- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.141
geçen kurşunu kim döktüydü nen
bizim burda kar yok yaa off çok sinir oldum yaa dünden beri yağmadı acık yağıyo bitiyo hemen tutsa şöyle ne güzel oluryaaa:95::95::95::95:
hazal döktü ama beceremedi galiba başımızdan soğan ekmek geçirip verelim bari kızlar
bende eşimin başından geçirip vercem unutuyom hep yaa
çok geçmiş olsun canım.
sanada çok geçmiş olsun. seninki yine geceymiş adam gündüz gözüne ezeckti bizi. ben duracak sanıyom hala basıyo
iyi hadi nihan okadar la kalsın Allah beterinden saklasın canım
hazal Allah korumuş canım valla ezerdi bile aman dikkat edin canım
geçen kurşunu kim döktüydü nen
hazal döktü ama beceremedi galiba başımızdan soğan ekmek geçirip verelim bari kızlar
bende eşimin başından geçirip vercem unutuyom hep yaa
o niyeymiş hiç dumadım:44:
kokusundan kimse yakalaşamsın diyemi
nen ne zamandan beri teyzeler ziyaret ediyo topiğimizi altın günümü burasısaolun canlar arabanin farlari yaniomus esim gormus ama ben farketmedim gece gece soguktu acele gidiim derken ezilcektim..
yok nen bi teyzeden rica ettiydik o doktuydu ya men yapmadim demekki teyzede o ziyaretcilerden ii yapamadi
sağolun kızlar öyle ya Allah beterinden korusun
bilgoşum sanada geçmiş olsun
o niyeymiş hiç dumadım:44:
kokusundan kimse yakalaşamsın diyemi
yapo niye konuşmuyo merak ediyorum yanii
yok kız ondan deil fakir birine soğan ekmek tuz veriyosun istersende para koyabilirsin hani başımızın gözümüzün sadakası olsun diye
BU arada geçmiş olsun kızlar Allah korumuş gerçekten..
eşimi kaç oldu bişeyler atlatıyo ondan vermek istiyom geçenlerde merdivenden düşmüş merivende 2-3 metre yüksekte en tepesinden yare düşmüş ama çok şükür bişey olmadı sonra bi gün eline kontrol kalemi batırmış
geçen akşam da bi köye gittiydi kuruluma ordada arabayı kaydırmış az kalsın gidiyomuştu Allah korumuş çok şükür
Allah korusun dilek ya evet bi sadaka vermek lazım
Allah eşlerimizi bize bağışlasın..
hımmm. sadaka diyosun yani.
evet vermek lazım aslında.
hep ihmal ediyom ben.
yapo niye konuşmuyo merak ediyorum yanii
işi varsa fuara falan hazırlanıyodurlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?