- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.881
bu aralar olmam gerek bakalım 10u gibi falan oluyodum ama değişiyo benimkisinin günleri bakalım :18::18:
gözlerimin içi normal gibi:44:
yapooooo sen en iyisi bi test al yap bacim bu ihtimaller bitmezzz kaza kursunu yidinmi ondanmi suphelenionn :44::44::44:
yapooooo sen en iyisi bi test al yap bacim bu ihtimaller bitmezzz kaza kursunu yidinmi ondanmi suphelenionn :44::44::44:
öyle dersemde girer bakar kk ya hata hala verdiğini anlaryok indirdiğini söyleme canım muhtemelen ilgilenmiyodur zaten o ama sen ben söylediğim şeyi hallettim haber verim dedim diye bi ara istersen
hoşbuldum canmhosgeldin tekrar cnmm
a.s kendim gitmis kadar sevindim valla..
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendi adima soliim
buyrunnn
desti kebabı
he yimiş gibiydim eme yimemişte olabilirdim emin değildik
hap içmiştim ben ama ertesi gün hapı bişi olcanı zannetmiyom heralde regl belirtileri çünkü çok gerginimmmmmmmmmm bu aralarr:95::95: regl öncesi böle oluyom hep
uyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmhosgeldin tekrar cnmm
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendi adima soliim
herkes bişey söylüyo
yidinmi yapooooo
öyle dersemde girer bakar kk ya hata hala verdiğini anlar
hoşbuldum canm
adetinden 1 hafta geçmesi lazım testte çıkması için canım
ne var nen dogrusu yedinmi olacakti?? yada kaza kursununa kurbanmi gittin?
amannn nasil sorcami sasirttin be kiz yprk sende bi test al 40 takla atiyoz burda ogrenmek icin
hosgeldin tekrar cnmm
nan çekilin çekilin hepsi benim dokanmayın nann
buyrunnn
desti kebabı
he yimiş gibiydim eme yimemişte olabilirdim emin değildik
hap içmiştim ben ama ertesi gün hapı bişi olcanı zannetmiyom heralde regl belirtileri çünkü çok gerginimmmmmmmmmm bu aralarr:95::95: regl öncesi böle oluyom hep
öyle dersemde girer bakar kk ya hata hala verdiğini anlar
hoşbuldum canm
adetinden 1 hafta geçmesi lazım testte çıkması için canım
ne var nen dogrusu yedinmi olacakti?? yada kaza kursununa kurbanmi gittin?
amannn nasil sorcami sasirttin be kiz yprk sende bi test al 40 takla atiyoz burda ogrenmek icin
bilmiyorum canım olabilir
evet bende oyle olurum regl oncesi sendromu benimki yarin gelebir hic istemiyorum yaa....
ben 3 gun gecikme sonrasi yaptim hemen belli oldu kemi adet gununden 2 gun once filan yapio cikabilio cnm
kızlar hamile kaldığınızı eşlerinize nasıl söledinizzz:97:süprizmi yaptınız
benim aklımda çok güzel bi süprüs var yine burada kkda okumuştum çok hoşuma gittiii Allah nasip ederse o günü banada öyle yapmayı düşünüyorum:97:
kızlar hamile kaldığınızı eşlerinize nasıl söledinizzz:97:süprizmi yaptınız
benim aklımda çok güzel bi süprüs var yine burada kkda okumuştum çok hoşuma gittiii Allah nasip ederse o günü banada öyle yapmayı düşünüyorum:97:
nasıl bi süpriz o canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?