KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bana kalbin kadar temiz bi sayfa ayırdığın için teşekkür ederim

ilkokuldayken hatıra defterine yazardık böyle

evet

bide sepet sepet yumurta sakın beni unutma

sevgili candan cigerden tuzdan biberden kiymetli arkadasim nasilsin iki kapi arasina burnun SIKISSIN seninle su gunlerde basim belada seni dusunurken yakalandim helada eyy sevgimize ulasamayan eyfel kulesi ayirdi seni benden bakirkoy timarhanesi

Son düzenleme:
nefesini ilk hissettiğimde bi tanem
içimde ılık rüzgarlar esti
haykırdım sessizce, içimin dağlarında yankılandı sesim
ağlamak bu kadar güzelmiş meğer
nefret bu kadar masum

sonu için çok uğraştım canım anca bunu uydurabildim.

bana kalbin kadar temiz bi sayfa ayırdığın için teşekkür ederim

ilkokuldayken hatıra defterine yazardık böyle

iviit buraya tabi başka nereye olcak
aboneleirmize kısa mesaj yoluylada ulaşıyoruz

evet

sevgili candan cigerden tuzdan biberden kiymetli arkadasim nasilsin iki kapi arasina burnun SIKISSIN seninle su gunlerde basim belada seni dusunurken yakalandim helada eyy sevgimize ulasamayan eyfel kulesi ayirdi seni benden bakirkoy timarhanesi

çok hoş yaaa

çok güzel
olsun bebişim çok güzel oldu
ağzına yürene sağlık

aboneleirmize kısa mesaj yoluylada ulaşıyoruz

çok hoş yaaa

evet

ah şu manilerr

ay çok duygusalmış

“Atlılar geliyor atlılar,
Boynu kravatlılar,
Arkadaşımı kaçırdılar,
Muşmula suratlılar!”

aslında söylenecek çok şey var
yüreğimin mahzeninde kilitli
ne sen bulabilirsin onları, ne başka biri
uzak çok uzak bir ihtimal
ruhum bu mahzenden kaçar

Kızlar evde 1 demet pazı var. kavurup yumurta kırıcam üzerine. önce haşlamam lazım mış pazıyı. kaç dakika haşlayayım peki suda :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…