KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bend eordan adlım yeni. alırken yaprağın mesajını gördümm ve anladımki ben onu çok özlemişim

sabah mesaj atmıştım

selam söyledi size

ben çekiniyorum mesaj atmaya :97:
size filan da bide eşleriniz görür kızar diye:97::97::97:
Aleyküm selam canım bende özledim yapomu

ben kaçar iyi akşamlar

ben kaçar iyi akşamlar

niye çekiniyon canım çekinme heç benim eşim biliyo buraya yazdımı sizi falan
kızamaz bana bende ona kızarım sonra
güle güle canım iyi akşamlar

nan ceyde senin bu labneli pastadan yapçam akşammarketten labne aldım daha önce hiç labneli bişey yemedim hee güzel olmazsa bide

bend eordan adlım yeni. alırken yaprağın mesajını gördümm ve anladımki ben onu çok özlemişim

sabah mesaj atmıştım

selam söyledi size

aleykumselam

ben kaçar iyi akşamlar

çekinme kuzum benim o açıdan bi problemim yok istediğiniz zaman arayabilir, mesaj atabilirsiniz kızlar

güle güleeee

kız dilek labne tadı gelmiyo ki zaten pasta kreması gibin olıyo.. valla tiramisu sevmeyene heç rastalamdım bacım :26:

kizlar alinti yapmistim fakat hepsi gitti :S
hosbulduk diyorum hepinize ama yine gec kaldim ühüüüüüüüüüüü is yapayim dedim islere baslayinca kendimi kybettim bi geldim herkesler gitmis

günaydın kızlar
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:bir hafta da burda bitiyor
:122::122::122::122::122::122:yayında ve yapımda emeği geçen herkeze teşekkürü bir borç bilirim
:86::86::86::86::86::86:
:86::86::86::86:
:86::86:
:86:​

Son düzenleme:
gunaydin kizlar gunaydin nihanim nasilsin?smileyden anlasilcagi uzre cok sevindirik olmussun hafta sonu diye. bende seviniyorum yeni evime girmeye 2 hafta kaldi :118::118::118::118:

gunaydin kizlar gunaydin nihanim nasilsin?smileyden anlasilcagi uzre cok sevindirik olmussun hafta sonu diye. bende seviniyorum yeni evime girmeye 2 hafta kaldi :118::118::118::118:

evet hazalım
gerçi yarınım yemek yapmakla geççek
kaynananmlar umredeydiler gelcekler bu hafta sonu hep onlarla oluruz:97::97:

iyi bari yardim edenler olcak.
joponyada deprem olmus ya tsunami olmus bide cok korkunc ALLAH yardimcali olsun.

evet sen deyince baktım. yazık allah yardım etsin. 8.9 olmuş , tsunami olmasa felaket sayılmayacak , binalarda hasar yok diye. memelkete bak yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…