KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he kız boğulurum ben onu yutucam diye

ama değişik gerçekten eline koluna sağlık bacım afiyet olsun yarasın bilgoşumaaaa

size 2 tane komik şey anlatayımmı
şahsen yaşadığım şeyler geçen gün lokantadan yemek alıyodum eşime biri de kadayıf tatlısı istedi lokantacı üstüne yoğurt koydu dedim sen ne koydun onun üstüne yoğurt dedi niye dedim müşteri öyle istedi dedi:120::120:
bide geçen gün bi notebook sattık pc alanın arkadaşıyla eşim arkadaşmış o getirmiş eşime tanıdık diye pc alanda hocaymış cami hocası çocuk pc aldı ortak arkadaşta dediki hadi bakalım hayırlı olsun 2 rekat fazladan kılıverirsin benim yerimede didi

çiğnemeden mi yutuluyo
evet canım direk yutuyon. resimdeki biraz kalın ben orta kalınlıktaki olanı daha çok seviyom. yutarkenki haz acayip bişey yaaa

bilgem sen hamamamı gidiyon bacım

burda hamamlar var canım. buranın suyu meşhur ama ben yılda bi kere anca giderim ablamlar felan gelince.sabahta söyledim başım kaldırmıyo kükürt kokusunu.

çok büyük kız nasıl yutuyon

ama uzaktan hamurlar tatlı gibi duruyo

saol bacımmmm

resim koyamıyorum artık

hıı biz balayındaken otelin hamamına girdiydik ölcem sandım kıı nası bişey zor nefes aldım orda ben tıkandım kaldım yaa

he kız boğulurum ben onu yutucam diye

ama değişik gerçekten eline koluna sağlık bacım afiyet olsun yarasın bilgoşumaaaa

bişey olmuyo

kaymak niyetine galiba.

kız dilek geçende beni araba eziyodu biliyonmu bacım
çok büyük kız nasıl yutuyon

ama uzaktan hamurlar tatlı gibi duruyo

cuk diye gidiyo işte

hıı biz balayındaken otelin hamamına girdiydik ölcem sandım kıı nası bişey zor nefes aldım orda ben tıkandım kaldım yaa

sıcak su güzel oluyo nsanı rahatlatıyo gevşetiyo ama kokusu çok fena.
bide burdakinde olimpik soğuk su havuzu var . aqua parkı felanda var. genelde ona girmek için gidiyoz

lapa lapa kar yağıyo

biloo geçmiş olsun kız iyi verilmiş sadakan varmış

geçen bende arabayı çarptım:18: başka bi arabaya:18:

gecmis olsun cnm nasil oldu dikkatsiz suruculer
park halinde ki arabanın arkasından geçiyoduk adam gaza bastı birden üstüe üstüme geliyo. tampona vurdum hızlı hızlı ters ters bakıyo bana salak

lapa lapa kar yağıyo

biloo geçmiş olsun kız iyi verilmiş sadakan varmış

geçen bende arabayı çarptım:18: başka bi arabaya:18:
aay allah korusun kız bişey oldumu.

ne o nazara felanmı geldik ne yaptık kankiler

geri geri çıkıyordum normalde öterdi araba arkada bişey olduğu zaman ona güvendim ben ötmedi yavaş yavaş gidiyordum Allahtan,, arkada da araba bana doğru geliyormuş geçirdim daannn etti Allah didim gitti :18::18::18:
onda bişey yoktuda benin arabanın arka plaka kırıldı hafiften bide boyası çizildi

iyi yapmissin cnm bende ole bisi yasadim yusuf araba koltugundaydi arabadan indik eve yururken park halindeki arabanin arkasindan geciodum kadinda cikmaya calisiodu birden ustume bi geldi gece oldugu icin beni farketmedi siyah cekette giymistim ALLAH korudu valla. esimde bana kizio nie arabanin arkasindan geciosun die. ne biliim ben aniden hareketlencegini dedim.

iyi yapmışın canım valla sende ona baksaydın ters ters salak bide kendilerini haklı çıkarcaklar

çok geçmiş olsun canım.

sanada çok geçmiş olsun. seninki yine geceymiş adam gündüz gözüne ezeckti bizi. ben duracak sanıyom hala basıyo

iyi hadi nihan okadar la kalsın Allah beterinden saklasın canım
hazal Allah korumuş canım valla ezerdi bile aman dikkat edin canım

bizim burda kar yok yaa off çok sinir oldum yaa dünden beri yağmadı acık yağıyo bitiyo hemen tutsa şöyle ne güzel oluryaaa:95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…