KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ayy yirim ya
iyi olmuş canım dükkanla annen yakınmıydı

dün konu açayım dedimya akşam üstü mail geldi kk dan 4-5 kişiden daha aynı şikayeti aldık demişler bide bize hata raporu çıktığında ki görüntüyü yollayabilirlermi demişler bende biz hallettik onu dedim

afiyet olsun şeker

benim yerimede ye bol bol
canmım ya arabaşı yedim daha doğrusu bizim deyimimizle yuttum yozgatlılardan başkası onu pek yiyemz o yüzden senin yerine yiyemdim kusura bakma

bende seni seviyorum cnm geyik olsun die ole yaziom
ama benim mesaj duzenleme vaktim gecmis silemiommmm

cocuklu olunca gec kaliom iste silemedim
sağlık olsun.

sayemde diye ekleseydin.

canmım ya arabaşı yedim daha doğrusu bizim deyimimizle yuttum yozgatlılardan başkası onu pek yiyemz o yüzden senin yerine yiyemdim kusura bakma

ya ben onu duydum muhallebi gibin bişey yapılıyomuş ortaya bi tasa da çorba mı ne koyuluyo.. çok değişik geldiydi bana :44:

afiyet olsun

dünde biz o arabaşını konuştuk he ben bilmiyodum nasıl bişi olduğunu hamuru içine atıyomuşsun çorbanın sonra çiğnemeden yutuyomuşsun
bi tas gönderde yiyim bacım merak ettim

ya ben onu duydum muhallebi gibin bişey yapılıyomuş ortaya bi tasa da çorba mı ne koyuluyo.. çok değişik geldiydi bana :44:

afiyet olsun

dünde biz o arabaşını konuştuk he ben bilmiyodum nasıl bişi olduğunu hamuru içine atıyomuşsun çorbanın sonra çiğnemeden yutuyomuşsun
bi tas gönderde yiyim bacım merak ettim

dün canım çok istedi gider gitmez yaptım. soğuk havalarda bire bir. önce hamuru yapılıyo . ölçüsüne göre kaynayan suya unu boza kıvamına getirip katıyon ve pişiryon. zonra büyük tepsilere döküyon. soğuyup katılaşıyo. tavuk haşlanıyo ve suyu ile kavrulmuş un katılarak çora yapılıyo. didilen tavuk çorbanın için ekatılıyo. sonra baklava dilimlerinde kesilen hamur çorba ile birlikte yutuluyo. bi kaşık hamur çorbaya daldırılıyo ve hopp mideye. çorbada bol acılı ve limonlu ohh miss gibi. demin yuttum ama bak anlatınca canım yine çekti. yabancılar hamurunu yutamaz ama çorbasını çok severler.

yaprak cım buyur

Eklentiler

• $arabasi-corbasi.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…