- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.161
aynen öyle canlarım yavaştan yavaştan hazırlanıyorum aklıma geldikçe eksikler onları hazırlıyorum
sağol canım
allah korusun kız.
bizim verdiğimiz bi yer var ama ben kendi başım ada veriyodum epeydir gidemiyomda veremiyomda .
bu hafta olur inşallah.
harcarken çok güzel harcıyozda işte vermeye gelince insan o kadar pratik olamıyo
BU arada geçmiş olsun kızlar Allah korumuş gerçekten..
eşimi kaç oldu bişeyler atlatıyo ondan vermek istiyom geçenlerde merdivenden düşmüş merivende 2-3 metre yüksekte en tepesinden yare düşmüş ama çok şükür bişey olmadı sonra bi gün eline kontrol kalemi batırmış
geçen akşam da bi köye gittiydi kuruluma ordada arabayı kaydırmış az kalsın gidiyomuştu Allah korumuş çok şükür
kolay gelsin kankiaynen öyle canlarım yavaştan yavaştan hazırlanıyorum aklıma geldikçe eksikler onları hazırlıyorum
amin canım inşallah ne bileyim böyle şeyler olunca veriyim dedim
nihan eşinede geçmiş olsun canım demin yazamadım dikkat etsin kendine ama bence bi doktora göstersin
nen ne zamandan beri teyzeler ziyaret ediyo topiğimizi altın günümü burası
BU arada geçmiş olsun kızlar Allah korumuş gerçekten..
eşimi kaç oldu bişeyler atlatıyo ondan vermek istiyom geçenlerde merdivenden düşmüş merivende 2-3 metre yüksekte en tepesinden yare düşmüş ama çok şükür bişey olmadı sonra bi gün eline kontrol kalemi batırmış
geçen akşam da bi köye gittiydi kuruluma ordada arabayı kaydırmış az kalsın gidiyomuştu Allah korumuş çok şükür
Allah korusun dilek ya evet bi sadaka vermek lazım
Allah eşlerimizi bize bağışlasın..
canmım ya arabaşı yedim daha doğrusu bizim deyimimizle yuttum yozgatlılardan başkası onu pek yiyemz o yüzden senin yerine yiyemdim kusura bakma
kolay gelsin canım:97::97::97:
kolay gelsin kanki
temam temamseyyy kursun doksun die dcagirdiydik ama beceremedi
sagol cnm
gecmis olsun cnm bizim oralarda tutsu yakarlar nazar icin n ekadar faydali tartisilir tabi ama en iyisi nas felak ayetel kursi dualarini okumak. birde sadaka vermek en iyisi
amin cnm
üşenmemiş birde uzun uzun anlatmış Allah iyiliğini versin o ne kız ilk defa duydum
iyi olmuş yerime yemediğin,blmediğim birşeymiş
temam temam
az sadaka çok belayı def eder diye bi hadis vardır.
aslında minik minik vermeyi alışkanlık haline getirmek lazım.
durumuna göre artırısın
genel kültür olsun diye şeyttim.
yenı uyeyım ama eglencelı bır sıte herseyden konusabılcegımız danısabılecegım bır yer..
katılıyorum canımFelak - Nas ve Ayet el Kürsi sureleri nazar, büyü,kaza bela vs için okunulması gereken sureler. Bence en azından hergün 1 kere bunları okusak faydalı olur diye düşünüyorum. Nazar, büyü bunlar olan şeylerdir ama rabbim yapanı da yaptıranı da lanetlemiştir. Yanlış anlamayın kızlar kimseyi yargılamıyorum asla ve haddime değil. Nazar değmesin diye nazar boncuğu takılması, tütsüler, kurşun döktürmeler falan bunların dinimizde yerinin olmadığı görüşündeyim. Örneğin nazar boncuğu; neticede bir taş sadece ve o taşı insanlar elleriyle imal ediyorlar değil mi? İnsaların kendi elleriyle yaptıkları şey kendisini nasıl koruyabilir ki? Benim gözümde puttan farkı yok.
Dualar en büyük kalkanımız olmalı diye düşünüyorum canlarım..
Felak - Nas ve Ayet el Kürsi sureleri nazar, büyü,kaza bela vs için okunulması gereken sureler. Bence en azından hergün 1 kere bunları okusak faydalı olur diye düşünüyorum. Nazar, büyü bunlar olan şeylerdir ama rabbim yapanı da yaptıranı da lanetlemiştir. Yanlış anlamayın kızlar kimseyi yargılamıyorum asla ve haddime değil. Nazar değmesin diye nazar boncuğu takılması, tütsüler, kurşun döktürmeler falan bunların dinimizde yerinin olmadığı görüşündeyim. Örneğin nazar boncuğu; neticede bir taş sadece ve o taşı insanlar elleriyle imal ediyorlar değil mi? İnsaların kendi elleriyle yaptıkları şey kendisini nasıl koruyabilir ki? Benim gözümde puttan farkı yok.
Felak - Nas ve Ayet el Kürsi sureleri nazar, büyü,kaza bela vs için okunulması gereken sureler. Bence en azından hergün 1 kere bunları okusak faydalı olur diye düşünüyorum. Nazar, büyü bunlar olan şeylerdir ama rabbim yapanı da yaptıranı da lanetlemiştir. Yanlış anlamayın kızlar kimseyi yargılamıyorum asla ve haddime değil. Nazar değmesin diye nazar boncuğu takılması, tütsüler, kurşun döktürmeler falan bunların dinimizde yerinin olmadığı görüşündeyim. Örneğin nazar boncuğu; neticede bir taş sadece ve o taşı insanlar elleriyle imal ediyorlar değil mi? İnsaların kendi elleriyle yaptıkları şey kendisini nasıl koruyabilir ki? Benim gözümde puttan farkı yok.
katılıyorum canım
yaprakcım kolay gelsin kuşum.. ben de çalışırken fuarlara katılırıdm canım ama çok yorucu bir dönemdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?