- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.741
kıı ne kablosu ne çalması bacımm ne diyonn
delüler
ş...siz yazınca öyle çıkıyimiş:97:
bizim inşaattaki çekilen elektrik kablolarını çalmışlar ya geçenlerde çaldılardı gene çalmışlar ya ama yakalanmış pislikler
köpek oğlu köpeklerin öbür kısa anlamıyla yazdım it le onuda kapatmadıya bu sitenin ne alıp veremediği varki bu virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus kelimesiyle anlamadım
bugün banı yemezsek bidaha hiç yemeyiz arkadaşlar ya
köpek oğlu köpeklerin öbür kısa anlamıyla yazdım it le onuda kapatmadıya bu sitenin ne alıp veremediği varki bu virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus kelimesiyle anlamadım
bugün banı yemezsek bidaha hiç yemeyiz arkadaşlar ya
vay namıssızlar
zorla kaşınmak diye buna deniyo sanırsam
vay namıssızlar
vay namıssızlar
bugün damarımıza çok bastılar ya. hiç böyle küfür etmezdik biz. kurdun aklına kuzuyu düşürdüler resmen
-- Kocanızı başka bi kadınla yatakta basarsanız ne yaparsınız diye sormuşlar
Soruya verilen yanıtlar ülkelere göre şöyle olmuş…
-- İsveçli kadınlar: neyimi be...genmedigini sorarım
-- Rus kadınlar: evi terkederim
-- Fransız: sesimi çıkarmam,sevgilimle gider beni teselli etmesini isterim.
-- İtalyan: kadını vururum.
-- İspanyol: kocamı vururum.
-- Yunanlı: her ikisini vururum.
-- Türk: benim kocam yapmaz!!!
karlarr duseeeeeeeeeerrrrrrrr duser duser aglarim hep yazi hep yazi anariiiiiiimmmm
bitmez bu kar bitmezzz
-- Kocanızı başka bi kadınla yatakta basarsanız ne yaparsınız diye sormuşlar
Soruya verilen yanıtlar ülkelere göre şöyle olmuş
-- İsveçli kadınlar: neyimi be...genmedigini sorarım
-- Rus kadınlar: evi terkederim
-- Fransız: sesimi çıkarmam,sevgilimle gider beni teselli etmesini isterim.
-- İtalyan: kadını vururum.
-- İspanyol: kocamı vururum.
-- Yunanlı: her ikisini vururum.
-- Türk: benim kocam yapmaz!!!
haydi yarim tasi beni tirmala beni kasi benii
:122::118::118::118::118:
haydi yarim tasi beni tirmala beni kasi benii
vaşşşş tuğba ile başladı hazal ile devam ediyoooohaydi yarim tasi beni tirmala beni kasi benii
valla ya hele akşam eşimi bi görseydiniz ya bi saydırıyo ama saat 1 buçuk 2 eşim uyumadı yatsana uyusana diyom vire saydırıyo o çocukları ana avrat düz gitti çok komikti ya ona gülmakten öldüm
]
ceyda hazoyu bayıra karşı yatırda bi kaşıyıver kaşınmış baksana
le hazal noliy bacımm koparttın beni bugün yaa
minareden at beni in aşşağa tut beni hazal
]
ceyda hazoyu bayıra karşı yatırda bi kaşıyıver kaşınmış baksana
canan küçükken ailesi bakamadığı için bu zengin aileye evlatlık verilir (besleme)
bu zengin ailenin yanında büyür bu ailenin iş ortağı abdullah bey iki çocuğu var 1 kız 1 erkek kızla bu canan arkadaş
üvey ailesinin de kızı var yani cananın üvey kardeşi ilede ortakları abdullah beyin oğlu nişanlı (ama çocuk sevmiyor kızı öyle görünüyor babasının zoruyla nişanlı)
bi yılbaşı gecesi akrabalar ve ailenin ortağı cananın üvey annesinin adı reknaz bu arada
bunların evinde yılbaşı gecesi parti verilir canan gencecik ve güzel bi kız 1 duble içki içer o gece
ayrıca reknazın erkek kardeşi selim ile birbirlerini sevmekteler
ama selim o gece yılbaşı partisine gelmez
neyse o gece canan bi duble içki içer yukarı wcye doğru giderken başı dönüp düşer başını çarpar bayılır o sırada baygınken tecavüze uğrar
tam uyancağı sırada kaçar ama adamın yüzünü göremez
ama adamın kızı görürü koridorda canana gerçeği söylemez
canan bana biri tcvz etti kimdi der oda görmedim der
bu olaydan sonra canan hamile kalır reknaza söyler reknaz inanmaz ve bunu içkici bi adamla zorla evlendiriri ve herkezede canan sevdiği biriyle kaçtı der
canan çocuğu dorurur doğumdan sonra çocuğu alır reknaz canan öldü derler
cananda kocasının işkencelerinden kaçar fransaya
fransada yaşlı birine bakar ve bu yaşlı birinin aile dostu çok zengin bi fransızla evlenir
evlenme teklifini adam yapar cananı kızı gibi sevdiği için adam öldükten sonra yüklü miktarda ki miras canan kalır ve intikam için türkiyeye döner
şirketin yüzde 53 ortaklığını alıp şirketi batırıp ve ona kimin tecavüz ettiğini bulup intima alıcaktırç
ayrıca kızıda selimin kızı elif
bunu bilmiyor tabi canan öldü biliyor
reknaz 3 yaşına kadar kızı başka birine vermiş sonra selimin çocuğu olmuyor diye selime vermiş evlatlık olarak
anlatabildim umarım
okumazsan döferim ayy yoruldum nen
canım benim deminden beri bunu yazacam diye muhbbet ten oldun. gel öpiyim alnından. çok güzel anladım sağol. reknazda akşam raporu bulan kadındı demi. ayrıca onun kocasını ben çok seviyom. ne hoş bi sesi var adamın .canan küçükken ailesi bakamadığı için bu zengin aileye evlatlık verilir (besleme)
bu zengin ailenin yanında büyür bu ailenin iş ortağı abdullah bey iki çocuğu var 1 kız 1 erkek kızla bu canan arkadaş
üvey ailesinin de kızı var yani cananın üvey kardeşi ilede ortakları abdullah beyin oğlu nişanlı (ama çocuk sevmiyor kızı öyle görünüyor babasının zoruyla nişanlı)
bi yılbaşı gecesi akrabalar ve ailenin ortağı cananın üvey annesinin adı reknaz bu arada
bunların evinde yılbaşı gecesi parti verilir canan gencecik ve güzel bi kız 1 duble içki içer o gece
ayrıca reknazın erkek kardeşi selim ile birbirlerini sevmekteler
ama selim o gece yılbaşı partisine gelmez
neyse o gece canan bi duble içki içer yukarı wcye doğru giderken başı dönüp düşer başını çarpar bayılır o sırada baygınken tecavüze uğrar
tam uyancağı sırada kaçar ama adamın yüzünü göremez
ama adamın kızı görürü koridorda canana gerçeği söylemez
canan bana biri tcvz etti kimdi der oda görmedim der
bu olaydan sonra canan hamile kalır reknaza söyler reknaz inanmaz ve bunu içkici bi adamla zorla evlendiriri ve herkezede canan sevdiği biriyle kaçtı der
canan çocuğu dorurur doğumdan sonra çocuğu alır reknaz canan öldü derler
cananda kocasının işkencelerinden kaçar fransaya
fransada yaşlı birine bakar ve bu yaşlı birinin aile dostu çok zengin bi fransızla evlenir
evlenme teklifini adam yapar cananı kızı gibi sevdiği için adam öldükten sonra yüklü miktarda ki miras canan kalır ve intikam için türkiyeye döner
şirketin yüzde 53 ortaklığını alıp şirketi batırıp ve ona kimin tecavüz ettiğini bulup intima alıcaktırç
ayrıca kızıda selimin kızı elif
bunu bilmiyor tabi canan öldü biliyor
reknaz 3 yaşına kadar kızı başka birine vermiş sonra selimin çocuğu olmuyor diye selime vermiş evlatlık olarak
anlatabildim umarım
okumazsan döferim ayy yoruldum nen
tamam bacım okuyacaktık niye tehdit ediyon ki :18:
ayy canım ya nasıl da yazmışş kıyamamvalla ben hiç izlemedim bu diziyi ama bi ara bakayım bari :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?