- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.101
hoşbulduk cevriye
iyiyim çok şükür eşimde iyileşti gibi geldi bugün tükkana senanın pc topladı hazırladı bende fırsattan istifade anama kaçtım hemen yeğenlerimi sevdim oynadım geldim sonra eş,m aradı hadi gel didi büyük yeğenim çok kızdı enisine hayır eni diyo telefonda biz oynuyoz halamla diyo
hoşgeldin böcüşümm
hoşgeldin kuzu
ayy yirim ya
iyi olmuş canım dükkanla annen yakınmıydı
hosgeldin cnm :90:
dün konu açayım dedimya akşam üstü mail geldi kk dan 4-5 kişiden daha aynı şikayeti aldık demişler bide bize hata raporu çıktığında ki görüntüyü yollayabilirlermi demişler bende biz hallettik onu dedim
hoşbulduk canım
nasılsın oğluşun nasıl napıyo
canmım ya arabaşı yedim daha doğrusu bizim deyimimizle yuttum yozgatlılardan başkası onu pek yiyemz o yüzden senin yerine yiyemdim kusura bakmaafiyet olsun şeker
benim yerimede ye bol bol
sağlık olsun.bende seni seviyorum cnm geyik olsun die ole yaziom
ama benim mesaj duzenleme vaktim gecmis silemiommmm
cocuklu olunca gec kaliom iste silemedim
dün konu açayım dedimya akşam üstü mail geldi kk dan 4-5 kişiden daha aynı şikayeti aldık demişler bide bize hata raporu çıktığında ki görüntüyü yollayabilirlermi demişler bende biz hallettik onu dedim
canmım ya arabaşı yedim daha doğrusu bizim deyimimizle yuttum yozgatlılardan başkası onu pek yiyemz o yüzden senin yerine yiyemdim kusura bakma
canmım ya arabaşı yedim daha doğrusu bizim deyimimizle yuttum yozgatlılardan başkası onu pek yiyemz o yüzden senin yerine yiyemdim kusura bakma
çiğnemeden mi yutuluyo
çiğnemeden mi yutuluyo
resim koyamıyorum artık
ya ben onu duydum muhallebi gibin bişey yapılıyomuş ortaya bi tasa da çorba mı ne koyuluyo.. çok değişik geldiydi bana :44:
afiyet olsun
dünde biz o arabaşını konuştuk he ben bilmiyodum nasıl bişi olduğunu hamuru içine atıyomuşsun çorbanın sonra çiğnemeden yutuyomuşsun
bi tas gönderde yiyim bacım merak ettim
nedenki cadum koyabiliyonmu sen resim ona bakarsan bende koyamıyorum resim büyük diyo:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?