- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #25.901
:97:
şimdi ilk önce göbüşüme gülen bi surat ifadesi çizicem kociş eve gelince karnım ağrıyo diyip uzanıcam biraz masaj yapmasını istiyicem oda göbüşümü açınca masaj için o ifadeyi görecek ve üzerinede ''merhaba babacım'' yazıcam:97:
bana çok değişik gelmişti tabi burda yazınca basit gibi duruyo ama hayal edince çok güzell:97::97:
:97:
şimdi ilk önce göbüşüme gülen bi surat ifadesi çizicem kociş eve gelince karnım ağrıyo diyip uzanıcam biraz masaj yapmasını istiyicem oda göbüşümü açınca masaj için o ifadeyi görecek ve üzerinede ''merhaba babacım'' yazıcam:97:
bana çok değişik gelmişti tabi burda yazınca basit gibi duruyo ama hayal edince çok güzell:97::97:
kızlar yaa evin mutfağını çektimdi dün yükleyim dedim yüklenmedi gene yaa
büyük diyo resimleri napçam ben yaa:95::95:
kızlar yaa evin mutfağını çektimdi dün yükleyim dedim yüklenmedi gene yaa
büyük diyo resimleri napçam ben yaa:95::95:
albüm olarak yapmada buraya yükle tekrar sil canım
bilgem sen nası söyledin eşine hamileliklerini
oğlumda dokotora gittiğimizde 5 aylık olmuştu
biz 3 aylık felan sanıyoduuk şok olduk. ben bulantılardan felan anlamıştım hamile olduğumu gitmediydik.
kızda da 1 hafta kadar geciktim test yaptım ben isityodum zaten. eşime söyleidm ama hiç bi tepki vermedi. çok kötü oldum. çok üzüldüm. hatta burayada konu açmıştım.
eşim istemiyo diye düşündüm ama kızım olunca eşim u dönüşü yaptı şimdi onsuz yapamıyo.
oğlumda dokotora gittiğimizde 5 aylık olmuştu
biz 3 aylık felan sanıyoduuk şok olduk. ben bulantılardan felan anlamıştım hamile olduğumu gitmediydik.
kızda da 1 hafta kadar geciktim test yaptım ben isityodum zaten. eşime söyleidm ama hiç bi tepki vermedi. çok kötü oldum. çok üzüldüm. hatta burayada konu açmıştım.
eşim istemiyo diye düşündüm ama kızım olunca eşim u dönüşü yaptı şimdi onsuz yapamıyo.
cık gitmedik canım. valla bilmiyom o zamanki psikolojim nasılmış hiç anlamış değilim. hele bi doğuma gidişim vardı ki tam tarjedi.5 aylık olana kadar hiç doktora gitmedinmi bacım
maşallah bacım 5 aylıkmı kız 5 ay adet olmadın nası anlamadın çocuk kıprdamadımı içinde
bi pazar günüydü adetim 10 gün gecikince evde test vardı yapayım dedim
ama eşimde bende sanmıyoruz hiç hamile olduğumu çünkü korunuyrduk
ben testte 2 çizgiyi görünce böle oldum
çıktım wcden elimde test ben hamileyeim dedim (hiç romantik değil)
oda hadi canım şaka yapıyon didi bende didim bu test yanlış yürü doğruuu polikliniğe pazar pazar
gittik kan testi yaptırdık orda da pozitif çıkınca anca inanabildim
o sırada eşim dua ediyordu hamiş olayım diye ben istemiyordum tabi
elime kağıdı alınca baktım pozitif oda baktı sonra eşim havalara zıplıyo beni öpüyo bende tepki yok astım suratımı ama şaşkınmda eşim çok üzülmüştü ben öyle yapınca
korunurkenmi kaldın bacım hamileee
ilaçlamı korunuyodun o zaman
bi pazar günüydü adetim 10 gün gecikince evde test vardı yapayım dedim
ama eşimde bende sanmıyoruz hiç hamile olduğumu çünkü korunuyrduk
ben testte 2 çizgiyi görünce böle oldum
çıktım wcden elimde test ben hamileyeim dedim (hiç romantik değil)
oda hadi canım şaka yapıyon didi bende didim bu test yanlış yürü doğruuu polikliniğe pazar pazar
gittik kan testi yaptırdık orda da pozitif çıkınca anca inanabildim
o sırada eşim dua ediyordu hamiş olayım diye ben istemiyordum tabi
elime kağıdı alınca baktım pozitif oda baktı sonra eşim havalara zıplıyo beni öpüyo bende tepki yok astım suratımı ama şaşkınmda eşim çok üzülmüştü ben öyle yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?