- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #26.881
bend eordan adlım yeni. alırken yaprağın mesajını gördümm ve anladımki ben onu çok özlemişim
sabah mesaj atmıştım
selam söyledi size
bend eordan adlım yeni. alırken yaprağın mesajını gördümm ve anladımki ben onu çok özlemişim
sabah mesaj atmıştım
selam söyledi size
ben çekiniyorum mesaj atmaya :97:
size filan da bide eşleriniz görür kızar diye:97::97::97:
Aleyküm selam canım bende özledim yapomu
ben kaçar iyi akşamlar
nan ceyde senin bu labneli pastadan yapçam akşammarketten labne aldım daha önce hiç labneli bişey yemedim hee güzel olmazsa bide
sabah mesaj atmıştım
selam söyledi size
ben çekiniyorum mesaj atmaya :97:
size filan da bide eşleriniz görür kızar diye:97::97::97:
Aleyküm selam canım bende özledim yapomu
ben kaçar iyi akşamlar
gunaydin kizlar gunaydin nihanim nasilsin?smileyden anlasilcagi uzre cok sevindirik olmussun hafta sonu diye. bende seviniyorum yeni evime girmeye 2 hafta kaldi :118::118::118::118:
evet hazalım
gerçi yarınım yemek yapmakla geççek
kaynananmlar umredeydiler gelcekler bu hafta sonu hep onlarla oluruz:97::97:
en azindan evde olsursun cnm. neler yapcaksin?
ben yanlız yapmıcam kayınvalidemlerin eve gitçem yengeleriyle yapçaz kaynanamın eltileriyle:97::97:
iyi bari yardim edenler olcak.
joponyada deprem olmus ya tsunami olmus bide cok korkunc ALLAH yardimcali olsun.
slm kızlar
evet sen deyince baktım. yazık allah yardım etsin. 8.9 olmuş , tsunami olmasa felaket sayılmayacak , binalarda hasar yok diye. memelkete bak yaa.
iyim cnm bende regl olmanin disinda. hic sevmiyorum bu regli bugunde misafirlige gitcez ya gecirirsem diye korkuyorum dogum sonrasi asiri geio pofffffffffffhazalcım imm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?