KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bi ara ibrahim tatlıses herkese sıktırıyodu. oh ii olmuş kimin canını yaktıysa artık tak etmiştir vurmuştur adam. üzülmedim valla

[

yok yoğun bakımdaymış. yaşasada felç olma ihtimali yükesekmiş

hadi yaa

günaydın canım. bööön tıp bayramıymış kız[/QUOTE]

kıı sena cumhuriyet meydanında kutlama varddı öğrenciler falan pek kalabaydı bu sabah:52::52:

[

yok yoğun bakımdaymış. yaşasada felç olma ihtimali yükesekmiş

hadi yaa

günaydın canım. bööön tıp bayramıymış kız

kıı sena cumhuriyet meydanında kutlama varddı öğrenciler falan pek kalabaydı bu sabah:52::52:[/QUOTE]

kız ben yeni uyandım bacımmm. gece geç yattık. kız uyudu da gece gece biişeyler yedik kocamla..
ben kutlayamıcam kı benim tükkan hala kapalı...
nen yaprağın tükan açılmış anlaşılan

kıı sena cumhuriyet meydanında kutlama varddı öğrenciler falan pek kalabaydı bu sabah:52::52:

kız ben yeni uyandım bacımmm. gece geç yattık. kız uyudu da gece gece biişeyler yedik kocamla..
nen yaprağın tükan açılmış anlaşılan[/QUOTE]

hee açuldu benimkisi :23::1::1:

nen yaprağın tükan açılmış anlaşılan[/QUOTE]

hıı
ee sende tükkanlar açılınca kutlarsın artıkın geçmiş tıp bayramını:1::1:

kızlar ben trençkot almak istiyorum krem rengi ama bulamadım henüz yaa :84: LCW'ye baktım, 2 model beğendim ama boyları kısaydı. tesettürlü olduğumdan dolayı kısa giyemem :50: ben kot pantolonla falan giyebilceğim tarzda bişi istiyorum.. Dün akşam da kocikle dışarı çıktıımızda yine LCW'ye baktım bi tane model beğendik hem de uzundu ama sadece S bedeni kalmış. Başka mağazada var mı dedim büyük bedeni, kız bilgisayardan baktı Bayrampaşa'da varmış dedi ama 5 tane.. ben şimdi bayrampaşa'daki mağazayı arayıp sorsam mı acepp tuhaf kaçar mı yani sizce? ne diyonuz???

kızlar ben trençkot almak istiyorum krem rengi ama bulamadım henüz yaa :84: LCW'ye baktım, 2 model beğendim ama boyları kısaydı. tesettürlü olduğumdan dolayı kısa giyemem :50: ben kot pantolonla falan giyebilceğim tarzda bişi istiyorum.. Dün akşam da kocikle dışarı çıktıımızda yine LCW'ye baktım bi tane model beğendik hem de uzundu ama sadece S bedeni kalmış. Başka mağazada var mı dedim büyük bedeni, kız bilgisayardan baktı Bayrampaşa'da varmış dedi ama 5 tane.. ben şimdi bayrampaşa'daki mağazayı arayıp sorsam mı acepp tuhaf kaçar mı yani sizce? ne diyonuz???

ara sor canım niye acayip kaçsın yoksa gitmezsin boşu boşuna

nen yaprağın tükan açılmış anlaşılan

hıı
ee sende tükkanlar açılınca kutlarsın artıkın geçmiş tıp bayramını:1::1:[/QUOTE]

he ya ne edek artık...
sor ceyada valla ben işlerin çoğunu böle şeyleri hep telefonla hallediyom..
acayip kaçmaz yani..

çok işim var kızlar ya yemek yok ev berbat mutfak berbat...
hepsini yapmam lazım
öptüm sizi çok...
akşama giriyom ben ama siz olmuyonuz...
görüşürüz

Back
X