KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çok geçmiş olsun canım.

sanada çok geçmiş olsun. seninki yine geceymiş adam gündüz gözüne ezeckti bizi. ben duracak sanıyom hala basıyo

iyi hadi nihan okadar la kalsın Allah beterinden saklasın canım
hazal Allah korumuş canım valla ezerdi bile aman dikkat edin canım

saolun canlar arabanin farlari yaniomus esim gormus ama ben farketmedim gece gece soguktu acele gidiim derken ezilcektim..

geçen kurşunu kim döktüydü nen

hazal döktü ama beceremedi galiba başımızdan soğan ekmek geçirip verelim bari kızlar
bende eşimin başından geçirip vercem unutuyom hep yaa

yok nen bi teyzeden rica ettiydik o doktuydu ya men yapmadim demekki teyzede o ziyaretcilerden ii yapamadi

saolun canlar arabanin farlari yaniomus esim gormus ama ben farketmedim gece gece soguktu acele gidiim derken ezilcektim..

yok nen bi teyzeden rica ettiydik o doktuydu ya men yapmadim demekki teyzede o ziyaretcilerden ii yapamadi
nen ne zamandan beri teyzeler ziyaret ediyo topiğimizi altın günümü burası

eşimi kaç oldu bişeyler atlatıyo ondan vermek istiyom geçenlerde merdivenden düşmüş merivende 2-3 metre yüksekte en tepesinden yare düşmüş ama çok şükür bişey olmadı sonra bi gün eline kontrol kalemi batırmış
geçen akşam da bi köye gittiydi kuruluma ordada arabayı kaydırmış az kalsın gidiyomuştu Allah korumuş çok şükür

Allah korusun dilek ya evet bi sadaka vermek lazım

Allah eşlerimizi bize bağışlasın..

BU arada geçmiş olsun kızlar Allah korumuş gerçekten..

sağol canım

allah korusun kız.

bizim verdiğimiz bi yer var ama ben kendi başım ada veriyodum epeydir gidemiyomda veremiyomda .
bu hafta olur inşallah.
harcarken çok güzel harcıyozda işte vermeye gelince insan o kadar pratik olamıyo

Allah korusun dilek ya evet bi sadaka vermek lazım

Allah eşlerimizi bize bağışlasın..

hımmm. sadaka diyosun yani.
evet vermek lazım aslında.
hep ihmal ediyom ben.

amin canım inşallah ne bileyim böyle şeyler olunca veriyim dedim
nihan eşinede geçmiş olsun canım demin yazamadım dikkat etsin kendine ama bence bi doktora göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…