KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Bembeyaz İstanbul' dannn Selamlar Kızlarrrrr

hoşgeldin canım

anladım

kizlar canim etliekmek firindan cikan sicak ekmek annemin boregi ve hamsi cekti yaww hepsini ayri ayri yicen tabi cok aciktim yahu ama bunlar olsa ne guzel giderdi :97::97:

kk ile nasıl tanıştınız kızlar

bebiş olması için ne yapılmalı derken baktım kadınlar kulübü
çok sevindim okudukca yanlız olmadıgımı anladım .burayı çok seviyorum dertlerimi sıkıntımı kimseye anlatamadıgımı nerde ve kim oldugunu bilmedigim ama varlığına samimiyetine inandıgım arkadaşlarıma anlatıyorum. bazen bi fikir bazende teselli hepsini burda buldum iyi varsınız kızlar :90:

ayy ders çalışmak istiyom ama yapamıyom ya... sizler ne yapıyonuz kızlar. hadi konu bulunda konuşlaım

evim evim bölümüne bakıyomda kızlar. dantel serili evler çok hoşuma gitmedi yaa. benimde var bi sürü ama hiç kullanmıyom

evim evim bölümüne bakıyomda kızlar. dantel serili evler çok hoşuma gitmedi yaa. benimde var bi sürü ama hiç kullanmıyom

valla datlum mobilyalar artık eskisi gibi kaba ve klasik değil ki, hep modern çizgisi olan mobilyalar var ve danteller dolayısı ile çok sırıtıyor. Ben de mecbur seriyorum işte bazen annem ömüş o kadar uğraşmış diye. Dediğin gibi sandık dolu hep el emeği diyorum ama seresim de gelmiyor yani :97: bi de onları ütülemesi acayip derta ya uff tek tek ütüle falan :84:

aynen dediğin gibi. bakıyom evlere yazık güzel güzel sermişler ama çok sırıtıyo. hiç hoş durmuyo. ben sermeyi düşünmüyom. varsın dursun zamna gelir değerlenir belki.
işlengi yapılırdı eskiden bilirmisiniz kızlar. kanaviçe ye işlenirdi. yataklara sermek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…