KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yaa hep ihmal ediyoruz bazı şeyleri

BU arada geçmiş olsun kızlar Allah korumuş gerçekten..

aynen öyle canlarım yavaştan yavaştan hazırlanıyorum aklıma geldikçe eksikler onları hazırlıyorum
kolay gelsin kanki

nen ne zamandan beri teyzeler ziyaret ediyo topiğimizi altın günümü burası

seyyy kursun doksun die dcagirdiydik ama beceremedi

BU arada geçmiş olsun kızlar Allah korumuş gerçekten..

sagol cnm

gecmis olsun cnm bizim oralarda tutsu yakarlar nazar icin n ekadar faydali tartisilir tabi ama en iyisi nas felak ayetel kursi dualarini okumak. birde sadaka vermek en iyisi

Allah korusun dilek ya evet bi sadaka vermek lazım

Allah eşlerimizi bize bağışlasın..

amin cnm

canmım ya arabaşı yedim daha doğrusu bizim deyimimizle yuttum yozgatlılardan başkası onu pek yiyemz o yüzden senin yerine yiyemdim kusura bakma

üşenmemiş birde uzun uzun anlatmış Allah iyiliğini versin o ne kız ilk defa duydum
iyi olmuş yerime yemediğin,blmediğim birşeymiş

temam temam

az sadaka çok belayı def eder diye bi hadis vardır.
aslında minik minik vermeyi alışkanlık haline getirmek lazım.
durumuna göre artırısın

üşenmemiş birde uzun uzun anlatmış Allah iyiliğini versin o ne kız ilk defa duydum
iyi olmuş yerime yemediğin,blmediğim birşeymiş

genel kültür olsun diye şeyttim.

temam temam

az sadaka çok belayı def eder diye bi hadis vardır.
aslında minik minik vermeyi alışkanlık haline getirmek lazım.
durumuna göre artırısın

genel kültür olsun diye şeyttim.

evet herkes butcesine gore yardim yapabiliriz...

yenı uyeyım ama eglencelı bır sıte herseyden konusabılcegımız danısabılecegım bır yer..

evet oyledir

Felak - Nas ve Ayet el Kürsi sureleri nazar, büyü,kaza bela vs için okunulması gereken sureler. Bence en azından hergün 1 kere bunları okusak faydalı olur diye düşünüyorum. Nazar, büyü bunlar olan şeylerdir ama rabbim yapanı da yaptıranı da lanetlemiştir. Yanlış anlamayın kızlar kimseyi yargılamıyorum asla ve haddime değil. Nazar değmesin diye nazar boncuğu takılması, tütsüler, kurşun döktürmeler falan bunların dinimizde yerinin olmadığı görüşündeyim. Örneğin nazar boncuğu; neticede bir taş sadece ve o taşı insanlar elleriyle imal ediyorlar değil mi? İnsaların kendi elleriyle yaptıkları şey kendisini nasıl koruyabilir ki? Benim gözümde puttan farkı yok.

Dualar en büyük kalkanımız olmalı diye düşünüyorum canlarım..

katılıyorum canım

evet katiliyorum cnm sana..

yaprakcım kolay gelsin kuşum.. ben de çalışırken fuarlara katılırıdm canım ama çok yorucu bir dönemdir..

katılıyorum canım

kesinlikle katılıyorum.:13:

bende böyle düşünüyorum ve duadan başka birşeyede inanmıyorum.

ama benim nazar boncuğu takıntım var cok seviyorum,nazar için kullanmıyorum ama

hemen hemen herseyımde o boncuktan var cok seiorum

Son düzenleme:
canlarım ben çıkıyorum, yemek yapmam lazım :97:

Öpüldünüz kuşlarımmm kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…