KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

köpek oğlu köpeklerin öbür kısa anlamıyla yazdım it le onuda kapatmadıya bu sitenin ne alıp veremediği varki bu virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus kelimesiyle anlamadım
bugün banı yemezsek bidaha hiç yemeyiz arkadaşlar ya

bizim inşaattaki çekilen elektrik kablolarını çalmışlar ya geçenlerde çaldılardı gene çalmışlar ya ama yakalanmış pislikler

vay namıssızlar

zorla kaşınmak diye buna deniyo sanırsam

karlarr duseeeeeeeeeerrrrrrrr duser duser aglarim hep yazi hep yazi anariiiiiiimmmm

bitmez bu kar bitmezzz

-- Kocanızı başka bi kadınla yatakta basarsanız ne yaparsınız diye sormuşlar
Soruya verilen yanıtlar ülkelere göre şöyle olmuş…
-- İsveçli kadınlar: neyimi be...genmedigini sorarım
-- Rus kadınlar: evi terkederim
-- Fransız: sesimi çıkarmam,sevgilimle gider beni teselli etmesini isterim.
-- İtalyan: kadını vururum.
-- İspanyol: kocamı vururum.
-- Yunanlı: her ikisini vururum.

-- Türk: benim kocam yapmaz!!!

bugün damarımıza çok bastılar ya. hiç böyle küfür etmezdik biz. kurdun aklına kuzuyu düşürdüler resmen

vay namıssızlar

zorla kaşınmak diye buna deniyo sanırsam

bugün damarımıza çok bastılar ya. hiç böyle küfür etmezdik biz. kurdun aklına kuzuyu düşürdüler resmen

valla ya hele akşam eşimi bi görseydiniz ya bi saydırıyo ama saat 1 buçuk 2 eşim uyumadı yatsana uyusana diyom vire saydırıyo o çocukları ana avrat düz gitti çok komikti ya ona gülmakten öldüm

yurdum kadini iste hep iyi yonden bakiyor olaya

karlarr duseeeeeeeeeerrrrrrrr duser duser aglarim hep yazi hep yazi anariiiiiiimmmm

bitmez bu kar bitmezzz

canan küçükken ailesi bakamadığı için bu zengin aileye evlatlık verilir (besleme)
bu zengin ailenin yanında büyür bu ailenin iş ortağı abdullah bey iki çocuğu var 1 kız 1 erkek kızla bu canan arkadaş
üvey ailesinin de kızı var yani cananın üvey kardeşi ilede ortakları abdullah beyin oğlu nişanlı (ama çocuk sevmiyor kızı öyle görünüyor babasının zoruyla nişanlı)

bi yılbaşı gecesi akrabalar ve ailenin ortağı cananın üvey annesinin adı reknaz bu arada
bunların evinde yılbaşı gecesi parti verilir canan gencecik ve güzel bi kız 1 duble içki içer o gece
ayrıca reknazın erkek kardeşi selim ile birbirlerini sevmekteler

ama selim o gece yılbaşı partisine gelmez

neyse o gece canan bi duble içki içer yukarı wcye doğru giderken başı dönüp düşer başını çarpar bayılır o sırada baygınken tecavüze uğrar
tam uyancağı sırada kaçar ama adamın yüzünü göremez

ama adamın kızı görürü koridorda canana gerçeği söylemez
canan bana biri tcvz etti kimdi der oda görmedim der
bu olaydan sonra canan hamile kalır reknaza söyler reknaz inanmaz ve bunu içkici bi adamla zorla evlendiriri ve herkezede canan sevdiği biriyle kaçtı der

canan çocuğu dorurur doğumdan sonra çocuğu alır reknaz canan öldü derler

cananda kocasının işkencelerinden kaçar fransaya
fransada yaşlı birine bakar ve bu yaşlı birinin aile dostu çok zengin bi fransızla evlenir
evlenme teklifini adam yapar cananı kızı gibi sevdiği için adam öldükten sonra yüklü miktarda ki miras canan kalır ve intikam için türkiyeye döner

şirketin yüzde 53 ortaklığını alıp şirketi batırıp ve ona kimin tecavüz ettiğini bulup intima alıcaktırç

ayrıca kızıda selimin kızı elif

bunu bilmiyor tabi canan öldü biliyor
reknaz 3 yaşına kadar kızı başka birine vermiş sonra selimin çocuğu olmuyor diye selime vermiş evlatlık olarak

anlatabildim umarım

okumazsan döferim ayy yoruldum nen

haydi yarim tasi beni tirmala beni kasi benii
:122::118::118::118::118:
vaşşşş tuğba ile başladı hazal ile devam ediyoooo

valla ya hele akşam eşimi bi görseydiniz ya bi saydırıyo ama saat 1 buçuk 2 eşim uyumadı yatsana uyusana diyom vire saydırıyo o çocukları ana avrat düz gitti çok komikti ya ona gülmakten öldüm

2 ye kadar küfürmü etti, iyi ki bu kadar küfür üstüne parise çıkmadınız heee

]

ceyda hazoyu bayıra karşı yatırda bi kaşıyıver kaşınmış baksana

le hazal noliy bacımm koparttın beni bugün yaa

minareden at beni in aşşağa tut beni hazal

heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy pinar basi burma burma yarrrr yarrrrr yarrr yar yaraman yar gelince oter turnam leylim leylim leylim amannn cayirda buldum seni ellere vermmem seni sineme sarsam seni kendime alsam seni aynam dustu yerlere karisti gazellere (sonu bolemiydi) :118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

]

ceyda hazoyu bayıra karşı yatırda bi kaşıyıver kaşınmış baksana

tamam bacım okuyacaktık niye tehdit ediyon ki :18:

ayy canım ya nasıl da yazmışş kıyamam valla ben hiç izlemedim bu diziyi ama bi ara bakayım bari :97:

canım benim deminden beri bunu yazacam diye muhbbet ten oldun. gel öpiyim alnından. çok güzel anladım sağol. reknazda akşam raporu bulan kadındı demi. ayrıca onun kocasını ben çok seviyom. ne hoş bi sesi var adamın .

tamam bacım okuyacaktık niye tehdit ediyon ki :18:

ayy canım ya nasıl da yazmışş kıyamam valla ben hiç izlemedim bu diziyi ama bi ara bakayım bari :97:

ben çok seviyorum bu diziyi umarım saçmalamazlar
en başından izlemeni tavsiye ederimm

bilgoş anlamadığın yerler varsa anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…