- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.461
Bembeyaz İstanbul' dannn Selamlar Kızlarrrrr
hoşgeldin canımBembeyaz İstanbul' dannn Selamlar Kızlarrrrr
ya üye olduğum sitenin sakinleri birden bire msn mde acayip nicklerle belirince tuhafıma gitti.
kazen vardı, sap saman diye bişey vardı neydiyse artık.
bide internele o zamnalar çok haşır neşir değildim.
zamanla kurdu oldum o ayrı mesele
70 yaşında alırsam torunumdan rica ederim artık. yavrumm şu diplomayı kk ya ekle bakıyım . arkadaşlarım merak ediyodu , diye
Bembeyaz İstanbul' dannn Selamlar Kızlarrrrr
hoşgeldin ceydoş
her yer beyaz bura yağmurlu. :97:
hoşgeldin canım
anladım
sende bu azim varken 3 4 sene icinde alirsin insallah cnm
hosgelmisin ceydos
kizlar canim etliekmek firindan cikan sicak ekmek annemin boregi ve hamsi cekti yaww hepsini ayri ayri yicen tabi cok aciktim yahu ama bunlar olsa ne guzel giderdi :97::97:
bunların hepsini bi anda çekti kız
kk ile nasıl tanıştınız kızlar
yok nen ne zamandir cekio ama bu sefer tavan yapti can cekmesi gurbetin gozsu kor olsun birini bulsan birini bulamionhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sorry2.gif
one hazal çıkmıyo
smileye basarken bu cikti bende anlamadim :26:
evim evim bölümüne bakıyomda kızlar. dantel serili evler çok hoşuma gitmedi yaa. benimde var bi sürü ama hiç kullanmıyom
ayy ders çalışmak istiyom ama yapamıyom ya... sizler ne yapıyonuz kızlar. hadi konu bulunda konuşlaım
valla datlum mobilyalar artık eskisi gibi kaba ve klasik değil ki, hep modern çizgisi olan mobilyalar var ve danteller dolayısı ile çok sırıtıyor. Ben de mecbur seriyorum işte bazen annem ömüş o kadar uğraşmış diye. Dediğin gibi sandık dolu hep el emeği diyorum ama seresim de gelmiyor yani :97: bi de onları ütülemesi acayip derta ya uff tek tek ütüle falan :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?