KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben okumayi cok istemistim annem hep oku hemsire ol derdi kucuklugumden beri soylerdi, ama nasip olmadi.
ben ise tarih ortmeni olmak isterdim ogrencilerimi tari yerlere goturmeyi, onlara tarihi anlatmak isterdim yani sadece osmanli tarihi deil insanoglunun dunyaya adim attigindan itibaren bugune kadar nasil gelismis nelere yasanmis bilmek ve ogretmek isterdim.
hala dusunurum keske olsaydim diye ama nasip olmadimi olmuyor

yok hazalcım ben demedim ki hiç üniv mezunuyum diye:78:

bi ben üniliyim iştee aralarında
5 üni bitirdim

kısmet işte herşey istediğimiz gibi olmuyo

okumaya töt yoktu da ondan tembellik ettim çalışmadım

hadi yaa nasip olmadımı olmuyo canım ben varya deli gibi çalıştım sabah ezanları okunuyodu ben hala yatmamış çalışıyodum kendimi paraladım resmen kazanayım diye ama olmadı
ençokta emeklerim boşa gitti ona yanıyom isyan etmek istemem ama çok üzülmüştüm halada içimdedir o kadar çaba sarfettiim niye olmadı diye

bacılar ben çıkıyom izin geldi bize
yarında yokum cumada hepinizi özlüyücem

ömrümüz yeterse pazartesi görüşmek üzere sizi çok seviyorummmmmmm

demek olmayınca olmuyor sen okadar çalışmısın ben o kadar yıpratmadım kendimi
ama şöyle bişey ben iki pişmanlık duyuyorum sen tek en azından çabalamışında olmamış o yüzden için rahat olsun canım ben çabalamadım

hadi ya iyi hadi gitte dinlen güzelce çok yorulcan kolay gelsin canım şimdiden görüşürüz dikkat et kendine kamera neyim görüsen atla hemen önüne selam söyle bizlere hee tamammı

yok hazalcım ben demedim ki hiç üniv mezunuyum diye:78:

kısmet işte herşey istediğimiz gibi olmuyo

yok cnm hic biriniz uni mezunuyum demediniz ama ben ole dusundum nedense

ozlicem seni cnm gule gule iyi dinlen bari umarim tum yollar aciktir hemen gidersin evine

canım bilmiyorumda hala içim yanıyo işte neden olmadı diye hiç emeklerimin karşılığı yokmuydu diyorum ama tabi takdiri ilahi hakkımızda hayırlısı buymuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…