- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.441
güle güle bebkikim. bu satırlarımı yazarken sen çoktan çıkmış olacaksın ama genede güle güle. selam eder yanaklarından öperimbacılar ben çıkıyom izin geldi bize
yarında yokum cumada hepinizi özlüyücem
ömrümüz yeterse pazartesi görüşmek üzere sizi çok seviyorummmmmmm
bende memurum ama nedense işimi hiç sevmiyom. çok önemsiz bi iş miş gibi geliyo ban a. hele okulda çalışmayı hiç sevmiyom. öğretmenlerden nefret ediyomm. :95: nankörlük bu yaptığım biliyom ama elimde değil.memur olmak isterdim akşam 5 te eve gitmek
haftasonu tatil olması yıllık iznimiz olması ohhh
bir sürü var
ama en içime oturan ana okulu öğretmeni olmayı isteyipte olamamam
üniv örgün olarak okuyamam bunlar içimde ukde
hep üniv. gidenlere imrenirim ve hala özenirim
içim cız eder
öyle bi içimde ukteki helede bu nihan la cadım 5 te eve gidip haftasonu gelmiyolar ya nası koyuyo bi bilsen:84::84::84:
aay canlarım benim. bende çok istedim üniversite okumayı. kampüs havası solumayı. ama olmadı. hep yanlış tercihlerden kaybettim. ama ben vazgeçmiş değilim. oğlumla okumam gereksede okuycam diyom. 70 yaşında da olsam o imkanı bulsam yine okuycam. o havayı teneffüs edip istediğim mesleğin diplomasını elime alcammmama ben memur değilim ki
yeri geldiğinde işten çıkarılma tehtidi ile karşılaşabiliyorum
neresi güzel böyle bi korkuyla yaşamak
ama bilge şanslı her türlü hakkı var benim yok yıllık izin hakkım bile yok
ben ailemden destek görmedim hiç. hep okumam için uğraştılar. babam eczacı olmamı istermiş hep ama bunu bana liseden ayrılıp nişanlanıp sonra nişanlımdan ayrılıp kendi imkanlarımla dişimi tırnağıma katarak tekrar sınavlara hazırlanıp sınavları gene kıl payı kaçırdığım gün söyledi.canım bilmiyorumda hala içim yanıyo işte neden olmadı diye hiç emeklerimin karşılığı yokmuydu diyorum ama tabi takdiri ilahi hakkımızda hayırlısı buymuş demekki
hoşgeldin bacum:81::81::81:
hoşbuldum canlarımhosgeldin cadum
selamunhello gençler
güle güle bebkikim. bu satırlarımı yazarken sen çoktan çıkmış olacaksın ama genede güle güle. selam eder yanaklarından öperim
bende memurum ama nedense işimi hiç sevmiyom. çok önemsiz bi iş miş gibi geliyo ban a. hele okulda çalışmayı hiç sevmiyom. öğretmenlerden nefret ediyomm. :95: nankörlük bu yaptığım biliyom ama elimde değil.
aay canlarım benim. bende çok istedim üniversite okumayı. kampüs havası solumayı. ama olmadı. hep yanlış tercihlerden kaybettim. ama ben vazgeçmiş değilim. oğlumla okumam gereksede okuycam diyom. 70 yaşında da olsam o imkanı bulsam yine okuycam. o havayı teneffüs edip istediğim mesleğin diplomasını elime alcammm
aleykum selam culya
ne guzel ya imkanin var okumaya oku cnm okumanin yasi yoktur ki yeterki icinde okuma hevesi olsun...
aleykum selam culya
napıosn cnm
[/QUOTE]aleyküm hıııı canımmm
ben ne hevesimi ne umudumu kaybettim canım. başarabileceğime inanıyom ah şu matematikte olmasa
kk ile nasıl tanıştınız kızlar
harika yaa valla helal olsun cnm bi arkadasin olarak gurur duyuyorum seninle.
insallah istedigin bolumukazanir okursun dipomanida alinca buraya buraya eklersin
70 yaşında alırsam torunumdan rica ederim artık. yavrumm şu diplomayı kk ya ekle bakıyım . arkadaşlarım merak ediyodu , diye
ben hamileyken doktor aramak için keşfettim ilk doktor önerileri filen
2009 yılında ama ozaman üye olmadım 1 sene sonra dertleşmek için üye oldum 2010 da sonra da vazgeçemedim
sen bilgoşum
ben 2006 eski iş yerimde tesadüfen sörf yaparken buldum. üye oldum. acayip acayip nickler vardı. çok tuhafıma gitmişti. kazen msn ye eklemişti beni. kamera şakası gibi gelmişti.korktum hiç konuşmadım onlarla sonrda sildim msn den .şimdi diyom keşke silmeseymişimonlada kanka olurduk belki
niye korktun kız anlamadım:44::44:
senin zamanında pek kalabalık değildir burası he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?