falan dee bence

buyrunnn
desti kebabı

evet bende oyle olurum regl oncesi sendromu benimki yarin gelebir hic istemiyorum yaa....

hoşbuldum canm

ben 3 gun gecikme sonrasi yaptim hemen belli oldu kemi adet gununden 2 gun once filan yapio cikabilio cnm

ne var nen dogrusu yedinmi olacakti?? yada kaza kursununa kurbanmi gittin?

amannn nasil sorcami sasirttin be kiz yprk sende bi test al 40 takla atiyoz burda ogrenmek icin

şaka yapıyom canım kızmabak dudişten öptüm seni
teste çıkmaz canım adetten sonra çıkar anca

kızlar hamile kaldığınızı eşlerinize nasıl söledinizzz:97:süprizmi yaptınız

benim aklımda çok güzel bi süprüs var yine burada kkda okumuştum çok hoşuma gittiii Allah nasip ederse o günü banada öyle yapmayı düşünüyorum:97:

yaprak dediğin gibi yapayım canım sağol

evet bende oyle olurum regl oncesi sendromu benimki yarin gelebir hic istemiyorum yaa....

ben 3 gun gecikme sonrasi yaptim hemen belli oldu kemi adet gununden 2 gun once filan yapio cikabilio cnm
bilmiyorum canım olabilir

nasıl bi süpriz o canım

he nasılmış kııı

nasıl bi süpriz o canım

:97:
şimdi ilk önce göbüşüme gülen bi surat ifadesi çizicem kociş eve gelince karnım ağrıyo diyip uzanıcam biraz masaj yapmasını istiyicem oda göbüşümü açınca masaj için o ifadeyi görecek ve üzerinede ''merhaba babacım'' yazıcam:97:

bana çok değişik gelmişti tabi burda yazınca basit gibi duruyo ama hayal edince çok güzell:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…