KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ağşam vakti gelirsen kimse kalmaz
emme ben varın biğenemedinmi bacım her daim burdayık evellallah 8 kadar:63::63::63:

napim kızımm iş yaptım bugün.:19: sabah kalktım camları açtım bi baktım herkeş halı çırpıyo pat pat benim de canım çekti :60:

senacım aldıkların çook hoş gerçekten güle güle kullan. topukluya ben de bayılırımm :16: platfom topuk ayakkabı alma planlarım var ama kocik ne der bilmiyimm :27::27: kızın da pek şeker yaa cimcimeee ısır onu benim yerime :38::emir_bebek:

nihancım güle güle kuşum :54:

napim kızımm iş yaptım bugün.:19: sabah kalktım camları açtım bi baktım herkeş halı çırpıyo pat pat benim de canım çekti :60:

senacım aldıkların çook hoş gerçekten güle güle kullan. topukluya ben de bayılırımm :16: platfom topuk ayakkabı alma planlarım var ama kocik ne der bilmiyimm :27::27: kızın da pek şeker yaa cimcimeee ısır onu benim yerime :38::emir_bebek:

nihancım güle güle kuşum :54:

kız kocen uyumuyomu evde niye ses yaptın
:53::53::53:

varız bacım ama ceyda hanıma beğendiremedik kendimizi olsun napçan bizim gülümüz yokya ondandır bacım:7::7:
:60::60::60:

yaa nassı da laf çarpıyo bak hele bakkk.. :86: kızzzzzzz cevriyeee bardak tokuşturmayı nirden öğrendin zilli :60::60::60:

ya kuzm o anda hem sena hem de niho ben çıkıyorum diyince dedim ahanda herkeş gidiyo herhal :97:

yaa nassı da laf çarpıyo bak hele bakkk.. :86: kızzzzzzz cevriyeee bardak tokuşturmayı nirden öğrendin zilli :60::60::60:

ya kuzm o anda hem sena hem de niho ben çıkıyorum diyince dedim ahanda herkeş gidiyo herhal :97:

:70::70::70:hıı tamam hadi tamam yedik:60::60::60:
şaka yapıyom canım takılıyom sana:48:

:66::66::66:bende gidiyom kızlarr eşim tükkanda çalışçakmış bende gidemde temizlik yapem bari gerçi 6 ya kadar eve giderim ama napem olsun pazar gününe kalınca zor oluyo hadi iyi tatiller size ceyda yarın görüşürük burda ol emi:3:

kız kocen uyumuyomu evde niye ses yaptın
:53::53::53:
benim adam top atsan uyanmaz bacım :27:
:66::66::66:bende gidiyom kızlarr eşim tükkanda çalışçakmış bende gidemde temizlik yapem bari gerçi 6 ya kadar eve giderim ama napem olsun pazar gününe kalınca zor oluyo hadi iyi tatiller size ceyda yarın görüşürük burda ol emi:3:

güle güle canımcım.. yarın sabah kaynanama gidicez kahvaltıya.. öğleden sonra uğrarım :54:

günaydın kızlar. yaprak hoşgeldin canım. haftasonuda çalıştın bi dinlenemdin , yorulmakta çok haklısın. :38:

Back
X