- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.121
dün canım çok istedi gider gitmez yaptım. soğuk havalarda bire bir. önce hamuru yapılıyo . ölçüsüne göre kaynayan suya unu boza kıvamına getirip katıyon ve pişiryon. zonra büyük tepsilere döküyon. soğuyup katılaşıyo. tavuk haşlanıyo ve suyu ile kavrulmuş un katılarak çora yapılıyo. didilen tavuk çorbanın için ekatılıyo. sonra baklava dilimlerinde kesilen hamur çorba ile birlikte yutuluyo. bi kaşık hamur çorbaya daldırılıyo ve hopp mideye. çorbada bol acılı ve limonlu ohh miss gibi. demin yuttum ama bak anlatınca canım yine çekti. yabancılar hamurunu yutamaz ama çorbasını çok severler.
yaprak cım buyur
evet canım direk yutuyon. resimdeki biraz kalın ben orta kalınlıktaki olanı daha çok seviyom. yutarkenki haz acayip bişey yaaaçiğnemeden mi yutuluyo
bilgem sen hamamamı gidiyon bacım
dün canım çok istedi gider gitmez yaptım. soğuk havalarda bire bir. önce hamuru yapılıyo . ölçüsüne göre kaynayan suya unu boza kıvamına getirip katıyon ve pişiryon. zonra büyük tepsilere döküyon. soğuyup katılaşıyo. tavuk haşlanıyo ve suyu ile kavrulmuş un katılarak çora yapılıyo. didilen tavuk çorbanın için ekatılıyo. sonra baklava dilimlerinde kesilen hamur çorba ile birlikte yutuluyo. bi kaşık hamur çorbaya daldırılıyo ve hopp mideye. çorbada bol acılı ve limonlu ohh miss gibi. demin yuttum ama bak anlatınca canım yine çekti. yabancılar hamurunu yutamaz ama çorbasını çok severler.
yaprak cım buyur
yaprak cım buyur
resim koyamıyorum artık
evet canım direk yutuyon. resimdeki biraz kalın ben orta kalınlıktaki olanı daha çok seviyom. yutarkenki haz acayip bişey yaaa
burda hamamlar var canım. buranın suyu meşhur ama ben yılda bi kere anca giderim ablamlar felan gelince.sabahta söyledim başım kaldırmıyo kükürt kokusunu.
he kız boğulurum ben onu yutucam diye
ama değişik gerçekten eline koluna sağlık bacım afiyet olsun yarasın bilgoşumaaaa
size 2 tane komik şey anlatayımmı
şahsen yaşadığım şeyler geçen gün lokantadan yemek alıyodum eşime biri de kadayıf tatlısı istedi lokantacı üstüne yoğurt koydu dedim sen ne koydun onun üstüne yoğurt dedi niye dedim müşteri öyle istedi dedi:120::120:
bide geçen gün bi notebook sattık pc alanın arkadaşıyla eşim arkadaşmış o getirmiş eşime tanıdık diye pc alanda hocaymış cami hocası çocuk pc aldı ortak arkadaşta dediki hadi bakalım hayırlı olsun 2 rekat fazladan kılıverirsin benim yerimede didi
çok büyük kız nasıl yutuyon
ama uzaktan hamurlar tatlı gibi duruyo
hıı biz balayındaken otelin hamamına girdiydik ölcem sandım kıı nası bişey zor nefes aldım orda ben tıkandım kaldım yaa
bişey olmuyo
kız dilek geçende beni araba eziyodu biliyonmu bacım
park halinde ki arabanın arkasından geçiyoduk adam gaza bastı birden üstüe üstüme geliyo. tampona vurdum hızlı hızlı ters ters bakıyo bana salakgecmis olsun cnm nasil oldu dikkatsiz suruculer
aay allah korusun kız bişey oldumu.lapa lapa kar yağıyo
biloo geçmiş olsun kız iyi verilmiş sadakan varmış
geçen bende arabayı çarptım:18: başka bi arabaya:18:
lapa lapa kar yağıyo
biloo geçmiş olsun kız iyi verilmiş sadakan varmış
geçen bende arabayı çarptım:18: başka bi arabaya:18:
bişey olmuyo
kaymak niyetine galiba.
kız dilek geçende beni araba eziyodu biliyonmu bacım
ayy bacım var bizim üstümüzde bişeyler bugünlerde yaa Allah korumuş çok şükür iyi bişey olmamış
nihan çok hasar varmı canım arabada
park halinde ki arabanın arkasından geçiyoduk adam gaza bastı birden üstüe üstüme geliyo. tampona vurdum hızlı hızlı ters ters bakıyo bana salak
aay allah korusun kız bişey oldumu.
ne o nazara felanmı geldik ne yaptık kankiler
park halinde ki arabanın arkasından geçiyoduk adam gaza bastı birden üstüe üstüme geliyo. tampona vurdum hızlı hızlı ters ters bakıyo bana salak
aay allah korusun kız bişey oldumu.
ne o nazara felanmı geldik ne yaptık kankiler
çok geçmiş olsun canım.geri geri çıkıyordum normalde öterdi araba arkada bişey olduğu zaman ona güvendim ben ötmedi yavaş yavaş gidiyordum Allahtan,, arkada da araba bana doğru geliyormuş geçirdim daannn etti Allah didim gitti :18::18::18:
onda bişey yoktuda benin arabanın arka plaka kırıldı hafiften bide boyası çizildi
iyi yapmissin cnm bende ole bisi yasadim yusuf araba koltugundaydi arabadan indik eve yururken park halindeki arabanin arkasindan geciodum kadinda cikmaya calisiodu birden ustume bi geldi gece oldugu icin beni farketmedi siyah cekette giymistim ALLAH korudu valla. esimde bana kizio nie arabanin arkasindan geciosun die. ne biliim ben aniden hareketlencegini dedim.
geri geri çıkıyordum normalde öterdi araba arkada bişey olduğu zaman ona güvendim ben ötmedi yavaş yavaş gidiyordum Allahtan,, arkada da araba bana doğru geliyormuş geçirdim daannn etti Allah didim gitti :18::18::18:
onda bişey yoktuda benin arabanın arka plaka kırıldı hafiften bide boyası çizildi
iyi yapmissin cnm bende ole bisi yasadim yusuf araba koltugundaydi arabadan indik eve yururken park halindeki arabanin arkasindan geciodum kadinda cikmaya calisiodu birden ustume bi geldi gece oldugu icin beni farketmedi siyah cekette giymistim ALLAH korudu valla. esimde bana kizio nie arabanin arkasindan geciosun die. ne biliim ben aniden hareketlencegini dedim.
iyi yapmışın canım valla sende ona baksaydın ters ters salak bide kendilerini haklı çıkarcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?